Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (6 μέλη και 10 επισκέπτες)

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
674
Πόντοι
81
Νταιμαααααααα , να αυτα που σου αρέσουν , για πάρτη σου ασχοληθηκα με καταψυγμενα ρε γαμημενε , πόσο χαμηλά έπεσα για την φιλία μας :coffee:

Αρακάς Αίνος: 2,30€
Αρακάς Μπάρμπα Στάθης: 3,88€.
Φασολάκια Αίνος €2.34/κιλό.
Φασολάκια Μπάρμπα Στάθης €5.67/κιλό.
Η πρώτη, μια μικρή ελληνική εταιρία, πρόστιμο 740 χιλ. για αθέμιτη κερδοφορία.
Η δεύτερη απλα ανήκει στην Vivartia της γνωστής CVC Capital.

:rockon::rockon::rockon:

Βάστα γερά Μητσοτάκη :rockon::rockon::rockon::rockon:

Μπα... καλώς τον. Ήταν λίγα τα 66 χιλιαδες αγόρι μου για το βεληνεκές σου... welcome back :grouphug:

Βασικά τώρα εξηγείται γιατί λύγισε το δελτίο για ένα γκολ...

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.385
Πόντοι
25.186
Καλα. Οταν αυριο θα εισαι ΕΣΥ κατηγορουμενος για μια στιγμη απροσεξιας, τα ξαναλεμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πού ειναι το προβλημα σου ακριβως?
Έχεις δίκιο αλλά θα συνεκτιμηθούν όλες οι περιστασεις βαθμός αμέλειας κλπ

Αν κανείς παράνομη αναστροφή όπως κάνει όλη η Ελλάδα παντού σαν τον οδηγό της Μπακογιάννη και σκοτώσεις τότε ναι αξίζει να πας μέσα.

Ετσι θα σωθούνε ζωές επιτέλους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.776
Πόντοι
12.756
Μπα... καλώς τον. Ήταν λίγα τα 66 χιλιαδες αγόρι μου για το βεληνεκές σου... welcome back :grouphug:

Βασικά τώρα εξηγείται γιατί λύγισε το δελτίο για ένα γκολ...

Εχεις ερθει για ενα σκοπό σε αυτη την ζωη , να κάνεις τον κόσμο παμπλουτο και τις στοιχηματικες να μπουνε στο αρθρο πτωχευσης :rockon::rockon:

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
674
Πόντοι
81
Εχεις ερθει για ενα σκοπό σε αυτη την ζωη , να κάνεις τον κόσμο παμπλουτο και τις στοιχηματικες να μπουνε στο αρθρο πτωχευσης :rockon::rockon:

Έχουν αρχίσει να μου δίνουν freebet από οίκτο. Αυτό το παλικάρι όλο χάνει για ένα. Μη τυχόν και τον χάσουμε μάγκες, δώστε του να παίζει! :sad2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.776
Πόντοι
12.756
Έχουν αρχίσει να μου δίνουν freebet από οίκτο. Αυτό το παλικάρι όλο χάνει για ένα. Μη τυχόν και τον χάσουμε μάγκες, δώστε του να παίζει! :sad2:

Μια φορά μου εδωσαν free bet και εκανα αυτοαποκλεισμο .. το free bet ειναι η ντροπη του τζογαδόρου :coffee:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.385
Πόντοι
25.186
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά τροχαία το 2017 νομιζω

Ζευγάρι φοιτητών στην Κρήτη έβγαλε βόλτα το σκυλάκι τους
περασε Γεωργιανος με όριο τα 50 χλμ έτρεχε με 140 -150 τους έκανε κομμάτια και τα παιδιά και το σκυλάκι…ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανιστηκε

5 χρόνια με αναστολη
Μπορουσαν και τότε να τον στείλουνε μέσα οι δικαστές τα 5 χρόνια δεν αναστέλλονται υποχρεωτικα αλλά μάλλον λόγω Κρήτης έπεσε σύρμα από τίποτα δικηγόρους κλπ και όλα τακτοποιηθηκαν..άλλωστε η Κρήτη έχει άλλους νόμους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Έχε υπόψη σου ότι δεν διάβασα τίποτα πέρα από την πρώτη παράγραφο.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε η δημοσκόπηση σου ούτε η πρόθεση ψήφου του bou.com (:jerking:) ούτε οι ευρωεκλογές που σε ενδιαφέρουν εσένα. Κατουράω όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν σχετικά με τα κόμματα εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο ότι κάηκαν ζωντανά 60 παιδάκια και η κυβέρνηση-μαφία μπάζωσε και κουκούλωσε την υπόθεση για να προστατέψει τον υπουργό και τα αφεντικά της.

Εσύ δε δίνεις δεκάρα για όλα αυτά δεν έχεις γράψει τίποτα 1 χρόνο τώρα στο θέμα των τεμπών πέραν της μαλακίας με τον καραμανλή.

Αυτό ξεχωρίζει τα κομματόσκυλα από τους κανονικούς ανθρώπους.
Δεν έγραψα περισσότερα ούτε για το μάτι
Ούτε για τα τέμπη
Όταν επι μήνες αν όχι χρόνια
Γίνονται έρευνες από δικαστές και ανακριτές για να βρουν την αλήθεια
Εγώ ή εσύ ξέροντας ελάχιστα
Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει δικαστικές αρχές
Δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά
Υπάρχουν άπειρα στοιχεία και ξέρουμε ελάχιστα
Πάγια θέση μου είναι
Ότι όσοι είναι κατηγορούμενοι
Μέχρι να αποφασιστεί η ενοχή η αθώωση τους δεν πρέπει να είναι υποψήφιοι
Έτσι λοιπόν ούτε ο βουλγαράκης ήταν υποψήφιος
Της νέας δημοκρατίας
Ούτε ο ρουσόπουλος όσο ήταν κατηγορούμενοι
Αντίθετα και η δούρου και ο παπάς που όχι μονο κατηγορήθηκε αλλά καταδικάστηκε
Ήταν υποψήφιοι
Και ο καραμανλής που ακόμα δεν έχει κατηγορηθεί
Από τις δικαστικές αρχές
Δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι υποψήφιος
Όσον αφορά για τις δημοσκοπήσεις
Με αφήνει παγερά αδιάφορο ότι δεν σε ενδιαφέρουν
Εμένα και την πλειοψηφία του κόσμου μας ενδιαφέρουν
Και για αυτό γίνονται και για αυτό δημοσιεύονται
Επειδή ενδιαφέρον τον κόσμο
Αν δεν τον ενδιέφεραν κανένας δεν θα εδινε λεφτά στην εταιρείες δημοσκοπήσεων
Και προφανώς και στο μάτι και στα τέμπη
Γινόνταν και γίνεται πολιτική εκμετάλλευση

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.678
Πόντοι
6.256
Ρε βλαμμένε, αυτός που κλέβει φόρο που εισπράτει για λογαριασμό του δημοσίου (φπα) έχει πλήρη συνείδηση
και το έχει προσχεδιάσει και έχει κέρδος. Αυτός που ρίχνει μία στραβοτιμονιά και πατάει κάποιον με το αμάξι ,
τι είχε προσχεδιάσει ; Και τι κέρδος είχε ;
Δεν νογάς και από οδήγηση ρε βλαμμένε ....

Θα πιάσει 190 που κοντά σε διάβαση πεζών ;
Σε δρόμους με διαβάσεις θα στουκάρεις πριν τα 120 ....
Τα παγκάνι που πιάνουν 190 με σκασμένη 2α, δεν τα οδηγούν τύποι που κάνουν μαλακίες.
Δεν είναι και πολλά στην ελλάδα ....
Αυτό που λες στην πρώτη παράγραφο ισχύει και για αυτούς που εν γνώση τους δεν κόβουν παραστατικό και χάνει το κράτος το φπα που θα έπρεπε να εισπράξει τύπε?

Δεν σκοτώνεις άνθρωπο με μια "στραβοτιμονια΄'' και αν διάβαζες αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι ξεχώρισα τις περιπτώσεις που σου πετάγεται κάποιος μπροστά σου ή σου κάνει σφίνα κανένα μηχανάκι. Έγραψα για αυτούς που οδηγούν επικίνδυνα και τρέχουν ή κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.

Άσε τα παγκάνια και τις σκασμένες δευτέρες για το gran turismo και τις φωτογραφίες που κοιτάς στο google.......ο υιός του βακάκη που οδηγούσε το r8 (αν θυμάμαι καλά) δεν πήγαινε με 120 αλλά με 250 και δεν ήταν τύπους που ήξερε από οδήγηση ήταν ένα παιδάκι που έκανε μαλακίες.

Και προφανώς τα περισσότερα παγκάνι τα οδηγούν μπαρμπάδες που τα έχουν άχτι και τα παιδιά τους που δε ξέρουν να οδηγούν και κάνουν μόνο μαλακίες.

Αυτός που τρέχει σα μαλάκας έχει κέρδος την καύλα του και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και δεν τον ενδιαφέρει. Δεν έχει σκοπό να σκοτώσει αλλά γνωρίζει ότι μπορεί και να γίνει...τα ζυγίζει και σου λέει ''πούτσα μου''.

Αν ρωτήσεις τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς θα σου πουν ότι οι δρόμοι και ιδιαίτερα οι Ελληνικοί δεν είναι ούτε για πάνω από 90....και όχι για παγκάνι...αλλά για φορντ φιέστα. Υπάρχει και πίστα στα μέγαρα νομίζω αν θες μπορείς να πας εκεί και να το λιώσεις...είναι ανάγκη να μας πρίζεις τον πάπαρο στο δρόμο με τις τρυπημένε εξατμήσεις και το καρούλι που κάνει θόρυβο και θέλει 1μισι λεπτό να πάει από 1,2,3η? :tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.678
Πόντοι
6.256
Δεν έγραψα περισσότερα ούτε για το μάτι
Ούτε για τα τέμπη
Όταν επι μήνες αν όχι χρόνια
Γίνονται έρευνες από δικαστές και ανακριτές για να βρουν την αλήθεια
Εγώ ή εσύ ξέροντας ελάχιστα
Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει δικαστικές αρχές
Δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά
Υπάρχουν άπειρα στοιχεία και ξέρουμε ελάχιστα
Πάγια θέση μου είναι
Ότι όσοι είναι κατηγορούμενοι
Μέχρι να αποφασιστεί η ενοχή η αθώωση τους δεν πρέπει να είναι υποψήφιοι
Έτσι λοιπόν ούτε ο βουλγαράκης ήταν υποψήφιος
Της νέας δημοκρατίας
Ούτε ο ρουσόπουλος όσο ήταν κατηγορούμενοι
Αντίθετα και η δούρου και ο παπάς που όχι μονο κατηγορήθηκε αλλά καταδικάστηκε
Ήταν υποψήφιοι
Και ο καραμανλής που ακόμα δεν έχει κατηγορηθεί
Από τις δικαστικές αρχές
Δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι υποψήφιος
Όσον αφορά για τις δημοσκοπήσεις
Με αφήνει παγερά αδιάφορο ότι δεν σε ενδιαφέρουν
Εμένα και την πλειοψηφία του κόσμου μας ενδιαφέρουν
Και για αυτό γίνονται και για αυτό δημοσιεύονται
Επειδή ενδιαφέρον τον κόσμο
Αν δεν τον ενδιέφεραν κανένας δεν θα εδινε λεφτά στην εταιρείες δημοσκοπήσεων
Και προφανώς και στο μάτι και στα τέμπη
Γινόνταν και γίνεται πολιτική εκμετάλλευση
Εγώ δεν είπα να βγάλεις εσύ πόρισμα

εγώ είπα ότι ασχολείσαι μόνο με τις δημοσκοπήσεις και την υπερασπιση της μαφίας

δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο μόνο ποιος είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις πως μεταφράζονται οι μαλακίες της κυβέρνησης προς το συμφέρον της.

Μόνο εσένα και άλλα 2-3 γαλάζια γαβ γαβ απασχολούν οι δημοσκοπήσεις περισσότερο από το έγκλημα των τεμπών.

Καλή διασκέδαση πες στην Ασημακοπούλου να σου στείλει και μειλ για να την ψηφίσεις ποιο εύκολα :2funny:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.680
Πόντοι
6.795
3 βδομάδες πριν τις ευρωεκλογές που θα έχουμε και τα ονόματα από ΑΠ και τα λοιπά τα ξεσκαρτάρουμε κι αποφασίζουμε. Οτιδήποτε εκτός σάπιας γονοκρατίας ίσως αποτελεί επιλογή.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.167
Πόντοι
6.056
Αυτό που λες στην πρώτη παράγραφο ισχύει και για αυτούς που εν γνώση τους δεν κόβουν παραστατικό και χάνει το κράτος το φπα που θα έπρεπε να εισπράξει τύπε?

Δεν σκοτώνεις άνθρωπο με μια "στραβοτιμονια΄'' και αν διάβαζες αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι ξεχώρισα τις περιπτώσεις που σου πετάγεται κάποιος μπροστά σου ή σου κάνει σφίνα κανένα μηχανάκι. Έγραψα για αυτούς που οδηγούν επικίνδυνα και τρέχουν ή κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.

Άσε τα παγκάνια και τις σκασμένες δευτέρες για το gran turismo και τις φωτογραφίες που κοιτάς στο google.......ο υιός του βακάκη που οδηγούσε το r8 (αν θυμάμαι καλά) δεν πήγαινε με 120 αλλά με 250 και δεν ήταν τύπους που ήξερε από οδήγηση ήταν ένα παιδάκι που έκανε μαλακίες.

Και προφανώς τα περισσότερα παγκάνι τα οδηγούν μπαρμπάδες που τα έχουν άχτι και τα παιδιά τους που δε ξέρουν να οδηγούν και κάνουν μόνο μαλακίες.

Αυτός που τρέχει σα μαλάκας έχει κέρδος την καύλα του και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και δεν τον ενδιαφέρει. Δεν έχει σκοπό να σκοτώσει αλλά γνωρίζει ότι μπορεί και να γίνει...τα ζυγίζει και σου λέει ''πούτσα μου''.

Αν ρωτήσεις τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς θα σου πουν ότι οι δρόμοι και ιδιαίτερα οι Ελληνικοί δεν είναι ούτε για πάνω από 90....και όχι για παγκάνι...αλλά για φορντ φιέστα. Υπάρχει και πίστα στα μέγαρα νομίζω αν θες μπορείς να πας εκεί και να το λιώσεις...είναι ανάγκη να μας πρίζεις τον πάπαρο στο δρόμο με τις τρυπημένε εξατμήσεις και το καρούλι που κάνει θόρυβο και θέλει 1μισι λεπτό να πάει από 1,2,3η? :tooth:
Επαγγελματίες οδηγούς ;; ΕΛΛΗΝΕΣ ; ή ΚΛΟΥΒΕΣ κατσαπλιάδων εργολάβων που μεταφέρουν νερωμένες μπογιές
για να βάψουν σχολεία σε δεκαπλάσια τιμή από αυτή της αγοράς ;
Οι χειρότεροι οδηγοί στον κόσμο . Δολοφόνοι .
Στους περισσότερους έπρεπε να έχουν πάρει το δίπλωμα για πάντα.
Να μην οδηγούν ούτε πατίνι .

Με 180και 200 αυτός που πάει μέσα σε κατοικημένη περιοχή ... να βάλουν φωτογραφικές κάμερες
ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
Αλλά δεν έχουν τα @@ γιατί θα είνα μαλακιστήρι πολιτικού, δημάρχουν , δικαστή ή διαπλεκόμενου κωλοεπιχειρηματία με μοναδικό πελάτη το ελληνικό δημόσιο .

Αυτός που τρέχει σε αυτοκινητόδρομο , δικαίωμά του είναι , επειδή δεν ζούμε στο 1910
με ford model T να πηγαίνει με 15χλμ/ώρα.

Τα περισσότερα θανατηφόρα με εμπλοκή πεζών ... δεν γίνονται σε αυτοκινητόδρομους !
Και συχνά φταίνε οι πεζοί !

Αυτοί που περνάνε εκτός διάβασης συγγρού, κηφισίας, βουλιαγμένης , μεσογείων ... έχουν σωτηρία ;
Πρέπει να μπει κι εκεί 20χλμ/ώρα όριο για να μην πατάνε το μαλάκα που δρασκελίζει σαν κομμάντο τις μπάρες και τους θάμνους και περνάει από όπου γουστάρει ... για να μην τον πατάνε ;
Σε πολιτισμένη χώρα, ούτε δικογραφία δεν θα γίνει .
Θα πουν πέρασε αυτοκινητόδρομο σαν γίδι ... τι πιο φυσιολογικό ... έγινε χαλκομανία ......
Για αυτό δεν πρέπει να διώκεται και το πάτημα γάτας.
Γιατί πετάγεται απότομα ανάμεσα από παρκαρισμένα.

Εκτός κι αν βάλουμε όριο 3χλμ/ώρα στη δροσοπούλου ... να μην πατάς γάτες ..... που πετάγονται ανάμεσα από παρκαρισμένα !

Τη μαλακία με τη μη έκδοση παραστατικών .... που επαναλαμβάνεις συνέχεια ... και την απώλεια ΦΠΑ ...
που στο διάολο αναφέρεται ; Δεν μπορώ να θυμάμαι τα κολλήματα του καθενός
εδώ μέσα ...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.068
Πόντοι
2.356

Κρανιδιώτης​

-Στο πλαίσιο αυτό της ανόδου δεξιών κομμάτων, μου λένε ότι γίνεται μια συζήτηση να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να μαζευτεί λίγο η διαρροή προς τα εκεί γενικώς. Προσέξτε, είπα γίνεται κουβέντα με τον Φαήλο όχι ότι έκλεισε για να κατέβει…

:2funny::2funny::2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.236
Πόντοι
7.046

Κρανιδιώτης​

-Στο πλαίσιο αυτό της ανόδου δεξιών κομμάτων, μου λένε ότι γίνεται μια συζήτηση να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να μαζευτεί λίγο η διαρροή προς τα εκεί γενικώς. Προσέξτε, είπα γίνεται κουβέντα με τον Φαήλο όχι ότι έκλεισε για να κατέβει…

:2funny::2funny::2funny:
Πόση ξεφτίλα πχια....

• Like
Αντιδράσεις: resp

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.678
Πόντοι
6.256
Επαγγελματίες οδηγούς ;; ΕΛΛΗΝΕΣ ; ή ΚΛΟΥΒΕΣ κατσαπλιάδων εργολάβων που μεταφέρουν νερωμένες μπογιές
για να βάψουν σχολεία σε δεκαπλάσια τιμή από αυτή της αγοράς ;
Οι χειρότεροι οδηγοί στον κόσμο . Δολοφόνοι .
Στους περισσότερους έπρεπε να έχουν πάρει το δίπλωμα για πάντα.
Να μην οδηγούν ούτε πατίνι .

Με 180και 200 αυτός που πάει μέσα σε κατοικημένη περιοχή ... να βάλουν φωτογραφικές κάμερες
ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
Αλλά δεν έχουν τα @@ γιατί θα είνα μαλακιστήρι πολιτικού, δημάρχουν , δικαστή ή διαπλεκόμενου κωλοεπιχειρηματία με μοναδικό πελάτη το ελληνικό δημόσιο .

Αυτός που τρέχει σε αυτοκινητόδρομο , δικαίωμά του είναι , επειδή δεν ζούμε στο 1910
με ford model T να πηγαίνει με 15χλμ/ώρα.

Τα περισσότερα θανατηφόρα με εμπλοκή πεζών ... δεν γίνονται σε αυτοκινητόδρομους !
Και συχνά φταίνε οι πεζοί !

Αυτοί που περνάνε εκτός διάβασης συγγρού, κηφισίας, βουλιαγμένης , μεσογείων ... έχουν σωτηρία ;
Πρέπει να μπει κι εκεί 20χλμ/ώρα όριο για να μην πατάνε το μαλάκα που δρασκελίζει σαν κομμάντο τις μπάρες και τους θάμνους και περνάει από όπου γουστάρει ... για να μην τον πατάνε ;
Σε πολιτισμένη χώρα, ούτε δικογραφία δεν θα γίνει .
Θα πουν πέρασε αυτοκινητόδρομο σαν γίδι ... τι πιο φυσιολογικό ... έγινε χαλκομανία ......
Για αυτό δεν πρέπει να διώκεται και το πάτημα γάτας.
Γιατί πετάγεται απότομα ανάμεσα από παρκαρισμένα.

Εκτός κι αν βάλουμε όριο 3χλμ/ώρα στη δροσοπούλου ... να μην πατάς γάτες ..... που πετάγονται ανάμεσα από παρκαρισμένα !

Τη μαλακία με τη μη έκδοση παραστατικών .... που επαναλαμβάνεις συνέχεια ... και την απώλεια ΦΠΑ ...
που στο διάολο αναφέρεται ; Δεν μπορώ να θυμάμαι τα κολλήματα του καθενός
εδώ μέσα ...
Μέσα σε όλα είπες και κάτι πολύ σωστό που παρέλειψα χθες να γράψω.

Ο νόμος θεωρεί ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο. Ότι αν τον άλλον τον βρεις από πίσω φταις πάντα εσυ και γενικά αν ο άλλος πεθάνει η τραυματιστεί την εχεις γαμήσει ακόμα και αν δεν φταις.

Ακόμα και με 10χλμ άνω του ορίου να πηγαίνεις σε ένα μικρό δρόμο αν σου πεταχτεί η γριά ξαφνικά να περάσει δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις. Αν οι μαλακες δεν κρατάνε τα παιδιά τους από το χέρι επειδή κοιτάνε το κινητό και τους φύγουν και πεταχτούν μπροστά σου πάλι δεν μπορείς να αντιδράσεις. Οι πεζοί στην Ελλάδα είναι ζώα και θα έπρεπε αν μου πεταχτεί το παιδάκι και αναγκαστώ να ρίξω το αμάξι δεξιά να κάνω και αγωγή και μήνυση για τις ζημιές και τα 10 χρόνια που έχασα από τη ζωή μου.

Μέχρι εδώ είναι τα σωστά…για όλες τις άλλες φαντασιώσεις σου για παγκάνια και 200αρια είναι μπούρδες. Για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων μίλησα εγώ όχι μεταφορείς…που και αυτοί μπροστά στο μέσο μαλακα που γκαζώνει το χρέπι του είναι πολύ καλύτεροι από οδηγική συμπεριφορά.

Ποιος σου ειπε εσένα ότι η Κηφησίας, η βουλιαγμένης και το ποτάμι είναι φτιαγμένα για να πηγαίνεις με 200;; Ποιος σου ειπε ότι το χρεπι σου με τον τρύπιο καταλύτη και την αεροτομή από τα λιντλ είναι φτιαγμένο για να πηγαίνεις με 200; Ποιος σου ειπε ότι εσυ είσαι φτιαγμένος για να πηγαίνεις οποιοδήποτε αμάξι με 200;;; Και ποιος σου ειπε ότι οι γύρω οδηγοί είναι έτοιμοι να αντιδράσουν όταν έρχεσαι εσυ με 200 στον καθρέπτη τους.

Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.891
Πόντοι
8.346
Φασολάκια Αίνος: €2.34/kg
Φασολάκια Μπάρμπα Στάθης: €5.67/kg
Αρακάς Αίνος: 2,30€
Αρακάς Μπάρμπα Στάθης: 3,88€.
Η πρώτη, μια μικρή ελληνική εταιρία, πρόστιμο 740 χιλ. για αθέμιτη κερδοφορία.
Η δεύτερη απλα ανήκει στην Vivartia της γνωστής CVC Capital.

Ελλάδα 2.0
Μην χαλατε την πιατσα ρε μουνοπανα. Κλεψτε και σεις όπως ολοι

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.060
Πόντοι
456
Ρε σεις…Μην δαιμονοποιείτε την ταχύτητα αυτή καθ’αυτή.
Όλα έχουν να κάνουν και με το που, πως, και πότε… Τα 160-200 σε έναν ψιλοάδειο αυτοκινητόδρομο με ένα έστω και αξιοπρεπές στημένο αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα είναι απείρως ασφαλέστερα από τα 60-80 της χαοτικής πόλης που οι μισοί οδηγοί και πεζοί είναι βαρεμένοι και κυκλοφορούν είτε μεθυσμένοι, είτε με την μούρη τους στο κινητό

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.167
Πόντοι
6.056
Ποιος σου ειπε εσένα ότι η Κηφησίας, η βουλιαγμένης και το ποτάμι είναι φτιαγμένα για να πηγαίνεις με 200;; Ποιος σου ειπε ότι το χρεπι σου με τον τρύπιο καταλύτη και την αεροτομή από τα λιντλ είναι φτιαγμένο για να πηγαίνεις με 200; Ποιος σου ειπε ότι εσυ είσαι φτιαγμένος για να πηγαίνεις οποιοδήποτε αμάξι με 200;;; Και ποιος σου ειπε ότι οι γύρω οδηγοί είναι έτοιμοι να αντιδράσουν όταν έρχεσαι εσυ με 200 στον καθρέπτη τους.
Δεν είπα ότι είναι για 200 κηφισίας κτλ , αλλά είναι ηλιθιομάρα σε κεντρικούς δρόμους, μεγάλης κυκλοφορίας
να περιμένουμε να πηγαίνει ο άλλος με 20. Γιατί τα όρια στην ελλάδα, τέτοιες μαλακίες ήταν πάντα.
Είχε όριο 80 , σκοτωνόταν κάποιος , το έκαναν 60 ... επόμενος .... 50 ....

Το αν το αμάξι το δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου είναι χρέπι , πρέπει να το κρίνουν ειδικοί .

Στην πολιτισμένη γερμανία, που δεν είναι ελλάδα και δεν έχει μετανάστες σαν της ελλάδας , χειρότερους από τους έλληνες δηλαδή (τον κατιμά των βαλκανίων και της μέσης ανατολής , όχι εθνικά, σε επίπεδο ατόμων ) σε αρκετούς αυτοκινητόδρομους έχουν ελεύθερο όριο ... αλλού έχουν υψηλά όρια ... και σε άλλες χώρες ... όχι ... 100 πάντως.

Κάτι για το οποίο πάντως είμαι σίγουρος ότι όλοι σε τούτη τη χώρα είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ
είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Βλέπουμε που μας οδηγεί η ψήφος τους.

Για αυτό είναι τραγωδία που παραμένουμε εδώ ... για όσο ακόμη ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.167
Πόντοι
6.056
με την μούρη τους στο κινητό
Γαλλία ! Πολύ μπροστά !
Δεύτερη φορά που σε τσακώνουν να οδηγείς απασχολημένος ΜΕ ΓΑΜΗΔΙ ΚΙΝΗΤΟ
ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Κορυφαίο μέτρο .

Θα έλεγα και με την πρώτη .

Άλλη κομπλεξική δαιμονοποίηση στην ελλάδα ... το οινόπνευμα ...

Από το σουρωμένος ... μέχρι 250ml μπύρα .... έχει μία απόσταση
που ο μαλάκας θεατής ειδήσεων , ψηφοφόρος και λοιποί δεν θέλουν να καταλάβουν ......

Διάφοροι ηλίθιοι σκοτώθηκαν .... έχοντας πιεί 3 μπουκάλια ουίσκι ....
το ότι οι ίδιοι ... ΚΑΙ ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΙ μπορεί να ήταν ανίδεοι ..... δεν μετράει .....
το ότι το αυτοκίνητο ... είχε αλλάξει λάστιχα πριν 17 χρόνια ... και αυτά ήταν ... αναγόμωσης ... δεν μετράει !
Το ότι μπορεί να είναι και .... μονόφθαλμοι .... επίσης δεν μετράει !

ή να οδηγούσαν ... με νάρθηκα χέρι στο γύψο !!!!!! ούτε αυτό μετράει .......

Βάλαν λοιπόν ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΟΡΙΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ στον κόσμο.
Να μη μπορείς να πιείς ... ένα λικέρ 25ml στη θειά σου !!!!!!

Αν το κάνεις και σε τσακώσουν ... σε αντιμετωπίζουν σαν τον Κουφοντίνα ......
(μπορεί και χειρότερα, ο κουφοντίνας έχει υποστηρικτές).
Είσαι εγκληματίας.
Θα έμπαινες σε σχολεία να πατήσεις 100 παιδιά
(το ότι αργίες είναι κλειστά τα σχολεία λεπτομέρεια) .

Κόπροι , κομπλεξικοί , μαλάκες , ηλίθιοι , αγράμματοι ....

με μία λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ...

και έχουν και άποψη τα καθίκια ..................

Αν τους ρωτήσεις ποιά είναι η τετραγωνική ρίζα του 9 το 98% δεν ξέρει την απάντηση .

Τελευταία τροποποίηση:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.385
Πόντοι
25.186
Eκει ξεκινάνε απο την αυτοσυμμόρφωση των πολιτων χωρις τον μπαμπουλα της τιμωρίας.
Η παράβαση ειναι η εξαιρεση,εδω ο κανονας.

Εδω σε ολη τη νυχτερινη Αθηνα καπνιζουνε,δεν μπορουμε ουτε τον αντικαπνιστικο να εφαρμοσουμε.Που τον εφαρμοζει και η τελευταια Αφρικανικη χωρα.
Βγάινουνε απο τα μπουζουκια πιωμενοι ή τουλαχιστον πάνω από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλ,ποιος ΔΕΝ παιρνει το αυτοκινητο του να οδηγησει;Και παίρνει ταξι;

Τελειωμένο τριτιοκοσμικό κράτος χωρίς ελπίδα να αλλάξει ποτέ τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom