tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 69
- Like
- 4.694
- Πόντοι
- 4.897
ΝαιΤο sweet escape στην Ιερά Οδό;
ΝαιΤο sweet escape στην Ιερά Οδό;
Λαζουμιτζή23, Συγγρού 40 - 42, Sweet escape, Φραντζή 7, Στουρνάρα 29, Σολωμού 70, κ.α.Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
Που ΔΕΝ μπορείς να βρεις μιλφ είναι το σωστό.....Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος
Sweet escape Αιγάλεω.Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
ΌΧΙπάρκαρα και ανέβηκα Φ2, αλλα έπεσε το μάτι μου σε πολλές κάμερες ( που δεν υπήρχαν) στο Φ4. εχει κανείς εικόνα αν άνοιξε πάλι αυτο?
Mετριοτητες..Μια βοήθεια πλζ άν γνωρίζει κάποιος, το Στουρνάρη 29 σε σχέση με Λ23 απο θέμα εμφάνισης/ηλικίας/ διαθεσιμότητας γυναικών τι παίζει?
Δηλαδή;Όλες;Mετριοτητες..
Οχι ολες..για το λαγουμιτζη παντως οποτε περασα...δε συγκινηθηκα ποτε απ ο,τι ειδα..στη στουρναρη 29..θα βρεις καλυτερεε ισως επιλογες..σιγουρα καλυτερες τουλαχιστον απο πλευρας service και εμπειρεςΔηλαδή;Όλες;
Ωραιες...θα ελεγα εχει το νιρβανα! Απο service αναλογα με τη κοπελα απο μετριο εως πολυ καλο.Οχι ολες..για το λαγουμιτζη παντως οποτε περασα...δε συγκινηθηκα ποτε απ ο,τι ειδα..στη στουρναρη 29..θα βρεις καλυτερεε ισως επιλογες..σιγουρα καλυτερες τουλαχιστον απο πλευρας service και εμπειρες
Νομιζω αν το ζητησεις κανουν παντου.Υπάρχει μασάτζιδικο με αυταρχικό πρόγραμμα;
Οκ φίλος ευχαριστώ.. Θα τσεκαρω και θα πάω όπου δω ωραία μωράκιαΝομιζω αν το ζητησεις κανουν παντου.
Καλη επιλογη το sweet escape για μιλφ!!Το sweet escape στην Ιερά Οδό;
Οντως...ε αυτες ειναι και πιο καλες σε σερβις κ μασαζ..δεν εινσι τυχαιο που βρισκονται στα μασαζ..κι οι πιο πολλες απ αυτες εχουν κανει σε στουντιο πριν...Που ΔΕΝ μπορείς να βρεις μιλφ είναι το σωστό.....
Σε όλα τα μασάζ 95% μιλφ έχει......τα πιπίνια τα πήραν τα στούντιο
Οκ καλές είναι κ αυτές με εξαιρέσεις βέβαια.....εχω πέσει κ σε παλτό άνω των 40 ετών λαδοκορη.....Οντως...ε αυτες ειναι και πιο καλες σε σερβις κ μασαζ..δεν εινσι τυχαιο που βρισκονται στα μασαζ..κι οι πιο πολλες απ αυτες εχουν κανει σε στουντιο πριν...
Μολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!![]()
Αρχική - erosmassage
Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μασάζ μας!erosmassage.gr
το έχουμε υπόψιν μας ;;η μόνο εγώ το βλέπω πρώτη φορά ;;
Πρέπει να είναι μούφα η φάση βέβαια , έτσι μοιάζει αλλά εάν έχει πάει κάποιος ας μιλήσειΜολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!
Να ζητάς να ξεκινήσεις με σεξ, μετά να σε μασαζαρουν για να ξανά αδειάσεις χαλαρός..Διαβάζοντας ολα τα σχόλια συναγωνιστών για το sweet escape καταλαβαινω ότι υπαρχει μια γραμμή που λέει, ξεκινάμε με μασαζ 30 λεπτών μετα σεξ οσο παει....μπανάκι, φιλάκι και γεια σας. Και βέβαια ολα παίζονται στο στοματικο, αν τα καταφέρεις/ αντέξεις.....πηδάς..... Το διμπαλο μαλλον εκτος προγράμματος......δεν ζητάνε χρήματα αλλα δεν προλαβαίνεις!
Εγω που ζητησα να ξεκινήσω με σεξ, πήγε καροτσάκι το μασαζ (30λεπτα) και τελειώνοντας το μασαζ ετοιμαζόταν να με κάνει μπανιο και μόλις που πρόλαβα ένα γρηγορο επειδή υπηρχε χρόνος επειδή το πρώτο ηταν γρηγορο...
Εχει καποιος διαφορετική αποψη ή θα πρέπει να έχουμε υπ όψιν ότι σε αυτο το μαγαζι το προγραμμα είναι ένα και καλο....με καλο μασαζ, αλλα ένα πήδημα...