Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.145
Πόντοι
6.056
έχω καλό συμβόλαιο αλλά αν θες δώσε εσύ το δάνειο και θα τα βρούμε :confused:
Σε καλή τιμή ή σου πιάνει τον κώλο ;
Μην του λες ότι πάει καλά το σκρουτζομάγαζο με τους δημάρχους, γιατί θα σε σκίσει .
Πόσα σκας για το κωλοδιαμέρισμα στη φιλοθέη ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Σε καλή τιμή ή σου πιάνει τον κώλο ;
Μην του λες ότι πάει καλά το σκρουτζομάγαζο με τους δημάρχους, γιατί θα σε σκίσει .
Πόσα σκας για το κωλοδιαμέρισμα στη φιλοθέη ;
Πιο πολλά από όσα σφραγίσματα θα κάνεις για το 2024 :tooth:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.398
Πόντοι
16.235
Αν δουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παιδιού με αυτόν που έχουν,είτε λόγο οικονομικού είτε επειδή δε θέλει αυτός,θα τον αφήσουν.
Ξέρω τέτοια περίπτωση που είναι μια ζωή μαζί ,σε σχέση και όχι σε γάμο,αλλά παιδί γιοκ.
Υποθέτω ότι ίσως δεν ήθελε ούτε η κοπέλα παιδί...υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην θέλει να μείνει μονη γιατί οι γυναίκες δεν αντέχουν όπως οι άνδρες την μοναξιά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Έκανες σφραγίσματα , τελευταία φοράς που πήγες στο ελμπασάν ;
Πως σου έκατσε αυτό με τα σφραγίσματα ;;
δε θες να μάθεις ποιος είναι ο ορθοδοντικός μου και που πάω για καθαρισμό και τέτοια....:2funny:

σφραγίσματα δεν έχω κάνει ποτέ τι είμαι κάνας βρομιάρης να μη πλένει τα δόντια του

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Σε ορθοδοντικό πας για καθαρισμό ;
Εγώ στέλνω τη μάνα μου να της γράψει χάπια για την πίεση ... παθολογανατόμος ....
εμένα λες ελμπασάν εσύ δε ξέρεις να διαβάζεις όμως....

γιαυτό έγραψα ποιος είναι ο ορθοδοντικός ΚΑΙ που πάω για καθαρισμό

αλλιώς θα έγραφα ποιος είναι ο ορθοδοντικός ΠΟΥ πάω για καθαρισμό.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Δεν το έχεις και με την ορθογραφία τυπάρα ....
Ψυχραιμία !

Βρομιάρης – Βρωμιάρης​

Φτάνουμε και στο ζουμί της υπόθεσης. Έχει επικρατήσει η λέξη «βρώμα» και όλα τα της οικογενείας της να γράφοντα με ωμέγα. Με ωμέγα όμως, αλλάζει εντελώς το νόημα. Γιατί με το ωμέγα, η καταγωγή είναι από την βρώση, δηλαδή την σίτιση, το φαγητό. Άρα, η βρώμα, η βρωμιά, είναι αυτό που τρως. Η ορθογραφία του, εφόσον μιλάμε για δυσοσμία, είναι με όμικρον. Ο λόγος; Γιατί προέρχεται από το ρήμα «βρομώ» που υποδηλώνει τον μεγάλο κρότο, τον θόρυβο, ο οποίος είθισται να αφήνει πίσω του μια κακή μυρωδιά, μια δυσάρεστη οσμή. Αν κάποιος λοιπόν σε αποκαλέσει γραπτώς «βρωμιάρη», μην θιχτείς. Πες του ότι είσαι, γιατί τρως και όλοι μας είμαστε βρωμιάρηδες.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Γιατί τα έσβησες αφού φαίνονται στις δικές μου παραθέσεις :tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Άλλος μαλάκας που έχει δει τη γαλλία μόνο στο google maps ....

Μπορεί να χεστήκαμε με τον μπολντοζιέρη κάπελα ...
μπορεί να συμφωνούσαμε σε ελάχιστα ....

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ saint ....

Δεν το λέω για συμφιλίωση ... αλλά αναγνωρίζω το δίκιο ........

Δεν έχει πάει ούτε σε πανοραμική ξενάγηση στο παρίσι .....

ignore ισόβιος κι αυτός !
Τύπε έχεις μεγάλα αρχιδια

Τα βάζεις με την αφρόκρεμα της Γαλλίας τώρα. μιλάς για άτομο που σηκώνει το τηλέφωνο και οι πολυεθνικές Βαράνε προσοχή

Ξέρει και παουερποιντ και ζογκλερικά κλόουν. Αν του δώσεις ένα μπαλόνι θα σου φτιάξει ένα κυκνο

Δεν μπλέκεις με τέτοιους

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.145
Πόντοι
6.056
Τύπε έχεις μεγάλα αρχιδια

Τα βάζεις με την αφρόκρεμα της Γαλλίας τώρα. μιλάς για άτομο που σηκώνει το τηλέφωνο και οι πολυεθνικές Βαράνε προσοχή

Ξέρει και παουερποιντ και ζογκλερικά κλόουν. Αν του δώσεις ένα μπαλόνι θα σου φτιάξει ένα κυκνο

Δεν μπλέκεις με τέτοιους
Κλαίω από τα γέλια ρε .
Δεν υπάρχεις λέμε !!!!!

Πρόσεξε και ένα άλλο ... ογκολιθικό ποστ !!!!
Μιλάμε για το πορτ έλεν του ελληναραδισμού !!!!!!
Για φτιαγμένο παγκάνι του ελληναραδισμού !!!!!!!

Το είδες το ποστ του μεγαλοεπιχειρηματατία νοικάρη της φιλοθέης ;;;

ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΟΥΡΗ ... ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ... ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!!!

Εσύ μπορείς να πουλήσεις μούρη ρε, για το απιονισμένο νερό που βάζεις στους υαλοκαθαριστήρες ;;;

Το απορρυπαντικό που βάζεις στο πλυντήριο για να πλύνεις τα σώβρακα ρε ... από που το πήρες ;;;

Το λιπαντικό με το οποίο γαμάς κώλο ... από σούπερ μάρκετ το πήρες ρε ;;;

Λέγε !

Μην τα γαμήσω όλα ρε !!!!!

Τα σπίρτα που άναψες το τελευταίο πούρο , από που τα πήρες ρε ;;;;;;;

Εϊναι από την προμενάντ ντεζ ανγκλαί ;;;;;;;

ή από το ρέντη ;;;;;;;

Μην τα γαμήσω όλα !!!!!

Τα σπίρτα ... και τα @@ μου ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Γτ τύπε; Τι περίεργο είπα;
Πισωγλέντηδες χιπστερ με τσιγγελωτό μουστάκι, γυρισμένα πατζάκια και σφήνα στο πάτο παίρνουν δισκάκια.
Και τίποτα σκατόγεροι που οδηγούν lada αλλά έχουν συλλογή πάνω από 200χιλιάδες ευρώ.
Εσύ ατομό μου πού τά ξέρεις αυτά, τούς έχεις δεί στίς βόλτες σου στό Πεδίον τού Αρεως ?
Επίσης πώς είδες ότι έχουν σφήνα στόν κώλο...τούς έψαξες σωματικά ?
Από ότι μού λένε εκεί κυκλοφορούν πολλά πουστάκια, μέ έχουν πληροφορήσει σωστά ?
-Οι γέροι πού οδηγούν lada καί έχουν 200Κ ευρώ, τούς ζηλεύεις ? -

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Το είδες το ποστ του μεγαλοεπιχειρηματατία νοικάρη της φιλοθέης ;;;

ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΟΥΡΗ ... ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ... ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!!!

Εσύ μπορείς να πουλήσεις μούρη ρε, για το απιονισμένο νερό που βάζεις στους υαλοκαθαριστήρες ;;;
μην ταράζεσαι από το 2025 θα πληρώνεις μειωμένο τέλος επιτηδεύματος και θα φτιάξει λίγο η κατάσταση

ακούω βέβαια ότι βάζουν φρένο στις γκόλντεν βίζα για να μην ανέβουν άλλο οι τιμές των ακινήτων οπότε προβλέπω οι πορτοκαλί μπιντέδες σου και οι λαχανί νιπτήρες να γυρνάνε στις εποχές που χάριζες τα 3 πρώτα νοίκια...:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Εγώ βλέπω στη δουλειά ότι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν πως το λένε..εγω είχα φλερτ με μια Ρουμάνα ωραιο μιλφ,3 αλβανίδες η μια ξανθιά μιλφ,η άλλη 30αρα και η άλλη 16αρα μαθήτρια και με μια μαύρη από Αφρική.εννοω κοιτάνε λένε καλησπέρα και τέτοια καταλαβαίνεις ότι παίζουν..ελλεινιδα ποτέ δεν με έχει κοιτάξει φλερτάρει..επίσης και δύο πουστηδες μου την έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες..άρα πως γίνεται τόσος κόσμος να με βλέπει ερωτικά εκτός από τις βρωμοελλεινιδες..οι βρωμες θέλουν λεφτά και κύκλο ρε πάρτε το χαμπάρι και ανοίξτε τα μάτια επιτελους υπάρχει πρόβλημα με αυτές τις σκύλες στο ελλαντα
Τυπικά προβλεπε αν είσαι , γαμας όλες τις γκόμενες των Βαλκανίων πλην Ελλάδας

Ελλαδα και φέτες να έχεις ,η άλλη μπορεί να πει ότι είσαι «επικίνδυνος»

Ιταλία είναι το ίδιο , απλά θα σου κάτσει πρώτα

Ίσως όμως να είναι έτσι οι γυναίκες ,με εμάς που είμαστε μπεταδες

Αν ήμουν 60 χρόνων και ντυνόμουν κλόουν (όχι μόνο στις απόκριες) μπορεί να είχα γκομενα 40 χρόνια μικρότερη , στο τζάμπα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εγώ βλέπω στη δουλειά ότι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν πως το λένε..εγω είχα φλερτ με μια Ρουμάνα ωραιο μιλφ,3 αλβανίδες η μια ξανθιά μιλφ,η άλλη 30αρα και η άλλη 16αρα μαθήτρια και με μια μαύρη από Αφρική.εννοω κοιτάνε λένε καλησπέρα και τέτοια καταλαβαίνεις ότι παίζουν..ελλεινιδα ποτέ δεν με έχει κοιτάξει φλερτάρει..επίσης και δύο πουστηδες μου την έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες..άρα πως γίνεται τόσος κόσμος να με βλέπει ερωτικά εκτός από τις βρωμοελλεινιδες..οι βρωμες θέλουν λεφτά και κύκλο ρε πάρτε το χαμπάρι και ανοίξτε τα μάτια επιτελους υπάρχει πρόβλημα με αυτές τις σκύλες στο ελλαντα
Χρήμα όλες οι γκόμενες θέλουν, σέ όλες τίς χώρες...πού ζείς ?
Σάν κάτι ξεβράκωτους, αγάμητους αλκοολικούς πού θέλουν καί μούνα 1.90 ?
-Δέν είναι μόνο οι Ελλεηνίδες έτσι-

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
να δειτε ποσο πονηρες ειναι οι ελληνιδες, αυτη εδω Login • Instagram
την θυμαμαι το 2018 ανεβαζε κανονικες φωτο, την ακολουθουσαν νορμαλ αριθμος απο ατομα, υστερα ομως το γυρισε σε πουτανε φωτο, ολη την ωρα τον κωλο και τα βυζια εδειχνε, με εσωρουχα και πολυ αποκαλυπτικες φωτο, στα σχολια γινοταν χαμος απο λιγουρες ,και η τυπισα απο καπου 2 χιλιαρικα ακολουθους, εφτασε τις 50 χιλιαδες, πλεον εδω και μισο χρονο εχει σβησει ολα τα σχολια που υπηρχαν στις φωτο της, δεν μπορεις να σχολιασεις τιποτα, και η φωτο που ανεβαζει ειναι κανονικες χωρις να ειναι αποκαλυπτικες
ολο αυτον τον τοσο καιρο το τσοντιστικο περιεχομενο το ανεβαζε, οχι επειδη ητανε καυλωμενη για να παει να γαμηθει με τον καθε γερο και πατσαβουρη, το εκανε για να γινει famous Και να καθεται μετα να λεει στον καθε πλουσιο , οριστε γνωρισες την πασιγνωστη, θελω πανακριβα δωρα και απαιτησεις τρελες.
εν τω μεταξυ η τυπισα μια μετρια γκομενα ειναι, πιο παλια που ανεβαζε φωτο χωρις φιλτρα, δεν ητανε τιποτα το αξιολογο, τωρα το εχει γαμησει στα φιλτρα και εχει αλλαξει ολη την φατσα της, αν την δεις απο κοντα θα ψαχνεσαι ποια εινια αυτη.
δηλαδη μια μετρια αγνωστη γκομενα επειδη αποφασισε να ανεβαζει τσοντιστικες φωτο εγινε πασιγνωστη με την δυναμη των αγαμητων λιγουριδων, να πεις οτι ητανε κανα καλο μουνι ή καποια τηλεπερσονα θα ελεγες οκ
Βρίσκουν καί τά κάνουν!!
Οταν υπάρχουν 50άρηδες αγάμητοι καί ψυχάκηδες, πού θέλουν γκόμενα 1.90,
δέν θά υπάρχουν αντίστοιχα...καί 40άρηδες 30άρηδες κτλ ?
-Είναι συνηθισμένη η ανοησία στήν Ελλάδα-

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
Βρίσκουν καί τά κάνουν!!
Οταν υπάρχουν 50άρηδες αγάμητοι καί ψυχάκηδες, πού θέλουν γκόμενα 1.90,
δέν θά υπάρχουν αντίστοιχα...καί 40άρηδες 30άρηδες κτλ ?
-Είναι συνηθισμένη η ανοησία στήν Ελλάδα-
η συγκεκριμενη ουτε ψηλη ειναι , ουτε ομορφη, 1,65 με μετρια φατσα, απλα ανεβαζε ημιγυμνες φωτο, δεν ειχε γκομενο να εμφανιζεται στις φωτο, και ο καθε αγαμητος, πεινασμενος λιγουρας, την εγλυφε για να του κατσει,
με τοση λιγουριαση και αγαμιαση στην ελλαδα, μια μετρια γκομενα απλα που θα ανεβαζει καυλιαρικες φωτο, εφτασε τους 10 χιλιαδες ακολουθους για πλακα, υπαρχουν τοσα προφιλ με παρομοιες με τρομερο αριθμο ακολουθων, εκει βλεπεις να γραφουν και να παρακαλανε μεχρι και πακιστανοι , εχουμε τους ελληνες τους λιγουρες, εχουμε και την λαοθαλασσα των πακιστανων, που οι πιο πολλοι ειναι νεαροι εδω στην ελλαδα και ψαχνουν και αυτοι να κουτουπωσουν νεαρες ελληνιδες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
η συγκεκριμενη ουτε ψηλη ειναι , ουτε ομορφη, 1,65 με μετρια φατσα, απλα ανεβαζε ημιγυμνες φωτο, δεν ειχε γκομενο να εμφανιζεται στις φωτο, και ο καθε αγαμητος, πεινασμενος λιγουρας, την εγλυφε για να του κατσει,
με τοση λιγουριαση και αγαμιαση στην ελλαδα, μια μετρια γκομενα απλα που θα ανεβαζει καυλιαρικες φωτο, εφτασε τους 10 χιλιαδες ακολουθους για πλακα, υπαρχουν τοσα προφιλ με παρομοιες με τρομερο αριθμο ακολουθων, εκει βλεπεις να γραφουν και να παρακαλανε μεχρι και πακιστανοι , εχουμε τους ελληνες τους λιγουρες, εχουμε και την λαοθαλασσα των πακιστανων, που οι πιο πολλοι ειναι νεαροι εδω στην ελλαδα και ψαχνουν και αυτοι να κουτουπωσουν νεαρες ελληνιδες

Ακριβώς συμφωνώ 1.65 μέτρια καί ξεκωλέ!!
Αυτός είναι ο κρυφός πόθος όλων τών αγάμητων πουτσιστών...καί "Αραπαίων" στήν Ελλάδα.
Τό ερωτικό παλμαρέ τους είναι μηδενικό, ποτέ γαμήσι καί φυσικά ποτέ γκόμενα...έστω καί τήν πιό άσχημη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom