Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Το μέλος Kalogero προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτή που (λέει πως) πηδάει και όλο αυτό που κάνει είναι μιας μορφής συναλλαγή που δίνει κάτι
και βγάζει κέρδος. Ουσιαστικά ακόμα κι αν δεχθούμε αυτά που λέει, η τύπισσα
δεν γουστάρει να γαμηθεί μαζί του, οπότε το γαμήσι αυτομάτως ειναι λειψό διότι έχουμε συναλλαγή. :2funny:
Είναι δηλαδή σαν να πάω εγώ στα μπουρδέλα και να γυρίσω από την πουτάνα με το 1/4 από έξτρα γαμησιού με γκόμενα και το 1/8 χρόνου γαμησιού με γκόμενα
αλλά να επιμένω ότι όλα είναι κομπλέ, θάβοντας
το βασικό νόημα ότι το γαμήσι μαζί της είναι λειψό κι απλά την βοηθάω να βγάλει λεφτά.
Σε ποιον τα πουλάει αυτά;

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Το μέλος Kalogero αδυνατεί να κάνει λάιβ καμάκι λόγω δειλίας καθώς έχει δηλώσει την ευαισθησία του στην απόρριψη. Κι επειδή ακριβώς δεν μπορεί να τα καταφέρει προσπαθεί να βγάλει λάθος τον τρόπο που το κάνω.
Δεν μπορεί να αντιληφθεί
την νοοτροπία της αναισθησίας στα άκυρα. :rockon:
Κι επειδή ακριβώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πας, πέφτεις και δεν σε νοιάζει καμία συνέπεια, προσπαθεί να βάλει σειρά και όρια με ψευδεπίγραφες συμβουλές. Θυμίζω ότι ουδέποτε το έπαιξα μεγαλογάμης καθώς για να γαμήσω τρώω ένα κάρο άκυρα. :2funny: Κατά συνέπεια και μέχρι να εμφανιστεί κάποιος να με διαψεύσει με καλύτερα ποσοστά (ανέφικτο λόγω δρόμου και δυσκολίας) μπορώ να λέω ότι θέλω.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Ο Τέλης ψεύδεται ότι τον έβριζα. Απεναντίας έχω δηλώσει ότι λέει σωστά πράγματα και μάλιστα χαιρόμουν πολύ όταν καταξεφτιίλιζε τις πατσαβούρες και σατύριζε τους γλειώδεις χορηγούς
και τα κουραδομάγαζα. :2funny:Αυτή κρίνω ως φυσιολογική αντίδραση ενός άνδρα σήμερα και χαίρομαι που το κάνουν κι άλλοι φίλοι.
Το ότι με έβαλε ιγκνόρ επειδή απαξίωσα το κοστούμι ως ρούχο παντός καιρού το οποίο έλεγε κουστούμι :2funny: αποτελεί δική του λογική. Αυτό το λέω προς αποκατάσταση της αλήθειας κι όχι για να γλύψω επειδή με παίνεψε που την πέφτω.

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
10.152
Πόντοι
2.256
Χρήμα όλες οι γκόμενες θέλουν, σέ όλες τίς χώρες...πού ζείς ?
Σάν κάτι ξεβράκωτους, αγάμητους αλκοολικούς πού θέλουν καί μούνα 1.90 ?
-Δέν είναι μόνο οι Ελλεηνίδες έτσι-
οχι μαγκα μου.δεν ειναι ετσι.1ον αυτο δεν εχει εθνηκοτητα και 2ον υπαρχουν τετοιεσ που τισ νοιαζουν τα λεφτα και μονο.το ξερουμε αυτο αλλα δεν ειναι ολλεσ ετσι.για μενα ειναι μεγαλη μαλακεια αυτο που εχει επηκρατησει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.556
Πόντοι
3.556
Το μέλος Kalogero προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτή που (λέει πως) πηδάει και όλο αυτό που κάνει είναι μιας μορφής συναλλαγή που δίνει κάτι
και βγάζει κέρδος. Ουσιαστικά ακόμα κι αν δεχθούμε αυτά που λέει, η τύπισσα
δεν γουστάρει να γαμηθεί μαζί του, οπότε το γαμήσι αυτομάτως ειναι λειψό διότι έχουμε συναλλαγή. :2funny:
Είναι δηλαδή σαν να πάω εγώ στα μπουρδέλα και να γυρίσω από την πουτάνα με το 1/4 από έξτρα γαμησιού με γκόμενα και το 1/8 χρόνου γαμησιού με γκόμενα
αλλά να επιμένω ότι όλα είναι κομπλέ, θάβοντας
το βασικό νόημα ότι το γαμήσι μαζί της είναι λειψό κι απλά την βοηθάω να βγάλει λεφτά.
Σε ποιον τα πουλάει αυτά;

Γιατί να μη γουστάρει ;

Νέος είναι ,ωραίος είναι ,διασκεδαστικός κλόουν είναι , πισίνα έχει , μια χαρά γουστάρει.

Ξετρελαμένη μαζί του η πιτσιρικα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Αστοχία ?
Μακάρι νά βάλει καί εμένα, νά ησυχάσω από τόν ανόητο.
Μέ λάθος άτομο τά έβαλε παπάκι!!
Θά τόν πάω...κωλοφεράντζα!!
Είναι πρώτη φορά που τον βλέπω έτσι αρπαγμένο
και γι αυτό το θεωρώ αστοχία. Συνήθως ρίχνει ένα χέσιμο
και καμια απαξίωση σε ότι δεν του αρέσει (δεν λέω για την περίπτωση σας) και πάει παρακάτω. Κάνε ότι νομίζεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
οχι μαγκα μου.δεν ειναι ετσι.1ον αυτο δεν εχει εθνηκοτητα και 2ον υπαρχουν τετοιεσ που τισ νοιαζουν τα λεφτα και μονο.το ξερουμε αυτο αλλα δεν ειναι ολλεσ ετσι.για μενα ειναι μεγαλη μαλακεια αυτο που εχει επηκρατησει.
Αυτό λέω ατομό μου, ότι γκόμενες σέ όλες τίς χώρες υπάρχουν πού θέλουν χρήμα!!
Εννοείται ότι δέν είναι όλες έτσι, υπάρχουν καί αρκετές εξαιρέσεις...συμφωνώ!!
Είναι πρώτη φορά που τον βλέπω έτσι αρπαγμένο
και γι αυτό το θεωρώ αστοχία. Συνήθως ρίχνει ένα χέσιμο
και καμια απαξίωση σε ότι δεν του αρέσει (δεν λέω για την περίπτωση σας) και πάει παρακάτω. Κάνε ότι νομίζεις.

Εβγαλε δηλητήριο ο ψυχάκιας, αγάμητος αλκοολικός, εγώ δέν τού κρατώ κακία πάντως!!
Θά είχε πιεί πολύ κατρούτσο...καί θόλωσε!!
-Αλλά έτσι καί αρχίσει πάλι καί λέει ανοησίες, θά ακούσει άλλα τόσα από αυτά πού άκουσε-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Γιατί να μη γουστάρει ;

Νέος είναι ,ωραίος είναι ,διασκεδαστικός κλόουν είναι , πισίνα έχει , μια χαρά γουστάρει.

Ξετρελαμένη μαζί του η πιτσιρικα.
Κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Όταν βλέπεις άνδρα και πιστεύει σε αξιοπρεπείς κοπελίτσες όπως λέει, αποφεύγει να ονομάσει τις πουτάνες ως πουτάνες, μιλάει σαν γκόμενα για μισογυνισμούς κτλ, τηρεί επαμφοτερίζουσα στάση προσπαθώντας να φανεί αρεστός και υποστηρίζει τα σοσιαλ, τότε είναι αγαπούλης σε άρνηση.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.556
Πόντοι
3.556
Κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Όταν βλέπεις άνδρα και πιστεύει σε αξιοπρεπείς κοπελίτσες όπως λέει, αποφεύγει να ονομάσει τις πουτάνες ως πουτάνες, μιλάει σαν γκόμενα για μισογυνισμούς κτλ, τηρεί επαμφοτερίζουσα στάση προσπαθώντας να φανεί αρεστός και υποστηρίζει τα σοσιαλ, τότε είναι αγαπούλης σε άρνηση.

Είναι απλά ένας τζέντλεμαν του διεθνούς τζετ σετ

Που να ξέρουμε εμείς από τέτοιες υψηλές κοινωνίες. Εγώ με σουβλάκι τη βγάζω και μετά καταριέμαι τις πρώην μου

Απορίας άξιο πως τέτοια προσωπικότητα , με παρουσία στη διεθνή σκηνή , βρέθηκε εδώ μέσα. Και ψάχνει κάτι σχόλια μου η με ταγκαρει σε ότι γράφει

Μήπως , εκτός από Αγαπούλης, είναι και λίγο πισωκινητος;;;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.003
Πόντοι
3.556
Είναι απλά ένας τζέντλεμαν του διεθνούς τζετ σετ

Που να ξέρουμε εμείς από τέτοιες υψηλές κοινωνίες. Εγώ με σουβλάκι τη βγάζω και μετά καταριέμαι τις πρώην μου

Απορίας άξιο πως τέτοια προσωπικότητα , με παρουσία στη διεθνή σκηνή , βρέθηκε εδώ μέσα. Και ψάχνει κάτι σχόλια μου η με ταγκαρει σε ότι γράφει

Μήπως , εκτός από Αγαπούλης, είναι και λίγο πισωκινητος;;;

Λες να του έκανε κονέ η βοσκοπούλα στη στάνη με κανάν τράγο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Εβγαλε δηλητήριο ο ψυχάκιας, αγάμητος αλκοολικός, εγώ δέν τού κρατώ κακία πάντως!!
Θά είχε πιεί πολύ κατρούτσο...καί θόλωσε!!
-Αλλά έτσι καί αρχίσει πάλι καί λέει ανοησίες, θά ακούσει άλλα τόσα από αυτά πού άκουσε-
Νομίζω ότι σε έβαλε ιγκνορ μαζί με τον καλόγερο.
Δεν βρίσκω σωστό το ιγκνόρ ούτε και τους τσακωμούς μεγάλης έντασης (είμαι υπέρ απλά στους τσακωμούς για το γέλιο) διότι εδώ ειναι ιερό το νήμα. :rockon:Μην ξεχνάς ότι σε κανένα σόσιαλ η σάιτ μπορείς να βγάλεις τόσες αλήθειες
και δηλητήριο για την σημερινή κατασταση.
Το ιγκνόρ φέρνει απώλειες στην ουσία και στο γέλιο
που ρίχνουμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.777
Πόντοι
456
Το μέλος Kalogero αδυνατεί να κάνει λάιβ καμάκι λόγω δειλίας καθώς έχει δηλώσει την ευαισθησία του στην απόρριψη. Κι επειδή ακριβώς δεν μπορεί να τα καταφέρει προσπαθεί να βγάλει λάθος τον τρόπο που το κάνω.
Δεν μπορεί να αντιληφθεί
την νοοτροπία της αναισθησίας στα άκυρα. :rockon:
Κι επειδή ακριβώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πας, πέφτεις και δεν σε νοιάζει καμία συνέπεια, προσπαθεί να βάλει σειρά και όρια με ψευδεπίγραφες συμβουλές. Θυμίζω ότι ουδέποτε το έπαιξα μεγαλογάμης καθώς για να γαμήσω τρώω ένα κάρο άκυρα. :2funny: Κατά συνέπεια και μέχρι να εμφανιστεί κάποιος να με διαψεύσει με καλύτερα ποσοστά (ανέφικτο λόγω δρόμου και δυσκολίας) μπορώ να λέω ότι θέλω.

αυτοι που πανε στο ασχετο και τη πεφτουν χυμα ετσι οπως ναναι,οτι ναναι,και ειδικα στο δρομο,ειναι ασχετοι απο γυναικες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
αυτοι που πανε στο ασχετο και τη πεφτουν χυμα ετσι οπως ναναι,οτι ναναι,και ειδικα στο δρομο,ειναι ασχετοι απο γυναικες
Καλώς τον. :2funny:
Τι ότι να ναι ρε μαν; σου αρέσει μία πάει και τελείωσε. Ανοίγεις συζήτηση και τέρμα. Αν είναι πελάτισσα στην δουλειά καλύτερο το περιβάλλον αλλά δεν θα ακυρώσουμε τόσες και τόσες που παίρνουν στον δρόμο. Είναι που είναι μικρό το ποσοστό επιτυχίας, έχουμε που έχουμε τα σοσιαλ που είναι απορροφημένες για λάικ,
θα μειώσουμε
και το εύρος επιλογών;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Άλλος μαλάκας που έχει δει τη γαλλία μόνο στο google maps ....

Μπορεί να χεστήκαμε με τον μπολντοζιέρη κάπελα ...
μπορεί να συμφωνούσαμε σε ελάχιστα ....

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ saint ....

Δεν το λέω για συμφιλίωση ... αλλά αναγνωρίζω το δίκιο ........

Δεν έχει πάει ούτε σε πανοραμική ξενάγηση στο παρίσι .....

ignore ισόβιος κι αυτός !
Έλα να στα πω εσένα ένα χεράκι, γιατί όταν έγραφες τις μαλακίες σου, έπρεπε να βγάλω δουλειά για το youtube, γιατί εγώ δεν είμαι ανεπρόκοπος σαν και σένα που βάρεσες φαλιμέντο. Για να δούμε ποιος είναι ο μαλάκας.

Πρώτον είσαι ψυχικά διαταραγμένος και το κατάλαβα από τότε που μου έστελνες πμ και για κάθε πμ άνοιγες καινούργιο θέμα και είχα ένα κατεβατό θέματα που έλεγαν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Τόσο δύσκολο σού ήταν να κρατήσεις ένα νήμα.

Δεύτερον με βρίζεις, επειδή έπαψα να ασχολούμαι μαζί σου από τότε που θεωρείς απαραίτητο για σχέση με γυναίκα «αυτή να τα καταπίνει, αλλιώς τι να την κάνεις» και μίλησα για αξιοπρεπείς κοπέλες που δεν το δέχονται. Δικαίωμά μου δεν είναι να μη θέλω να ασχολούμαι με έναν τύπο που θεωρώ ότι έχει αποκτηνωθεί; Αυτή η αντίδρασή σου δεν είναι φυσιολογική, αλλά ψυχιατρική: κάποια γυναίκα σε έχει ξεσκίσει και θέλεις να πάρεις ρεβάνς από όλες τις γυναίκες. Ελπίζω να μην πληρώνεις τίποτα διατροφές κι έχεις σαλέψει. Πάντως είσαι συναισθηματικά αποτυχημένος.

Τρίτον, είσαι και οικονομικά αποτυχημένος. Επαναστατείς με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, επειδή δεν μπορείς να βγάλεις σε ένα χρόνο αυτά που θα έπρεπε να βγάζεις σε ένα μήνα. Αν κάποιος ακολουθεί ιατρική κατεύθυνση και δεν καταφέρνει να βγάζει λεφτά είναι ένας μαλάκας και μισός.

Τέταρτον, έχεις μηδέν ζωή και μηδέν πνευματικούς ορίζοντες. Προσπαθείς να αποκτήσεις ζωή εδώ μέσα κι έχεις για πρότυπα δύο προβληματικούς, τον Κμαν και το Δημητράκη, επειδή νομίζεις ότι αυτοί ζουν καλά. Ο ένας έχει φάει απόρριψη από τις Ελληνίδες και για να πάρει ρεβάνς χέζει πολονέζες (εσύ δεν το έφτασες ακόμα τόσο μακριά, απαιτείς μόνο σπερματοκατάποση). Ζει σαν ερημίτης για να τα ακουμπάει στις πουτάνες που του ανεβάζουν το κασέ, γιατί πάει σαν χωριάτης. Ο άλλος ζει από τα έτοιμα της κληρονομιάς και τα βγάζει ίσα ίσα, αφού έκανε και στρηπτιζ για να συμπληρώσει. Μας το έπαιζε και μπον βιβέρ πλούσιος θάβοντας όλους τους απόδημους για να φαίνεται αυτός ψηλά, μέχρι που ο Urlauber που πέταξε στα μούτρα ένα 15χίλιαρο και σαλτάρισε, γιατί δεν είχε ξαναδεί τόσα λεφτά. Τον έβγαλε κι ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του για να γελάει ο κόσμος. Αυτούς θαυμάζεις και υμνολογείς, οπότε φαντάσου πόσο πιο κάτω είσαι εσύ.

Με λίγα λόγια είσαι ένας τίποτας. Κι έρχεσαι να τα βάλεις με μένα που είσαι μία τρίχα από τα αρχίδια μου. Ουδέποτε έχω κλαφτεί ούτε για λεφτά ούτε για γυναίκες και ζω εκεί που μου αρέσει. Και θες κι αποδείξεις για τη Γαλλία, λες και είμαι υποχρεωμένος να δίνω διαπιστευτήρια σε πουθενάδες. Εδώ έρχομαι για το κέφι μου. Βλέπω κάτι άτομα σαν εσένα και κάτι άλλους και λέω: κοίτα τι ζωντόβολα κυκλοφοράνε στον πλανήτη που θέλουν και δικαίωμα ψήφου.

Κοίτα να δεις κανέναν ειδικό για να μην σε δούμε και στις ειδήσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.777
Πόντοι
456
Καλώς τον. :2funny:
Τι ότι να ναι ρε μαν; σου αρέσει μία πάει και τελείωσε. Ανοίγεις συζήτηση και τέρμα. Αν είναι πελάτισσα στην δουλειά καλύτερο το περιβάλλον αλλά δεν θα ακυρώσουμε τόσες και τόσες που παίρνουν στον δρόμο. Είναι που είναι μικρό το ποσοστό επιτυχίας, έχουμε που έχουμε τα σοσιαλ που είναι απορροφημένες για λάικ,
θα μειώσουμε
και το εύρος επιλογών;

ειπα και ελαλησα και αμαρτια δεν εχω ναυαγιε

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.012
Πόντοι
6.056

Παρότι είμαι κι απο θεωρητική,ομολογώ ότι άνοιξα λεξικό για να δω τι σημαίνει αυτό :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.556
Πόντοι
3.556

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Νομίζω ότι σε έβαλε ιγκνορ μαζί με τον καλόγερο.
Δεν βρίσκω σωστό το ιγκνόρ ούτε και τους τσακωμούς μεγάλης έντασης (είμαι υπέρ απλά στους τσακωμούς για το γέλιο) διότι εδώ ειναι ιερό το νήμα. :rockon:Μην ξεχνάς ότι σε κανένα σόσιαλ η σάιτ μπορείς να βγάλεις τόσες αλήθειες
και δηλητήριο για την σημερινή κατασταση.
Το ιγκνόρ φέρνει απώλειες στην ουσία και στο γέλιο
που ρίχνουμε.

Αυτός μήν ανησυχείς είναι πολύ πονηρός. Θά πετάει μπηχτές γιά νά ψαρώσω εγώ!!
Αλλά άν οι μπηχτές του μέ ενοχλήσουν, θά τόν βγάλω πάλι...πρόγραμμα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom