Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.237
- Πόντοι
- 10.555
ουτε που τα προσεξα ποτεΟταν ανοιξε το βενους, ειχε μια μεγαλη γυαλα με 1 ή 2 φιδια μεσα....το τζακι στο κεντρο αναμμενο... καλες εποχες...
ουτε που τα προσεξα ποτεΟταν ανοιξε το βενους, ειχε μια μεγαλη γυαλα με 1 ή 2 φιδια μεσα....το τζακι στο κεντρο αναμμενο... καλες εποχες...
αλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!Παιδιά πείτε καμιά καλή μέσα.
Έχω πάει παλιότερα. Οκ δεν τρελάθηκα τότεαλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!
βρες μου καλύτερη,ποια προτείνεις εσυ???Έχω πάει παλιότερα. Οκ δεν τρελάθηκα τότε
Καλή ήταν ευγενική απλά δεν ήταν το κάτι παραπάνω.βρες μου καλύτερη,ποια προτείνεις εσυ???
Έχω πάει παλιότερα. Οκ δεν τρελάθηκα τότε
Συμφωνώ με τον φίλο..Με την Αλινα, πρώτη φορά είχα πάει , αν θυμάμαι καλά.. τον Αύγουστο του 2018, το θυμάμαι, γιατί ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς , έπαιρνα άδεια και πήγαινα διακοπές..αλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!
Στρατηγέ μου, γύρισε το βαθύ λαρύγγι; Αν ναι, πως τη λένε και που θα τη βρω;;;Από Γενάρη επιστρέφει το βαθύ λαρύγγι.....![]()
Εγω διπλα στο ξυλινο θυμαμαι κατι φιδια.. μαλιστα τα ειχαν σε σημειο που μολις ανοιγες την πορτα επεφτες πανω τους..νταξει αηδια σε τοσο μικρο χωρο να εχεις φιδια.Οταν ανοιξε το βενους, ειχε μια μεγαλη γυαλα με 1 ή 2 φιδια μεσα....το τζακι στο κεντρο αναμμενο... καλες εποχες...
Μινωταυρου 3 απέναντι από το Venus κ το ξύλινο.Στρατηγέ μου, γύρισε το βαθύ λαρύγγι; Αν ναι, πως τη λένε και που θα τη βρω;;;
Η τσατσά τον προηγούμενο μήνα μου πε ότι θα γυρίσει τέλη Γενάρη.Ενας συναγωνιστής αυτές τις μέρες μου είπε ότι ξεκινάει αυτό το ΣΚ.Καρινα την λένε και δουλεύει στο Μινώταυρου 3 βραδυνή βάρδια.Στρατηγέ μου, γύρισε το βαθύ λαρύγγι; Αν ναι, πως τη λένε και που θα τη βρω;;;
Και εμένα η υπηρεσία μου είπε πριν τις γιορτές ότι 5 με 6 θα είναι εδώ.Η τσατσά τον προηγούμενο μήνα μου πε ότι θα γυρίσει τέλη Γενάρη.Ενας συναγωνιστής αυτές τις μέρες μου είπε ότι ξεκινάει αυτό το ΣΚ.Καρινα την λένε και δουλεύει στο Μινώταυρου 3 βραδυνή βάρδια.
Στο βενους ειχε με το που εμπενες απο την δεξια μερια θυμαμαι τα ειχε, και μετα για καποιο καιρο τα σουταρανε και ειχανε αδεια την γυαλα. Στο ξυλινο δεν θυμαμαι να τα προλαβα.Εγω διπλα στο ξυλινο θυμαμαι κατι φιδια.. μαλιστα τα ειχαν σε σημειο που μολις ανοιγες την πορτα επεφτες πανω τους..νταξει αηδια σε τοσο μικρο χωρο να εχεις φιδια.![]()
Γυρνάει και η Ντονα τέλη του μηναΚαι εμένα η υπηρεσία μου είπε πριν τις γιορτές ότι 5 με 6 θα είναι εδώ.
Ψευτικο κωλο έχει η Βαρβαρα?Παιδιά μόλις γύρισα από καταδρομική ανάμεσα σε ένα κενό στη δουλειά.. πήγα στην Barbara στο red light.
Έχει πολύ ωραίο σώμα κώλο και βυζί .. Έχει σιλικόνη.. Πρόσωπο δεν το λες γλυκό, γκαυλιαρικο περισσότερο..
Στα του αγώνα, δέχεται φιλιά, πίπα καλή αλλά δεν κράτησε πολύ.. "γαμήσει" μου λέει μετά από λίγο.. τώρα μαθαίνει ελληνικά όπως μου είπε..
Βγάζει κραυγουλες, αλλά μου φάνηκαν ψεύτικες.. κάναμε 3 στάσεις..
Γενικά ευχαριστημένος.. τίμια επιλογή, αλλά Καρολίνα ή Λάρα δεν είναι στο δωμάτιο.. Για τα δικά μου γούστα πάντα..