Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Περασμα με ευα απο λουξουρι..Αβυζη ομορφη με ωραιο πεταχτο κολαρακι,αλλα ηταν τραγικη, με εκνευρισε και με ξενερωσε.Προκειται για ενα κακομαθημενο κοριτσακι ,μακρια.Εκει που περιμενω να με γυρισει μου πεταει μας εμειναν πεντε λεπτα.Που ειναι το αισθησιακο κομματι που μου ειπες της λεω,αυτο ειναι λεει το μασαζ..δεν θα με γυρισεις την ρωταω..αα θελεις και τετοια μου λεει:jerking::jerking:..πλακα μας κανεις την λεω και μου λεει σαν χαζο τι? γιατι δεν θελεις να μου κανεις την ρωταω..επειδη λεει μου ειπες οτι ηρθες πρωτη φορα:jerking::jerking:Μπορω λεει να φωναξω αλλη κοπελα για την εκτονωση αν ειναι διαθεσιμη γιατι εγω εχω ραντεβου.Εν τελει ηρθε η ατζελινα με τελειωσε..Μαυρο απο μενα στο μαγαζακι και στο κακομαθημενο την ευα που νομιζει οτι μας κανει και χαρη.
Σε μένα πάντως ήταν τίμιους τη….σεξυ… παιχνιδιάρα και αννετη…το μόνο μείον το μικρό στήθος αλλά κωλαρακι φωτιά… κ πολύ δοτική… πιστεύω κάτι φοβήθηκε μαζί σου… γτ ήταν πολύ αννετη γενικα

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Εγώ οταν πήγα ήταν δύο η Ναταλία και η Βικτώρια.. με είπε τι υπάρχει από 60 ντυμένη μασαζ 70 βγάζει τονοανω και 80 με είπε στοματικό αλλά και καλά δεν κάνει αυτή. Ρωτάει την Βικτώρια αλλά είχε πελάτη και δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση. Μετά μου είπε η Ναταλία κοίτα υπάρχει μια περίπτωση να κάνω εγώ αλλά θέλω να δω αν είσαι καθαρός και μιλάμε για να μην έχει τρίχα εκεί κάτω δάσος.. Την Έδωσα για αρχή 70 και μου είπε αν θα κάνει θα δώσω μετά αλλά 10. Είπα οκ μπήκαμε μια με είπε από την αρχή μπορώ να σου κάνω μια γενικά έκανε αρκετή ώρα και μου πέταξε και ενα μη τελειώσεις ακόμα.. λογικά ολες θα κάνουν.... γιατί με είπε αυτά είναι τα προγράμματα στην αρχή. + 20 ακόμα με είπε μπορώ να μπω και μέσα με κοπέλα στο τσακουζι.. δηλαδή 100..
Η ξένια πάντως δεν νομίζω να κάνει πίπα με τίποτα !θα πλήρωνα 80€ μόνο και μόνο να την έχυνα στο στόμα και να έβλεπα την ξινίλα της που για λίγα χρήματα αλλάζει ο άνθρωπος .

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Για Στέλλα από λουξουρι και Αλίκη από Βάνα έχουμε καμία πληροφορία

Dimkol13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Μάγκες για massagio κάτω τούμπα ξέρουμε τι παίζει?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
IMG_1251.png

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Τελικά όλες ξεκινάνε απο την πίπα και το γυρνάνε σε καθηγήτριες πανεπιστημίου.Ευα η γιατρός τώρα η Μαρία κλπ
να πας στο μ,εντιουμ για coachlife να πηδηξςεις απο το μπαλκόνι λεμε,και ομως θα χει κοσμο που θα πηγαινει σιγουρα σαν την αλλη την τρελη στην Ποσειδωνος την δερματολογο

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Κράζουμε τους συναγωνιστές που δίνουν αβέρτα τα 50αρικα για να βγάλει η μασαζοκοπέλα κάνα ρούχο. Αυτούς που θα δώσουν λεφτά για να πάνε για life coaching σε αυτήν τι πρέπει να τους κάνουμε;;;;

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Κι εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να το γυρίσει σε σάιμπερ σεξ session παρά Σε life coach

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060
ανατολικα ε? μια χαρα. τι προγραμματα εχεις εσυ? δωρακι κτλ...
Ναι ναι μιας και θα είναι τελευταία επίσκεψη για φέτος θεσσαλονίκη ας γίνει ανατολικά όχι άλλο δυτικά που ερχόμουν συνήθως !
Στείλε μου μηνυματάκι αγάπη

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Ναι ναι μιας και θα είναι τελευταία επίσκεψη για φέτος θεσσαλονίκη ας γίνει ανατολικά όχι άλλο δυτικά που ερχόμουν συνήθως !
Στείλε μου μηνυματάκι αγάπη
Και πριν δυο μήνες ειπες ότι δεν ξαναέρχεσαι αλλά ξανά ήρθες .

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, προφανώς κάνεις λάθος.
Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμα

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060
Με όλον τον σεβασμό...Και εσύ προφανώς είσαι σε λάθος forum. Το έχουμε ξαναπεί. Όπως ξαναείπαμε πως θα πρέπει να γράφεις ανακοινώσεις στο δικό σου θέμα
Δηλαδή στο αθηναϊκό να γράφω οτι θ ερθω εδώ αλήθεια τώρα?
Ξεχνάς λίγο τον σκοπό του κάθε νήματος ο οποίος είναι για προβολή .
αν δεν σας αποδέχεσαι τν προβολή που προσπαθώ να κάνω όσο πιο διακριτικά γίνεται δεν μπορώ να ρυθμίσω κάτι διαφορετικά.

Τελευταία τροποποίηση:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.242
Πόντοι
37.562

Stories