Φίλτατε, περί γούστων φυσικά υπάρχουν διαφορές, θυμάμαι να ξαναλες ότι δεν σου αρέσει. Εμένα ποτέ δεν μου φάνηκε υπερβολικά αδύνατη. Το κωλαράκι είναι απλά τέλειο, ίσως καλύτερο και από της Άλβα. Η Σόνια για παράδειγμα είναι πολύ πιο αδύνατη.Καλά ωραία όλα τα σχόλια για Την Σβεντα,αλλά δεν την θεωρώ το καλύτερο μουνι στην πιάτσα,ούτε μουναρα όπως αναφέρετε πολλοί .
Έχει την γύφτικη ομορφιά και πράσινα μάτια ,αλλά πάρα πολύ αδύνατη σε σημείο να την περνάς για πρεζόνι.
Νομίζω ότι πολλοί απλά υπερβάλετε,έχει πολύ καλύτερες σε εμφάνιση,απλά αυτή έχει όλο το πακέτο σε υπηρεσίες και ξέρει να χειρίζεται το θέμα .
Από κει και πέρα γούστα είναι αυτά και πολυ προσοχή γιατί πάνω στην καύλα δεν πρέπει να ξεχνάμε παλιότερες αναφορές για τα εξτραδακια της .
Το τελευταίο το αναφέρω για τον συνωστισμό ανεγκεφαλων που θα προκύψει πάλι .
Από υπηρεσίες απλά δεν υπάρχει, στο πλαίσιο της πιάτσας πάντα. Βγάζεις καπότα και χύνεις μούτρα, γαμάς κώλο χωρίς αύριο, κώλο πίπα no problem.
Τώρα, αν υπάρχουν ανεύθυνοι που γαμάνε ακα, όπως το λες, πρόβλημά τους αλλά και δικό μας που πληρώνουμε ως πολίτες τις θεραπείες για HIV και για τα υπόλοιπα παράσημα. Ειδικά αυτή, θέλει διπλή καπότα.