Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.355
Πόντοι
1.346
Μια πίπα 2 λεπτά σε πήρε μισογυμνη ..ήταν σαν να έκλεψε εκκλησία.ακου εκεί 40 ευρώ !
Εννοείται θα σε έβαζε μόνο για πίπα ,τέτοια κορόιδα ψάχνουν .
Για αυτό οπότε πάμε στο μπουρδέλο κάθονται και ρουφάνε πόση ώρα και νομίζουν θα μας τελειώσουν με πίπα τελευταία ..
Και εγώ λέω τι σκατα έχουν πάθει οι πουτανες ,βαριουνται να γαμηθουν;
Πάτε κουφάλες σας ξεπετανε με το στόμα και τσιμπάνε τα 40 και τα 50.
Αυτο ζητησα και αυτο μου εδωσε

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Μια πίπα 2 λεπτά σε πήρε μισογυμνη ..ήταν σαν να έκλεψε εκκλησία.ακου εκεί 40 ευρώ !
Εννοείται θα σε έβαζε μόνο για πίπα ,τέτοια κορόιδα ψάχνουν .
Για αυτό οπότε πάμε στο μπουρδέλο κάθονται και ρουφάνε πόση ώρα και νομίζουν θα μας τελειώσουν με πίπα τελευταία ..
Και εγώ λέω τι σκατα έχουν πάθει οι πουτανες ,βαριουνται να γαμηθουν;
Πάτε κουφάλες σας ξεπετανε με το στόμα και τσιμπάνε τα 40 και τα 50.
Σε λίγο καιρό θα ζητάνε 10€ μόνο για να τις δούμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Σε λίγο καιρό θα ζητάνε 10€ μόνο για να τις δούμε
Ο άλλος έδωσε 40 για την πίπα και εσύ θες να δώσεις με 10;
Με 10 το πολύ πολύ να φας 2 σάντουιτς και μια κόκα κόλα στην μαμά Τερέζα

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Έχουν να κάνουν μπάνιο από τότε που βγήκαν από την βάρκα ,έμαθαν και τα no good..φταίνε αυτές που τους παίρνουν.
Για τα γαμημενα 30 ευρώ δεν αξίζει ούτε που λερώνουν τα σεντόνια..μετά πάμε σαν μαλακες και εμείς και στρογγυλό ξαπλώνουμε.
Έτυχε να μπω σε δωμάτιο στο σπιτάκι που δουλεύει η λαρα και το σεντόνι ήταν υγρό λογικά από κάποιον υδρομενο κολο και στα υποτιθέμενα καλά μπουρδελα στούντιο δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά τον Μίκρον οίκον!! Γενικός πολύ βρομιά φταίνε και η κοπέλες!εχει τύχει να τελειώσω στο στήθος της κοπέλας να σκορπίζεται με χάρτη και να μπαίνει στον επόμενο,δηλαδή ο επόμενος έγλυφε βυζια με δικά μου χυσια σκέτη αίδια είναι όλοι η φάση! και όταν είπα την Τσατσα γτ δεν κάνει ένα ντουζ και μετά να πάει στον επόμενο η απάντηση ήταν κάνει ανά 3 με 4 πελάτες καλά κρασιά ντιου!!!

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.355
Πόντοι
1.346
Έτυχε να μπω σε δωμάτιο στο σπιτάκι που δουλεύει η λαρα και το σεντόνι ήταν υγρό λογικά από κάποιον υδρομενο κολο και στα υποτιθέμενα καλά μπουρδελα στούντιο δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά τον Μίκρον οίκον!! Γενικός πολύ βρομιά φταίνε και η κοπέλες!εχει τύχει να τελειώσω στο στήθος της κοπέλας να σκορπίζεται με χάρτη και να μπαίνει στον επόμενο,δηλαδή ο επόμενος έγλυφε βυζια με δικά μου χυσια σκέτη αίδια είναι όλοι η φάση! και όταν είπα την Τσατσα γτ δεν κάνει ένα ντουζ και μετά να πάει στον επόμενο η απάντηση ήταν κάνει ανά 3 με 4 πελάτες καλά κρασιά ντιου!!!
γουσταρω να χυνω βυζια,το νου σας

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Έχει συζητηθεί και ποιο πίσω από έναν που το άφησε νυχιές αν θυμάμαι καλά να προσέχετε μην χαλάσετε τα σπίτια σας !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμένα ήθελε να μου κάνει ρουφηγματα στο λαιμό και τελικά έκανε ένα το οποίο έφυγε σε 3-4 μέρες.Εννοειται ότι το κάνει επίτηδες. Και μένα με ρωτούσε επανειλημμένα αν είμαι παντρεμένος

Ξεπέτα είναι αδερφέ έτσι έδειξε μέσα στο δωμάτιο βιασύνη και γρήγορα να τελειωνει
Γενικά η Ρεμπέκα όσες φορές και αν πήγα δεν ήταν ποτέ ξεπετα .Το αντίθετο μάλιστα έδινε πόνο πολύ

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
0
Λούση , Νάταλι ή Λούνα τώρα πρωινή βάρδια;

kostaras345

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Βραδυ Χριστουγεννων βγηκα με το κουμπαρακι για ποτα..πριν ξημερωσει και αφου ειχα δει τοσα μουνια πηγα να αδειασω..Στα τριδυμα,εκει που δουλευε η Εβελινα (αληθεια,αυτη δουλευει;;) πετυχα μια Χρυσα.Μπηκα μεσα και μου λενε κλεισαμε.Μπες βρε για μια πιπα της λεω.Μπηκε με κολαν και σουτιεν,αρχισε να μου τον ρουφαει ακα.Οταν της ειπα πως θα χυσω συνεχισε,τα μαζεψε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Μετα γονατισε ξανα και με εγλειψε λιγο ακομη.Πρωτη φορα την εβλεπα ομως ηταν ενα πολυ εντονο χυσιμο,ισως με εφτιαξε το οτι ηταν ντυμενη,σαν την γκομενα μας που τον γλειφει χωρις να τα βγαλει ολα.Θα την δοκιμασω ξανα
Τι λογιά είναι αυτή η Χρύσα; Μελαχρινή τσουπωτή με μεγάλα βυζιά;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Έχει συζητηθεί και ποιο πίσω από έναν που το άφησε νυχιές αν θυμάμαι καλά να προσέχετε μην χαλάσετε τα σπίτια σας !!!

Ναι το ηξερα απο την 1η φορα που πηγα, και εκδηλωθηκε η επιθετηκοτιτας της, αλλα της το ειχα κοψει, την 2η φορα.??? μου ειχε δαγκωσει τα χιλια σε σημειο να ματωσω.... τρελα.!!!

Μας έχετε γαμησει την ψυχολογία γιορτινες μέρες ..
Ήθελα και εχθές να κάνω βόλτα αλλά κάθε δύο ποστ διαβάζω για τα γεμάτα σαλόνια με Πακιστανούς και Αλγερινούς, σιχαίνομαι να ακουμπήσω και το χερούλι της πόρτας .

Inside παντως, Καταλινα και Παολα, τα πακια τα στεγνωνουν καλα.... :sunglasses:

Μια από τα ίδια, βέβαια καμιά φορά επέστρεφε και μου έριχνε σφαλιάρα σκέτη χωρίς φιλί και έφευγε :tooth::tooth:

Σφαλιαρες παιχτηκαν κατα το γαμισι, τοση σφαλιαρα δεν εχω φαει σε ολη την πορνοκαριερα μου... :2funny:

Βραδυ Χριστουγεννων βγηκα με το κουμπαρακι για ποτα..πριν ξημερωσει και αφου ειχα δει τοσα μουνια πηγα να αδειασω..Στα τριδυμα,εκει που δουλευε η Εβελινα (αληθεια,αυτη δουλευει;;) πετυχα μια Χρυσα.Μπηκα μεσα και μου λενε κλεισαμε.Μπες βρε για μια πιπα της λεω.Μπηκε με κολαν και σουτιεν,αρχισε να μου τον ρουφαει ακα.Οταν της ειπα πως θα χυσω συνεχισε,τα μαζεψε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Μετα γονατισε ξανα και με εγλειψε λιγο ακομη.Πρωτη φορα την εβλεπα ομως ηταν ενα πολυ εντονο χυσιμο,ισως με εφτιαξε το οτι ηταν ντυμενη,σαν την γκομενα μας που τον γλειφει χωρις να τα βγαλει ολα.Θα την δοκιμασω ξανα

Ωραιος.!!!!!!! :rockon: Το ντυμενο παντα ειναι ποιο καυλοτικο....

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συνημμένα

• Fanta.png
    Fanta.png
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 47

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Φίλε μου δεν καταλαβαίνω την απάντηση σου θες να ειρωνευτείς να γελάσεις τι θες να κανείς ;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Φίλε μου δεν καταλαβαίνω την απάντηση σου θες να ειρωνευτείς να γελάσεις τι θες να κανείς ;
Μην μπερδεύεσαι μύστη, σου προτείνω να πιεις μια μπλε fanta να είσαι σίγουρος οτι δεν κόλλησες κάτι.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Μην εμπιστεύεσαι τίποτα! Για να ηρεμήσεις πάνε κάνε ΑΜΕΣΑ εξετάσεις για όλα τα ΣΜΝ σε ένα Διαγνωστικό Κέντρο! Νομίζω για το AIDS θα πρέπει να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιες μέρες θα σου πουν (λειτουργεί με "παράθυρα"). Παλιά ήταν μετά το πρώτο το δεύτερο σε 25 μέρες και το τελευταίο σε 6 μήνες αλλά μπορεί να σου λένε για 100% πιο άμεσα. Μην ανησυχείς πάντως οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό όπως AIDS ακόμη και από μολυσμένη γυναίκα από κολπικό σεξ είναι 0,01-0,02 %. Μην ακούς κανένα βλάκα εδώ μέσα ότι άλλο και να σου πει!

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Μην εμπιστεύεσαι τίποτα! Για να ηρεμήσεις πάνε κάνε ΑΜΕΣΑ εξετάσεις για όλα τα ΣΜΝ σε ένα Διαγνωστικό Κέντρο! Νομίζω για το AIDS θα πρέπει να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιες μέρες θα σου πουν (λειτουργεί με "παράθυρα"). Παλιά ήταν μετά το πρώτο το δεύτερο σε 25 μέρες και το τελευταίο σε 6 μήνες αλλά μπορεί να σου λένε για 100% πιο άμεσα. Μην ανησυχείς πάντως οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό όπως AIDS ακόμη και από μολυσμένη γυναίκα από κολπικό σεξ είναι 0,01-0,02 %. Μην ακούς κανένα βλάκα εδώ μέσα ότι άλλο και να σου πει!
Αδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση σοθ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση
Μη σε τρομάζει... και να κολλησες, μετά την τρομερή απροσεξία σου,θα ζήσεις αλλά 20 χρόνια πάνω κάτω... οπότε μην αγχώνεσαι

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
1
To poison έκλεισε ή απλά δεν τηρεί το πρόγραμμα που δίνει στο άλλο σάιτ και κλείνει απ τις 1:30 το βράδυ;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Αδερφέ μόνο το aids με τρομάζει τα αλλά είναι τόσο ασήμαντα πλέον με τηβ σημερινή τεχνολογία και την σημερινή ιατρική αύριο έκλεισα εξετάσεις αίματος σε ευχαριστώ για την απάντηση σοθ
για να κολλήσεις Aids πρέπει να έχεις συχνές επαφές με άτομο φορέα χωρίς προφυλακτικό,με μια φορά χλωμό το κόβω εκτός κι έχεις παρα πολύ εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα,άσε που οι κοπέλες κάνουν τακτικές εξετάσεις γιατί φοβούνται κι αυτές,για aids κανονικά η εξέταση είναι κάνα 6μηνο μετά την επαφή,δύσκολο να κολλήσεις HIV σε σπιτακι της θεσσαλονικής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom