Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Γραφικός είσαι και φαίνεσαι. (κύριοι mods μπράβο). Εγώ το πήγα στο οπαδικό? Κάνεις λάθος. ʼλλος το πήγε (δεν εννοώ εσένα) όταν κατηγόρησε μόνο τον Ολυμπιακό. Είπα , (αλλά πού να το δεις)  ότι ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . Και τον Ντέμη μίλησα επειδή κάποιοι επέμεναν να τον βγάλουν λάδι.  Και δεν είπα "καλά να πάθει", είπα "τα ήθελε και τα έπαθε",άλλο το ένα και άλλο το άλλο .Σου εύχομαι να μη δουν τα μάτια σου αυτά που έχουν δει τα δικά μου, γιατί ίσως έρθεις και στη δική μου θέση.

Τα σημάδια της βίας στα γήπεδα,έχουν μείνει για πάντα πάνω στο πρόσωπό μου.Να συναντηθούμε να τα δεις.ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΣ ΠΟΤΕ.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τη βία λες και είναι κάτι πρωτοφανές.Συνέχεια δίνουν ραντεβού οργανωμένοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να παίξουν ξύλο,έχουν γίνει πολύ χειρότερα επισόδεια,με περισσότερους να πηγαίνουν στα νοσοκομεία.Απλά,επειδή από θαύμα δεν είχε σκοτωθεί κάποιος δεν είχε νόημα για τα ΜΜΕ να ασχοληθούν,ενώ τώρα που υπάρχει νεκρός πρώτη είδηση.
ετσι ακριβως ειναι..εχουν γινει κ πολυ χειροτερα...
απλα χτες εγινε αυτο που απο τυχη δεν ειχε συμβει μεχρι τωρα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τα σημάδια της βίας στα γήπεδα,έχουν μείνει για πάντα πάνω στο πρόσωπό μου.Να συναντηθούμε να τα δεις.ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΣ ΠΟΤΕ.
Σοβαρά? Με έχεις δει? Με ξέρεις? Κινδύνευσα , πίστεψέ με...
Επίσης είπα, "ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 400 ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ". Πώς βλέπουν μερικοί άλλα πράγματα δεν καταλαβαίνω. Διαφωνείτε με αυτήν την άποψη?
Συγγνώμη , αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι σωστή και επιτρέψτε μου να έχω αυτήν την άποψη, γιατί τα συνδεσμιακά τα ξέρω πολύ καλά
Το τελευταίο που νιώθω αυτήν τη στιγμή ειναι οπαδισμός... Ποτέ δεν είπα "Καλά να πάθει". Θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες να πω κατι?αμα εμεις εδω μεσα(που γνωριζομαστε και μιλαμε καθημερινα ενα χρονο περιπου) δεν μπορουμε να κανουμε μια σωστη και καλη κουβεντα τι περιμενουμε απο τους αληταραδες των γηπεδων?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Α, και όταν πήγα να σκοτωθώ ΕΦΤΑΙΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ.  ʼλλοι πήγαν να με φάνε , αλλά τους προκάλεσα εγώ.
Τα ήθελε ο απαυτός μου που λένε. Απλά ήμουν τυχερός. Ο χθεσινός δεν ήταν. Από τότε όμως πηγαίνω 5 φορές το χρόνο γήπεδο το πολύ. Είναι και το ακριβό εισιτήριο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες να πω κατι?αμα εμεις εδω μεσα(που γνωριζομαστε και μιλαμε καθημερινα ενα χρονο περιπου) δεν μπορουμε να κανουμε μια σωστη και καλη κουβεντα τι περιμενουμε απο τους αληταραδες των γηπεδων?

+1.000.000.000
δεν καταλαβαινω πως μια ΤΕΤΟΙΑ μερα καποιοι το πανε στο Οπαδικο

Επισκέπτης
Οι dark side of the moon και  nik 30 χαλάνε ακόμα μία συζήτηση του forum.Ακόμα και σε τέτοιες στιγμές βάζουν τον οπαδικό τους εγωισμό πάνω όλα.Δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά ότι η αλητεία έχει δεισδύσει σε όλες τις πτυχές του αθλητισμού και ότι δεν έχει χρώματα;Για τα κρούσματα βίας έχουν ευθύνη όλοι οι πρόεδροι,όλοι οι οργανωμένοι,τα ΜΜΕ,ακόμα και εμείς οι ίδιοι.Αλλά για εσάς ο Ντέμης και η original πάνω από όλα!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
διαβαζε προσεκτικοτερα!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
945
Πόντοι
96
 παιδια ξεφυγατε και πηγατε στο οπαδικο. Χθες 100 ηλιθιοι πλακωθηκαν με αλλους 100. το ζητημα ειναι οτι αυτοι οι 200 γυρισαν  τη μιση Αττικη και ενω πολλοι ειδοποιησαν τους μπατσους η αστυνομια το χαβα της!!!

εγω ξερω οτι αν περναγα απο κει με μια μπλουζα της Celltic θα με ειχαν μαχαιρωσει!!!! Αν ημουν μαυρος θα μου λεγαν μοιαζεις με τον Μπαμπαγκιτα φατην, αν ημουν Αλβανος θα με μαχαιρωναν για πλακα αν.................., αν περπαταγα θα με εδερναν επειδη μοιαζω με βαζελο κλπ κλπ κλπ

ΥΓ  Το χτεσινο δεν εντασεται στη βια στα γηπεδα αλλα στη σκετη ΒΙΑ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
16
αρχιζω να νευριαζω πολυ που καποιοι εδω μεσα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο αυτους στην συμπλοκη εχθες και επιμενουν να υποβιβαζουν την αξια μιας ανθρωπινης ζωης

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε Νίκο, εγώ εξέφρασα τις απόψεις μου. Πιστεύω ότι είναι σωστές. Δεν θέλω να αρχίσω τους γνωστούς λαϊκισμούς, δεν υπάρχει κράτος κλπ. Και σε άλλα θρεντ έχω τονίσει ότι ο ελληνικός λαός χαίρει μιας ασυλίας. Συνεχώς του χαϊδεύουν τα αυτιά. Λοιπόν, το λέω για τελευταία φορά , επειδή υπάρχουν και κάποιοι που διαβάζουν το φόρουμ και που θα συνεχίσουν να πλακώνονται για τα συνδεσμιακά. Ίσως γλυτώσει κάποιος. Αν συμμετέχεις σε αυτόν τον παραλογισμό, να δίνεις ραντεβού για ξύλο και να πηγαίνεις αρματωμένος με πλήρη εξάρτιση καδρόνια , λοστούς , μαχαίρια να ξέρεις ότι είσαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι σου συμβεί. Δε σου φταίει κανένας άλλος. Για μια ακόμα φορά , πιστεύω (χωρίς να θέλω να παρουσιαστώ ξερόλας) ότι η άποψη που λέω  είναι σωστή. Αφού ενοχλεί , δεν ξαναμιλάω...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατι ο ντεμης κανει προσπαθειες για την βια και αντι να λες μπραβο τον λετε αποτυχημενο!!!
οσο για τον αλλο τυπακο οταν μαθει να διαβαζει ας κανει κρισεις!!!!!!
εσυ megantonie κανεις παραθεση το ποστ του αλεξ αλλα δεν κανεις παραθεση με ποιο ποστ συμφωνησε ο αλεξ.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
germaon αστα να πανε!!!εχω γραψει σαφεστατα στα ποστ τις θεσεις μου και ο ......σαυρος λεει ασχετα!!!συμφωνει μαζι μου και ο αλεξ και εσυ και ο megantonie  και αυτος λεει τα δικα του.......
γραφω οτι αν ο κοκκαλης εκανε τις κινησεις του ντεμη θα του ελεγα μπραβο αλλα ο αλλος συνεχιζει οτι το παω οπαδικα τι ΑΛΛΟ να κανω?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιατι ο ντεμης κανει προσπαθειες για την βια και αντι να λες μπραβο τον λετε αποτυχημενο!!!
οσο για τον αλλο τυπακο οταν μαθει να διαβαζει ας κανει κρισεις!!!!!!
εσυ megantonie κανεις παραθεση το ποστ του αλεξ αλλα δεν κανεις παραθεση με ποιο ποστ συμφωνησε ο αλεξ.....
καταρχην συμφωνω με τον αλεξ που λεει για την μερα,κ κατα δευτερον συμφωνω κ μαζι σου

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κ οσο για τον φιλο τον germaon επειδη τον αμφισβητησα,ειχε δικιο τελικα.
δεν ηταν τυχαια εκει το παλικαρι που χαθηκε,αντιθετως.
αλλα οσο να ναι χαθηκε μια ζωη κ σε καμμια περιπτωση οτι κ να ηταν αυτος,δεν επρεπε να γινει...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το πόρισμα του ιατροδικαστή

30/3/2007 12:54

Από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε στον μηρό και στο κεφάλι προήλθε τελικά ο θάνατος του 25χρονου οπαδού στα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στην Λεωφόρο Λαυρίου, όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία.

Ο άτυχος νεαρός φέρει χτυπήματα από δύο μαχαίρια και πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό του πριν ακόμα προλάβει να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
Ο Γ.Καραιβαζ μολις ειπε στον ΑΝΤ1 οτι απο τους 13 συλληφθέντες οι 2 ειναι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Αυτα για όσους αμφισβήτησαν τα γραφόμενα μου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο Γ.Καραιβαζ μολις ειπε στον ΑΝΤ1 οτι απο τους 13 συλληφθέντες οι 2 ειναι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

και? σημαινει κατι αυτο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σοβαρα μιλας?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom