Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Μην σπαταλάς τσάμπα χρήμα, δεν κάνει η κοπέλα. Αν ειναι και σε αναδρομο ερμη χεσε μέσα. Εχω απαράδεκτη εμπειρία και σίγουρα πολύ άλλοι.
Για πες ;
Απαράδεκτη δεν μπορώ να την πω αλλά ούτε κρύο ούτε ζέστη σε εμένα .πολύ κουμπωμενη ήταν

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Για πες ;
Απαράδεκτη δεν μπορώ να την πω αλλά ούτε κρύο ούτε ζέστη σε εμένα .πολύ κουμπωμενη ήταν
Με παράτησε με την πουτσα κάγκελο. Αφού την έστησα στα 4, μπήκα σπάει προφυλακτικό, την λέω φέρε άλλο γτ έσπασε. Το βλέπει και έφυγε κ δεν ξαναγύρισε. Αγγλικά μηδέν, ελληνικά ούτε στην νοηματικη. κρύα ανέκφραστη. Είχα γράψει στο νημα. Για τα λεφτά αστο τσατσα και προστασία κάναν τους Κινέζους. Σκάσανε κ 2 νταμάρια. Σύνολικος χρόνος στο δωματιο ούτε 10 λεπτά.....

Anzela$$$

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
5.378
Πόντοι
1.056
Λήμνου 8 η ΕΙΡΉΝΗ 14.12 τελευταία μέρα
IMG-52304fe1e8fb254871c59bb12b087683-V.jpg

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Καπιταλισμός...Κόβουν βασιλόπιτα στο στούντιο και κάνουν διάλειμμα 30 λεπτά για τα καθιερωμένα...αν θες όμως μπορείς να γαμησεις και πάνω στην αλλαγή του χρόνου
Μπορει να γαμας την ωρα που κοβουν και την βασιλοπιτα!!!
Ισα ισα θα σου φέρει και ενα κομματι απο την βασιλοπιτα στο δωμάτιο...κατι ειναι και αυτο...

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Περασμα σημερα απο Λαρα. Μπορω να πω οτι δεν γινοτανε ο τρελος χαμος πραμα καλο. Την λαρα λιγο πολυ ολοι την ξερετε οποτε δεν χρειαζεται να γραψω πολλα πολλα, περασα πολυ καλα σαν να μην περασε μια μερα. Θα δουλεψει απο οτι μ ειπε εως 20 κατι και μετα ξανα απο 10 ιανουαριου, κατι τετοιο τελος παντων.

@DEWARSS ειπα να γραψω να προμοταρω την κοπελα μου ξες αυτη που μου ριχνει πορτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Περασμα σημερα απο Λαρα. Μπορω να πω οτι δεν γινοτανε ο τρελος χαμος πραμα καλο. Την λαρα λιγο πολυ ολοι την ξερετε οποτε δεν χρειαζεται να γραψω πολλα πολλα, περασα πολυ καλα σαν να μην περασε μια μερα. Θα δουλεψει απο οτι μ ειπε εως 20 κατι και μετα ξανα απο 10 ιανουαριου, κατι τετοιο τελος παντων.

@DEWARSS ειπα να γραψω να προμοταρω την κοπελα μου ξες αυτη που μου ριχνει πορτα.
Καλά όχι ότι σε πιστεύουμε κιόλας ,αφού δεν έχεις γράψει εδώ και ένα χρόνο και ξαφνικά ήρθες να μας πεις ότι πέρασες 10 το πρωί από την Λάρα...
Αλλά για να μην λες ότι ασχολούμαι μαζί σου πάλι αναφέρεσαι στο όνομα μου .
Αφού εχθές πήγες κλαφτηκες και μου έκανες αναφορά .
Μου ήρθε και πμ να προσπαθώ να είμαι πιο ευγενικός ...
Γιατί "κύριε " έτσι για να σε μαθαίνουν όλοι εδώ μου έκανες αναφορά για ανάρμοστη γλώσσα!

Δεν έχω κάνει κανέναν αναφορά ούτε καν εσένα που σου αξίζει ,αλλά δείχνεις τι παντελόνια φοράς..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Καλά όχι ότι σε πιστεύουμε κιόλας ,αφού δεν έχεις γράψει εδώ και ένα χρόνο και ξαφνικά ήρθες να μας πεις ότι πέρασες 10 το πρωί από την Λάρα...
Αλλά για να μην λες ότι ασχολούμαι μαζί σου πάλι αναφέρεσαι στο όνομα μου .
Αφού εχθές πήγες κλαφτηκες και μου έκανες αναφορά .
Μου ήρθε και πμ να προσπαθώ να είμαι πιο ευγενικός ...
Γιατί "κύριε " έτσι για να σε μαθαίνουν όλοι εδώ μου έκανες αναφορά για ανάρμοστη γλώσσα!

Δεν έχω κάνει κανέναν αναφορά ούτε καν εσένα που σου αξίζει ,αλλά δείχνεις τι παντελόνια φοράς..
Και πολυ καλα σ εκανα. Γιαυτο υπαρχει η αναφορα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Και πολυ καλα σ εκανα. Γιαυτο υπαρχει η αναφορα
Οι άντρες έχουν λόγο ,τα κοριτσάκια κάνουν αναφορές .
Άμα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μην μπαίνεις τότε σε αντιπαράθεση μαζί μου .
Αυτά να τα κάνεις στα γκέι πραιντ ,εγώ απαντάω στον καθένα όπως του αρμόζει,εσύ παριστάνεις κάποιον που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Οι άντρες έχουν λόγο ,τα κοριτσάκια κάνουν αναφορές .
Άμα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μην μπαίνεις τότε σε αντιπαράθεση μαζί μου .
Αυτά να τα κάνεις στα γκέι πραιντ ,εγώ απαντάω στον καθένα όπως του αρμόζει,εσύ παριστάνεις κάποιον που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.
Συνεχισε....

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
292
Πόντοι
21
Diana | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki παίδες ,πήγε κανένας εδώ ,δεν παίζει να έσκασε τόσο δυνατό νιμου στα ρδελα και καλή να μην είναι εγώ θα πάω σήμερα και θα γράψω εμπειρία αλλά αν έχει πάει ήδη κάποιος ας ενημερώσει

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Diana | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki παίδες ,πήγε κανένας εδώ ,δεν παίζει να έσκασε τόσο δυνατό νιμου στα ρδελα και καλή να μην είναι εγώ θα πάω σήμερα και θα γράψω εμπειρία αλλά αν έχει πάει ήδη κάποιος ας ενημερώσει
Κρατα μικρο καλαθι γτ την κοβω για λατινα. Και γενικα οι λατινες δεν εχουν καλο ονομα. Αναμενουμε την εμπειρια σου.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Πέρασα από καταλινα ,πήρα πρόγραμμα 69 και στο 15λεπτο η τσα2 είχε βαρεσει δύο φορές την πόρτα και η καταλινα έφυγε τρέχοντας χωρίς να τελειωσω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, ούτε στο απλό πρόγραμμα με 30€ δεν συμπεριλαμβάνονται έτσι. Ούτε έξω από το inside δεν ξαναπερναω.
Και εγώ πηγα πριν λίγες μέρες ξανά μετά από ένα χρόνο περιπου μαζί της πολυ χειρότερα από της πρωτη φορά όλο μιλουσαμε σταματουσαμε να μιλήσει έλεγε βλακείες μόνη της γελουσε χτυπήσει και η τσατσάρα τη πορτα μπαμ μπαμ πρεπει να βάλε και λίγα κιλάκια αυτη

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Δεν νομιζω ολες γιατι αμα κοιταξεις και το προγραμμα στο αλλο σαιτ υπαρχουν μερικες που τις εχουν κανονικα στο προγραμμα π.χ Συλβια.
Αυτες και την πρωτη φορά που είχαν κλείσει οι οίκοι με της λατινες ποισον ινσαιντ και σεξ εν δ σιτυ δεν είχα κλείσει ποτε πρεπει να ναι κομπλέ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
599
Πόντοι
86
Και εγώ πηγα πριν λίγες μέρες ξανά μετά από ένα χρόνο περιπου μαζί της πολυ χειρότερα από της πρωτη φορά όλο μιλουσαμε σταματουσαμε να μιλήσει έλεγε βλακείες μόνη της γελουσε χτυπήσει και η τσατσάρα τη πορτα μπαμ μπαμ πρεπει να βάλε και λίγα κιλάκια αυτη
Προφανώς όλο το σκηνικό είναι στημένο για να μην γίνεται ολοκληρωμένο σεξ και να τελειώνει η ώρα . Και η τσα2 δεν σου λέει ότι είναι 10 ή 15 λεπτά με το χρονόμετρο και ότι θα βαράει την πόρτα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Μίνι καταδρομική.

Pimp μπροστά => Ελένη, το ξανθό καβλάκι που έγραψα πριν λίγες μέρες. Ευτυχώς με φώτισε ο Αλλάχ τελευταία στιγμή γιατί πήγαινα για πρόγραμμα. Απλό πορνοπέρασμα, πεταμένο 30άρι, Μεταξουργείο φάση. :confused:

Afros => Άννα. Μελαχρινή μιλφ, μερικά εξτρά κιλά και βυζάρες που ασφυκτιούσαν μέσα στο νταλαβέρι, ελπίζω όχι πεσμένες. Είναι κι αυτή δυνατή μπουζουκοσκυλόφατσα. Από 30 ξεκινάει και ανακοινώθηκαν καλύτερες τιμές στα μεγάλα προγράμματα. Πολύ σωστοί λόγω ώρας και νέκρας, thumbs up. :thumbsup:

Inside => Kαταλίνα (η γνωστή). Εδώ κατατέθηκε το υπόλοιπο από το μεγάλο σπασμένο πορνοκάστανο σε 45λεπτο εξτρεμισμό. Σε αντίθεση με τους μύστες πιο πάνω πέρασα σούπερ. Προσοχή οι παντρεμένοι πουτανιάρηδες, το μουνέτο αφήνει έντονα τα σημάδια της μάχης των χαρακωμάτων! :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom