Ακουγα τον Παπαδογιαννη μαυρα και αραχνα τα ελεγε, οτι ο ΠΑΟ θα ειναι θεση 5 η 6 γιατι ανεβαινει η Φενερ
Δεν το ξερω , αλλα εχουμε κανει τις μαλακιες του ποδοσφαιρου. Οταν κερδας εξω Ρεαλ, Μονακο και χανεις απο Ζαλγκιρις , Μακαμπι.
Το ματς στο Σεφ θα κρινει την τετραδα. Ο ενας θα ειναι τεταρτος , ο αλλος πεμπτος νομιζω. Ο γαυρος εχει την ισοβαθμια
το ματς αυτο δεν κρινει τιποτα σχεδον σε αυτο το σημειο και με αυτες της ομαδες....
ειναι μονο μουρη και πρεστιζ και ελαχιστα αγωνιστικα πλεονεκτηματα....
κανονικα ο γουακαπ για εμας δεν πρεπει να παιξει και να κινδυνευσει να χασει ολη την υπολοιπη χρονια...αλλα αυτα ειναι για της εταιριες
ΜΠΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ....ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
το ματς αυτο δεν κρινει τιποτα σχεδον σε αυτο το σημειο και με αυτες της ομαδες....
ειναι μονο μουρη και πρεστιζ και ελαχιστα αγωνιστικα πλεονεκτηματα....
κανονικα ο γουακαπ για εμας δεν πρεπει να παιξει και να κινδυνευσει να χασει ολη την υπολοιπη χρονια...αλλα αυτα ειναι για της εταιριες
ΜΠΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ....ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
και?
χανεις τον γουακαπ η πας στα περιξ τι διαλεγεις?
φιλε ξερουμε να σπαμε εδρες φτανει να πανε ολα καλα την σωστη στιγμη.....
για να κανω πιο ολοκληρωμενη την σκεψη μου....αυτα τα ειπα γιατι την ζελα την στειλαμε να καψει το γηπεδο πριν φαει την μεγαλυτερη πουτσα στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ (μια τετοια εχει ηδη)...δεν την υπολογιζω....θα στεναχωρηθω αν χασουμε σαν οπαδος αλλα τεχνικα πουτσα μου....
2/2 τροπαια εχουμε φετος
και?
χανεις τον γουακαπ η πας στα περιξ τι διαλεγεις?
φιλε ξερουμε να σπαμε εδρες φτανει να πανε ολα καλα την σωστη στιγμη.....
για να κανω πιο ολοκληρωμενη την σκεψη μου....αυτα τα ειπα γιατι την ζελα την στειλαμε να καψει το γηπεδο πριν φαει την μεγαλυτερη πουτσα στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ (μια τετοια εχει ηδη)...δεν την υπολογιζω....θα στεναχωρηθω αν χασουμε σαν οπαδος αλλα τεχνικα πουτσα μου....
2/2 τροπαια εχουμε φετος
O Τρουμπακης ειναι σπορτσμαν,τυπε
Παει για την απολαυση της συμμετοχης
@ Τρουμπ οξω μωρη γαμιολα,που σπατε και εδρες
Τα στεφανια σπατε ,κατσερ της Γιουρολιγκ
Τσακω και την κρεμα σου,γιατι σε αφησα καιρο και θα μου αφυδατωθεις
O Τρουμπακης ειναι σπορτσμαν,τυπε
Παει για την απολαυση της συμμετοχης
@ Τρουμπ οξω μωρη γαμιολα,που σπατε και εδρες
Τα στεφανια σπατε ,κατσερ της Γιουρολιγκ
Τσακω και την κρεμα σου,γιατι σε αφησα καιρο και θα μου αφυδατωθεις