Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
835
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Πέρασμα για πρώτη φορά προ ημερών από elegance. Παρούσες η Ντάρια η Φένια και η υπεύθυνη (Βαλέρια αν δεν κάνω λάθος). Πήρα Φενια. Ξανθό αδύνατο με γλυκό πρόσωπο. Πρώτο μέρος μέτριο. Σοσιαλ μια χαρά. Στο δεύτερο μέρος το κατέχει το άθλημα. Η πίπα ήταν απίστευτη. Κόστος 70 ευρώ.

Ερώτηση. Αυτή η Βαλέρια (αν δεν μπερδεύω το όνομα) με τα τσιμπουκοχειλα και το γαμάτο κορμί κάνει πρόγραμμα? Γιατί η Φένια στο δωμάτιο μου είπε ότι δεν κάνει.

2η ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να κάνουν φουλ πρόγραμμα ή παραμένουν σταθερά στο μασάζ πίπα? Κι αν ναι πως πάμε στο παρασύνθημα?
Κάνουν φουλ ναι

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Καλησπέρα μάγκες. Να παραθέσω τις 2 τελευταίες μου εξορμήσεις στα μαγαζιά της Βάσιας και της Εβίτας. Της ημέρες που είχα πάει , στη Βάσια είχε δύο κοπέλες μια παλιά γνωστή η Ιουλία (αδυνάτισμενη μετά την εγκυμοσύνη) και μια δεύτερη δε θυμάμαι όνομα αδυνατουλα μεσηλιξ το πορνομετρο μου δεν συγκινήθηκε. Πήγα είδα έφυγα. Εβίτα: τρεις κοπέλες με μια μεγάλη έκπληξη για μένα (δε μου έχει ξανατυχει ποτέ στα χρόνια που γυρνάω στα λαδομαγαζα ) , ονόματα θυμάμαι δύο η Λάουρα (ας πούμε Ολλανδέζα) η Αναστασία, και μια άλλη δε θυμάμαι όνομα. Πες η παρατεταμένη αγαμία μου , πες το όμορφο χαμόγελο της Αναστασίας πέρασα μέσα μαζί της. Σώμα κανονικό πρώην Σοβιετικής Ένωσης με ξανθιά μακριά μαλλιά με την αναλογούσα χαλάρωση τον 35-40 και βυζί σχεδόν 2αρι. Η έκπληξη είναι ότι το γύρισε στο "ρομαντικό" από μόνη της χωρίς να πω τίποτα απολύτως μετά το τσιμπούκι κατευθείαν στη ροματζαδα. Φυσικά δεν ενεδωσα και με ξενέρωσε απίστευτα η όλη φάση . Πρώτη φορά της είδα. Μάγκες προσοχή στης ρομαντικές. Την περιγραφή την έδωσα σε περίπτωση που αλλάξει το καλητεχνικο της.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασμα από luxury Μοναστηριού. Με Στέλλα. Καστανή με πράσινα μάτια, πατημένα 40, όμορφη, κορμάρα γενικά, μεγαλουτσικο πεσμένο στήθος, πολύ καθαρή και ευχάριστη, από πρώην ΕΣΣΔ. Α μέρος οκ, β μέρος ξέρει να σε παίζει. Τίμια εμφάνιση, αν και, όπως έχουμε πει ξανά, για αυτές τις υπηρεσίες, τα 50€ είναι πολλά.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Πέρασμα προψές από Βάνα με Αλίκη, ωραίο μωράκι.. κουκλί! Ως εκει όμως, μασάζ δεν υπάρχει, επίσης 2 μέρος με το ζόρι, κοινώς ντεκαυλέ!! (είμαι αντα κάτι και εμφανίσιμος, για τις κακές/καλές σκέψεις). Τέλος δεν βγάζει το κάτω, & το πάνω αν το βγάλει δεν αφήνει γλείψιμο στα βυζακια της! Δόθηκαν συνολικά 2 ευκαιρίες όμως δε θα ξαναδοθεί κ δεν προτείνεται ώσπου να αλλάξει τακτική!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.579
Πόντοι
496
καμια κοπέλα για κατ οικων υπάρχει να την φερουμε στον χώρο μας

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
194
Πόντοι
0
Όπως υποσχέθηκα την Παρασκευή έκανα επίσκεψη στο massagio SPA για να επιβεβαιώσω την καλή εντύπωση που είχα από την προηγούμενή μου επίσκεψη. Εκείνη την ώρα ήταν 4 κοπέλες διαθέσιμες. Άννυ, Αδριάνα, Χαρά και Ισμήνη. Με τις 3 πρώτες είχα δοκιμάσει στο παρελθών οπότε διάλεξα την Ισμήνη.

Ο χώρος ήταν καθαρός με ντουζ μέσα στο δωμάτιο. Έκανα το ντουζ μου και σχεδόν πριν ξαπλώσω στο τραπέζι η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο (όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με την Αδριάνα). Το μασάζ δεν θα το έκρινα δυνατό (απόψεις) αλλά πολύ χαλαρωτικό. Η Ισμήνη αρκετά κοινωνική και καλή στο διάλογο (αν και διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα) αλλά μας βοήθησε να έρθουμε πιο κοντά.

Στο δεύτερο μέρος έμεινε με το στριγκάκι αποκαλύπτοντας ένα αδύνατο καλλίγραμμο κορμί με πεταχτό κώλο και καταπληκτικά πόδια, που τίμησα ιδιαίτερα. Φυσικά υπήρχαν οι κλασικοί περιορισμοί για την επίμαχη περιοχή.

Στο τέλος μείνανε και 10 λεπτά στα οποία συνέχισε το μασάζ. Και αυτό εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, μιας και δεν ήταν στη λογική ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε.

Γενικά σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πολύ.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Όπως υποσχέθηκα την Παρασκευή έκανα επίσκεψη στο massagio SPA για να επιβεβαιώσω την καλή εντύπωση που είχα από την προηγούμενή μου επίσκεψη. Εκείνη την ώρα ήταν 4 κοπέλες διαθέσιμες. Άννυ, Αδριάνα, Χαρά και Ισμήνη. Με τις 3 πρώτες είχα δοκιμάσει στο παρελθών οπότε διάλεξα την Ισμήνη.

Ο χώρος ήταν καθαρός με ντουζ μέσα στο δωμάτιο. Έκανα το ντουζ μου και σχεδόν πριν ξαπλώσω στο τραπέζι η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο (όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με την Αδριάνα). Το μασάζ δεν θα το έκρινα δυνατό (απόψεις) αλλά πολύ χαλαρωτικό. Η Ισμήνη αρκετά κοινωνική και καλή στο διάλογο (αν και διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα) αλλά μας βοήθησε να έρθουμε πιο κοντά.

Στο δεύτερο μέρος έμεινε με το στριγκάκι αποκαλύπτοντας ένα αδύνατο καλλίγραμμο κορμί με πεταχτό κώλο και καταπληκτικά πόδια, που τίμησα ιδιαίτερα. Φυσικά υπήρχαν οι κλασικοί περιορισμοί για την επίμαχη περιοχή.

Στο τέλος μείνανε και 10 λεπτά στα οποία συνέχισε το μασάζ. Και αυτό εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, μιας και δεν ήταν στη λογική ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε.

Γενικά σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πολύ.
Και αυτό της αλβανίδας είναι;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Ποια προτείνετε θα κλαρίνο
1 Φένια ελέγκανς
2 Βικτώρια γκολτεν

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Κάποτε είχε έρθει στο σπίτι μου υποτίθεται για απλό μασάζ

Κοπέλα έχει επιχείρηση με Εντελώς διαφορετικό αντικείμενο

Λόγω δυσκολιών το προσπάθησε, γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να ασχοληθεί με τον αγοραίο έρωτα πάσης φύσεως, Αλλά τόσο μπόρεσε και σταμάτησε
παλια ναι εκανε και επισκεψεις -την εφαγες ;

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
παλια ναι εκανε και επισκεψεις -την εφαγες ;
Πριν 4,5 χρονια
Μέσω fb η γνωριμία
Ούτε τον πυρετό μου δεν θα της έδινα. Για κανονικό μασάζ βρεθήκαμε αρχικά αλλά Άρχισε το μπούρου μπούρου με υπαινιγμούς. Γενικά είναι γενικά πολύ χαμηλού επιπέδου στην συμπεριφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom