Βόλτα σήμερα το απόγευμα...
Πήγα ερημίτη πρώτα να δω τη μιλφαρα που δίνει κώλο στα 50ε... Ερημίτη 1 αριστερά ήταν αυτή... Ελληνίδα, ξανθιά ταλαίπωρη, βυζάρες...50+ σίγουρα.Σαν γυναίκα από κωλομπαρο παλαιού τύπου κάπως... Δελεαστική περίπτωση άλλα Ελληνίδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται... αλλά και με τη Βάσω έτσι είχα πει όταν την πρωτοείδα και μετά μπήκα
Ερημίτη 1 δεξιά πόρτα... Άννα ένα νεαρό μελαχρινό, μικροκαμωμένο κορίτσι
Ερημίτη 3β η όμορφη Λορυ .
Απέναντι αριστερά η Ρουμάνα Έλενα, όμορφη με τις βυζάρες της και την κωλάρα της ...την λες και μιλφ πλέον...έχω βγάλει πολλά γούστα με τη συγκεκριμένη όταν πρωτοεμφανίστηκε ,αν συνέχιζε σε εκείνους τους ρυθμούς θα μιλούσαμε σήμερα για μια από τις μεγαλύτερες φίρμες ever πιστεύω .
Δίπλα στο μεσαίο η Μιρέλα... χωρίς άλλα σχόλια
Επίσης δίπλα στο αριστερό ετοιμάζεται και άλλο σπίτι
Λας Βέγκας ήταν η Βλάντα .
Φεύγω για Godiva να δοκιμάσω την τύχη μου ακόμα μια φορά ...
Άκρως καυλωτικη η Νάταλι σε ένα ολόσωμο κάπως δικτυωτό σετ,με το κοντό μαλλάκι της... μου λέει μπες, μόνο έναν έχω δε θα αργήσω...ε τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Η γυναίκα είναι ένα ηφαίστειο που όταν εκρήγνυται δεν υπάρχει καμιά δύναμη να το συγκρατήσεις... πάθος, αισθησιασμός,τεχνική... εννοείται τα κάναμε όλα μούσκεμα πάλι.
Δεν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές όπως γράφτηκε παραπάνω και μάλιστα στην ουσία σου λέει από μόνη της ότι πάντα θα δώσει και κάτι παραπάνω.
Είναι η κορυφή και αν κρίνω από την απόδοση της,την ενδιαφέρει να παραμείνει στην κορυφή για καιρό ακόμα