Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Πριν λίγο συνάντηση με την Dyana σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι πανέμορφη. Εκίννηση με θεική πιπάρα. Τέτοια πίπα πρώτη φορά μου παίρνουν. Σε κοιτάζει μες στα μάτια καθώς στον εξαφανίζει. Πολύ παιχνίδι με τη γλώσσα. Δεν άντεξα για πολύ και κατάθεση στο στοματάκι της. Βουρ για ντουζάκι και από τους δύο και μετά από μια δυο κουβέντες αρχίζει απότομα ο δεύτερος γύρος. Μου αρπάζει τον φίλο και με την πιπάρα της μου τον σηκώνει σε δευτερόλεπτα. Συνεχίζουμε σε στάση 69 για να γευτώ και γω το υπέροχο νιμού της. Την σταματώ βάζω καπότα και την παίρνω στα 4. Έπειτα καβάλημα από μέρους της cowgirl και μετά ιεραποστολικά όπου ήρθε και το τέλος μέσα της με την απόλαυση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου αλλά και στην ίδια βγάζοντας αφού γουστάρει τρελά.
Ευγενικό κορίτσι, σέβεται τα λεφτά που δίνεις. Της αρέσει το σεξ και το απολαμβάνει.
Μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε λίγο νωρίτερα στο ραντεβού μας , δεν βιάζεται και στο τέλος ενδιαφερόταν πραγματικά αν πέρασα καλά. Για μένα είναι κορυφαία στον χώρο και φυσικά θα επιδιώξω πολύ σύντομα να την ξαναδώ.
Dyana ότι και να πω είναι λίγα. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είσαι θεά και αξίζεις ό,τι καλύτερο.
Ευγενικό κορίτσι, σέβεται τα λεφτά που δίνεις. Της αρέσει το σεξ και το απολαμβάνει.
Μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε λίγο νωρίτερα στο ραντεβού μας , δεν βιάζεται και στο τέλος ενδιαφερόταν πραγματικά αν πέρασα καλά. Για μένα είναι κορυφαία στον χώρο και φυσικά θα επιδιώξω πολύ σύντομα να την ξαναδώ.
Dyana ότι και να πω είναι λίγα. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είσαι θεά και αξίζεις ό,τι καλύτερο.