Σε μένα πάντως ήταν τίμιους τη….σεξυ… παιχνιδιάρα και αννετη…το μόνο μείον το μικρό στήθος αλλά κωλαρακι φωτιά… κ πολύ δοτική… πιστεύω κάτι φοβήθηκε μαζί σου… γτ ήταν πολύ αννετη γενικαΠερασμα με ευα απο λουξουρι..Αβυζη ομορφη με ωραιο πεταχτο κολαρακι,αλλα ηταν τραγικη, με εκνευρισε και με ξενερωσε.Προκειται για ενα κακομαθημενο κοριτσακι ,μακρια.Εκει που περιμενω να με γυρισει μου πεταει μας εμειναν πεντε λεπτα.Που ειναι το αισθησιακο κομματι που μου ειπες της λεω,αυτο ειναι λεει το μασαζ..δεν θα με γυρισεις την ρωταω..αα θελεις και τετοια μου λεει..πλακα μας κανεις την λεω και μου λεει σαν χαζο τι? γιατι δεν θελεις να μου κανεις την ρωταω..επειδη λεει μου ειπες οτι ηρθες πρωτη φορα
Μπορω λεει να φωναξω αλλη κοπελα για την εκτονωση αν ειναι διαθεσιμη γιατι εγω εχω ραντεβου.Εν τελει ηρθε η ατζελινα με τελειωσε..Μαυρο απο μενα στο μαγαζακι και στο κακομαθημενο την ευα που νομιζει οτι μας κανει και χαρη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Η ξένια πάντως δεν νομίζω να κάνει πίπα με τίποτα !θα πλήρωνα 80€ μόνο και μόνο να την έχυνα στο στόμα και να έβλεπα την ξινίλα της που για λίγα χρήματα αλλάζει ο άνθρωπος .Εγώ οταν πήγα ήταν δύο η Ναταλία και η Βικτώρια.. με είπε τι υπάρχει από 60 ντυμένη μασαζ 70 βγάζει τονοανω και 80 με είπε στοματικό αλλά και καλά δεν κάνει αυτή. Ρωτάει την Βικτώρια αλλά είχε πελάτη και δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση. Μετά μου είπε η Ναταλία κοίτα υπάρχει μια περίπτωση να κάνω εγώ αλλά θέλω να δω αν είσαι καθαρός και μιλάμε για να μην έχει τρίχα εκεί κάτω δάσος.. Την Έδωσα για αρχή 70 και μου είπε αν θα κάνει θα δώσω μετά αλλά 10. Είπα οκ μπήκαμε μια με είπε από την αρχή μπορώ να σου κάνω μια γενικά έκανε αρκετή ώρα και μου πέταξε και ενα μη τελειώσεις ακόμα.. λογικά ολες θα κάνουν.... γιατί με είπε αυτά είναι τα προγράμματα στην αρχή. + 20 ακόμα με είπε μπορώ να μπω και μέσα με κοπέλα στο τσακουζι.. δηλαδή 100..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Καλησπέρα σας !θ ερθω μία βόλτα 10 μέρες!
19 μαρτίου περιοχή νέα παραλία
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 817
- Πόντοι
- 81
Καλώς να μας έρθεις !Καλησπέρα σας !θ ερθω μία βόλτα 10 μέρες!
ανατολικα ε? μια χαρα. τι προγραμματα εχεις εσυ? δωρακι κτλ...Καλησπέρα σας !θ ερθω μία βόλτα 10 μέρες!
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 201
να πας στο μ,εντιουμ για coachlife να πηδηξςεις απο το μπαλκόνι λεμε,και ομως θα χει κοσμο που θα πηγαινει σιγουρα σαν την αλλη την τρελη στην Ποσειδωνος την δερματολογοΤελικά όλες ξεκινάνε απο την πίπα και το γυρνάνε σε καθηγήτριες πανεπιστημίου.Ευα η γιατρός τώρα η Μαρία κλπ
Κράζουμε τους συναγωνιστές που δίνουν αβέρτα τα 50αρικα για να βγάλει η μασαζοκοπέλα κάνα ρούχο. Αυτούς που θα δώσουν λεφτά για να πάνε για life coaching σε αυτήν τι πρέπει να τους κάνουμε;;;;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Ναι ναι μιας και θα είναι τελευταία επίσκεψη για φέτος θεσσαλονίκη ας γίνει ανατολικά όχι άλλο δυτικά που ερχόμουν συνήθως !ανατολικα ε? μια χαρα. τι προγραμματα εχεις εσυ? δωρακι κτλ...
Στείλε μου μηνυματάκι αγάπη
Πριν το γυρίσω σε coach έκανε τπτ έξτρα?
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Και πριν δυο μήνες ειπες ότι δεν ξαναέρχεσαι αλλά ξανά ήρθες .Ναι ναι μιας και θα είναι τελευταία επίσκεψη για φέτος θεσσαλονίκη ας γίνει ανατολικά όχι άλλο δυτικά που ερχόμουν συνήθως !
Στείλε μου μηνυματάκι αγάπη
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Εγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.Και πριν δυο μήνες ειπες ότι δεν ξαναέρχεσαι αλλά ξανά ήρθες .
Καλώς να μας έρθεις!Καλησπέρα σας !θ ερθω μία βόλτα 10 μέρες!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμαΕγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμα
Ξεχνάς λίγο τον σκοπό του κάθε νήματος ο οποίος είναι για προβολή .
αν δεν σας αποδέχεσαι τν προβολή που προσπαθώ να κάνω όσο πιο διακριτικά γίνεται δεν μπορώ να ρυθμίσω κάτι διαφορετικά.
Τελευταία τροποποίηση:
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.242
- Πόντοι
- 37.562
Γραφε ελευθερα,στο σωστο νημα εισαι..Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?