Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Τρέλανε μας κι άλλο μπορείς!!!!!!!
Τι έκανα???Τρέλανε μας κι άλλο μπορείς!!!!!!!
Αυτό που δεν έκανε καμία και για αυτό τον λόγο θα είσαι η no1 σε λίγο.Τι έκανα???![]()
αρκετα τιμια και πρωτοποριακη κινηση.Καλημέρα!!!!
Γιορτή της γυναίκας σήμερα!!!
Και επειδή έχω πάρει απειρη αγάπη θέλω να σας επιστρέψω ένα κομμάτι από αυτή και σήμερα και μόνο για σήμερα θα κάνω ραντεβού με 80€/ώρα.
ειδικη τιμη για σενα η μια ωρα 160Χρονια πολλα κουκλα!!!!
Ρε συ Dyana οι αντρες κανουν δωρα στις γυναικες οχι το αντιθετο!!!!!!
![]()
ειδικη τιμη για σενα η μια ωρα 160γιατι ως γνωστον εκει στην Α εθνικη ρεει χρημα
![]()
Πόσα δώρα να μου κάνεις ΕΣΥ ακόμα???Χρονια πολλα κουκλα!!!!
Ρε συ Dyana οι αντρες κανουν δωρα στις γυναικες οχι το αντιθετο!!!!!!
![]()
Καλημέρα!!!!
Γιορτή της γυναίκας σήμερα!!!
Και επειδή έχω πάρει απειρη αγάπη θέλω να σας επιστρέψω ένα κομμάτι από αυτή και σήμερα και μόνο για σήμερα θα κάνω ραντεβού με 80€/ώρα.
έχουν μείνει ακόμα κάποιες διαθεσιμότητες οποιος ενδιαφερεται!!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
Η Γυναίκα σας...
DYANA
6946606966
Σας περιμένω!!
Έτσι ας πούμε?Δεν ακουγεται ασχημη ιδεα. Ειδικα το τελευταιο εμενα θα μου αρεσε πολυ . Ισως θα μπορουσες να τα αφηνες οπως ειναι και να προσθετες και αυτα σαν επιλογες?
Και το γράφω έτσι για να μην έχουμε παρεξηγησεις...?Δεν ακουγεται ασχημη ιδεα. Ειδικα το τελευταιο εμενα θα μου αρεσε πολυ . Ισως θα μπορουσες να τα αφηνες οπως ειναι και να προσθετες και αυτα σαν επιλογες?
Καλο ακουγεται αλλα το θεμα ειναι στο δυωρο ποσες εκτονωσεις;Έτσι ας πούμε?
1 ώρα/100€
1.5ωρα/150€
2 ώρες/180€
2ωρες+μισή ώρα massage/200€
Όσες εκτονώσεις και στην μια ώρα.Καλο ακουγεται αλλα το θεμα ειναι στο δυωρο ποσες εκτονωσεις;
Στη περιπτωση που καποιος στις 2ωρες δεν εχει ολοκληρωσει θα πρεπει να σταματησει για να ξεκινησει το μισαωρο του μασαζ;Όσες εκτονώσεις και στην μια ώρα.
Δεν έχω όριο στις εκτονωσεις.
Αν αντέχεις και 17 φορές...be my guest!!