Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Πιτσιρίκο η Ταυλανδη σου λέει κάτι;; Δούλευα κ ζούσα εκεί. Και σε beer bar με hostesses. Στην χώρα της πουτανιάς. Είμαιι 2 φορες τον χρόνο εκεί Αν καταλαβαίνεις αυτά που λέω..... Που δεν νομίζω. Τον Μάρτιο ανοίγω sports bar με έναν συναιτερο. Αν θελεις ελα να σε δείξω εμπειρίες που δεν έχω κάνει και που ξέρεις και έχεις κάνει εσύ. Όλα κερασμένα εκτός από τις πουτανες.Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό;; Την φάση cuckold που έκανα με την πρώην μου;; Εσυ προφανώς, εκτός από το ότι δε μπορείς να γαμησεις χωρίς να πληρωσεις( αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον). Επειδή μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται και νομίζεις ότι όλοι είναι πιατσοβιοι και γαμάνε μέσα στη βρωμια, ΑΝ ποτε βρεις γκομενα και προχωρήσεις να κανεις κατι τέτοιο, θα καταλάβεις ότι το μπάνιο και η καθαριότητα είναι το παν. Και επίσης το ζιγκολο που θα έρθει είναι πλήρως πιστοποιημένο με εξετάσεις και ότι είναι όλα κομπλέ. Επειδή όμως δεν βλέπω να βρίσκεις γκομενα, πήγαινε στην Γιαννιτσων να γαμας κοπέλες που τις γαμουσε ένα πάκι πριν μεσα στα σκατα και μετά ελα να μιλησεις σε εμένα και να κανεις τον έξυπνο. Γιατί εγώ έχω κάνει εμπειριες που ούτε στον ύπνο σου δε θα τις κανεις.
Πραγματικά καλύτερα να μασάς πάρα να μιλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ εσύ ότι ναναι ώρες ώρες λες.... Πραγματικά ότι ναναι.Ναι είναι αυτή η γνωστή ψιλοπρεζου που παεικαι ιχαλα και δάφνης γωνία. Εμενα τα Χριστούγεννα μου ζητησς 20 +κατι παραπανω για ακαποτη πιπα. Εννοείται δεν πήγα.
Ωραίος