Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.777
- Πόντοι
- 456
μου εχεις βαλει εκει και το γελακι στο τελος λες και σου καθαριζουν αυγα να πουμε
Διάβασε κανένας τι έγραψε ο μαλακας ;Έλα να στα πω εσένα ένα χεράκι, γιατί όταν έγραφες τις μαλακίες σου, έπρεπε να βγάλω δουλειά για το youtube, γιατί εγώ δεν είμαι ανεπρόκοπος σαν και σένα που βάρεσες φαλιμέντο. Για να δούμε ποιος είναι ο μαλάκας.
Πρώτον είσαι ψυχικά διαταραγμένος και το κατάλαβα από τότε που μου έστελνες πμ και για κάθε πμ άνοιγες καινούργιο θέμα και είχα ένα κατεβατό θέματα που έλεγαν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Τόσο δύσκολο σού ήταν να κρατήσεις ένα νήμα.
Δεύτερον με βρίζεις, επειδή έπαψα να ασχολούμαι μαζί σου από τότε που θεωρείς απαραίτητο για σχέση με γυναίκα «αυτή να τα καταπίνει, αλλιώς τι να την κάνεις» και μίλησα για αξιοπρεπείς κοπέλες που δεν το δέχονται. Δικαίωμά μου δεν είναι να μη θέλω να ασχολούμαι με έναν τύπο που θεωρώ ότι έχει αποκτηνωθεί; Αυτή η αντίδρασή σου δεν είναι φυσιολογική, αλλά ψυχιατρική: κάποια γυναίκα σε έχει ξεσκίσει και θέλεις να πάρεις ρεβάνς από όλες τις γυναίκες. Ελπίζω να μην πληρώνεις τίποτα διατροφές κι έχεις σαλέψει. Πάντως είσαι συναισθηματικά αποτυχημένος.
Τρίτον, είσαι και οικονομικά αποτυχημένος. Επαναστατείς με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, επειδή δεν μπορείς να βγάλεις σε ένα χρόνο αυτά που θα έπρεπε να βγάζεις σε ένα μήνα. Αν κάποιος ακολουθεί ιατρική κατεύθυνση και δεν καταφέρνει να βγάζει λεφτά είναι ένας μαλάκας και μισός.
Τέταρτον, έχεις μηδέν ζωή και μηδέν πνευματικούς ορίζοντες. Προσπαθείς να αποκτήσεις ζωή εδώ μέσα κι έχεις για πρότυπα δύο προβληματικούς, τον Κμαν και το Δημητράκη, επειδή νομίζεις ότι αυτοί ζουν καλά. Ο ένας έχει φάει απόρριψη από τις Ελληνίδες και για να πάρει ρεβάνς χέζει πολονέζες (εσύ δεν το έφτασες ακόμα τόσο μακριά, απαιτείς μόνο σπερματοκατάποση). Ζει σαν ερημίτης για να τα ακουμπάει στις πουτάνες που του ανεβάζουν το κασέ, γιατί πάει σαν χωριάτης. Ο άλλος ζει από τα έτοιμα της κληρονομιάς και τα βγάζει ίσα ίσα, αφού έκανε και στρηπτιζ για να συμπληρώσει. Μας το έπαιζε και μπον βιβέρ πλούσιος θάβοντας όλους τους απόδημους για να φαίνεται αυτός ψηλά, μέχρι που ο Urlauber που πέταξε στα μούτρα ένα 15χίλιαρο και σαλτάρισε, γιατί δεν είχε ξαναδεί τόσα λεφτά. Τον έβγαλε κι ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του για να γελάει ο κόσμος. Αυτούς θαυμάζεις και υμνολογείς, οπότε φαντάσου πόσο πιο κάτω είσαι εσύ.
Με λίγα λόγια είσαι ένας τίποτας. Κι έρχεσαι να τα βάλεις με μένα που είσαι μία τρίχα από τα αρχίδια μου. Ουδέποτε έχω κλαφτεί ούτε για λεφτά ούτε για γυναίκες και ζω εκεί που μου αρέσει. Και θες κι αποδείξεις για τη Γαλλία, λες και είμαι υποχρεωμένος να δίνω διαπιστευτήρια σε πουθενάδες. Εδώ έρχομαι για το κέφι μου. Βλέπω κάτι άτομα σαν εσένα και κάτι άλλους και λέω: κοίτα τι ζωντόβολα κυκλοφοράνε στον πλανήτη που θέλουν και δικαίωμα ψήφου.
Κοίτα να δεις κανέναν ειδικό για να μην σε δούμε και στις ειδήσεις.
στο δρομο για να γινει πεσιμο πρεπει να γινει ειτε με πρασινο φως, ειτε με σωστο τακτ μην εχουμε παρενοχλησεις.ένα πέσιμο στον δρόμο έχει μείνει, μας το γάμησε και αυτό ο καιρός![]()
Μπες στο sxeseis.gr σαν το τσογλανι που έχει πάρει με τη σειρά τα ελληνικά φόρουμ και γράφειένα πέσιμο στον δρόμο έχει μείνει, μας το γάμησε και αυτό ο καιρός![]()
Τόν έχεις πάρει υπό τήν προστασία σου εσύ, καί τά λές αυτά ?Ο Λάκης πρέπει να σταματήσει να γράφει πιωμένος γιατί γίνεται όλο και πιο ακατάληπτος.Οσο περισσότερο ουίσκυ κατεβάζει πέφτει το IQ στα γραπτά του.
Γράφε πριν πιεις ή μέχρι το πρώτο ποτήρι.Ξεφτίλα να σε κάνουν ζάφτι οι χαμχούηδες.
Τόν έχεις πάρει υπό τήν προστασία σου εσύ, καί τά λές αυτά ?
Η ξεφτίλα σέ πολλούς ανθρώπους είναι...εγγενής!!
Ο πρώτος πού μίλησε γιά ευφυία στό συγκεκριμένο άτομο ήμουν εγώ, ρώτα τόν!!Ο Λάκης είναι ευφυής.Πέρασε οδοντιατρική Αθηνών με πανελλήνιες.Περασμένα μεγαλεία βέβαια.Μαλακία να τον τρώει το ποτό θα έπρεπε να είναι γαμών και δέρνων.
Επρεπε τα ποστ του να είναι πιο έξυπνα.Είναι πολύ 90s πάντως και εκκεντρικός,έχει πλάκα.
ΣυμφωνώΟ πρώτος πού μίλησε γιά ευφυία στό συγκεκριμένο άτομο ήμουν εγώ, ρώτα τόν!!
Αλλά όταν στάζει δηλητήριο χωρίς λόγο καί αιτία...τήν χάνει!!
Ο πρώτος πού μίλησε γιά ευφυία στό συγκεκριμένο άτομα ήμουν εγώ, ρώτα τόν!!
Αλλά όταν στάζει δηλητήριο χωρίς λόγο καί αιτία...τήν χάνει!!
Ολα αυτά είναι πάθος, όλοι μας έχουμε κάποια πάθη!!Την χάνει όταν πίνει πολύ.Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τους αρέσει τόσο πολύ το ουίσκυ.
Κόλλησε με τα πικάπ,τα ηχοσυστήματα και τα HI-FI.
Περιμένουμε τις αποδείξεις.ρε αη που σου λεω εγω τωρα...οτι λεω εγω ειναι νομος τελος
Ο Λάκης είναι ευφυής.Πέρασε οδοντιατρική Αθηνών με πανελλήνιες.Περασμένα μεγαλεία βέβαια.Μαλακία να τον τρώει το ποτό θα έπρεπε να είναι γαμών και δέρνων.
Επρεπε τα ποστ του να είναι πιο έξυπνα.Είναι πολύ 90s πάντως και εκκεντρικός,έχει πλάκα.
Μπορεί να έχει οικονομικά ζόρια,που αυτό μπορεί να του δημιουργεί και οικογενειακά θέματα.
Εκλεισε το οδοντιατρείο αντί να θησαυρίζει τώρα.
Εδώ κλείνουν Πολυεθνικές εταιρείες, εσύ λές γιά οδοντιατρείο!!Εκλεισε το οδοντιατρείο αντί να θησαυρίζει τώρα.
Μπες στο sxeseis.gr σαν το τσογλανι που έχει πάρει με τη σειρά τα ελληνικά φόρουμ και γράφει
30 χρόνια στη Γαλλία και ψάχνει κοινωνικές επαφες ,μέσω Ίντερνετ , σε ελληνικά φόρουμ
ποιος ξέρει τι άκυρα έχει φάει από τις ντόπιες
Σιχαμενες άτιμες άκαρδες τσούλες με καταστρέψατε τον πτωχό πλην τίμιο γλειφομουνιξ
Μη δείτε πτωχό τίμιο κοντό και άσχημο να τον φάτε
Εδώ κλείνουν Πολυεθνικές εταιρείες, εσύ λές γιά οδοντιατρείο!!
Ολα στήν ζωή μέσα είναι, από εκεί πού μετράς...σβήνεις!!
Καλά Ok !!Ενα οδοντιατρείο με πουτσαρά οδοντίατρο σαν το Λάκη δεν κλείνει έτσι εύκολα.Εδώ έγραφε του δίνανε τα λεφτά πίσω οι έσκορτς για να μην τις ξεκωλιάσει τελείως.