Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.253
Πόντοι
39.777
Χτες βραδυ εκανα περασμα μονο, ουτε καν κατεβηκα, μερικα σπτακια ανοιχτα, Πετρου Ερημιτη σχεδον ολα, απο την αριστερη και τα 3, λας βεγκας νωμιζω μονο 1, και το βενους το φωτακι ανοιχτο. Φριξου μονο τα μπλε ανοιχτα, και Ν.ουρανου τα παρανταιζ και τα 3, μπελαρους ανοιχτο μαζι με blackangels διπλα, Αχελωου ανοιχτο, λακτισα αν δουλευε η Τζενη... φευγοντας αναβε και το Ν.Ουρανου 26, μαλλον η Ελενα πηγε να βγαλει κανα εκτραδακι... Απο βιλες μονο το rednight που δουλευε ενα καινουριο αδυνατο.

Αυτο το καυλακι που ξαναγυρισε η Καρολινα, το εχει πληρωσει κανεις.??? Την ειχα δει ενα βραδυ την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει και φενοταν να εχει καλες προοπτικες...
Καρολινα τιποτα το ιδιαιτερο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Βικυ τελικα την λεγανε την ουκρανεζα στο ποιζον.??? Με το που ειδα τα βυζια της σταματησε ο χρονος... η τσατσα ελεγε οτι κανει καλο κρεβατι γιατι ειναι ουκρανεζα... Σε αυτη πατωσες τελικα.??? Γιατι την σκεφτομουνα....:zfuck:
Ναι πολύ σκληρά βυζιά, ωραίο σχήμα και ρώγα κάγκελο.
Φοβερό κορμί με δέρμα βελούδο αλλά ήταν σα να βρίσκεται με το ζόρι εκεί

ειναι αυτη που μοιαζει την Ελενα την Ρουμανα που ηταν Ερημιτη;; Προσφατα την δοκιμασε κανεις; λεει τιποτα στο δωματιο;
Ναι αυτή

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Σε ερωτευτηκε, να σε παντρευτει αυτη θελει.

20χιλιαρικα καλα ειναι για να της δωσω την ελληνικη ιθαγενεια.??? ή χρεωνω πολλα.??? :2funny:

Ναι πολύ σκληρά βυζιά, ωραίο σχήμα και ρώγα κάγκελο.
Φοβερό κορμί με δέρμα βελούδο αλλά ήταν σα να βρίσκεται με το ζόρι εκεί

Ναι αυτή
Κριμα, γιατι φαινοταν καλο καυλακι, η τσατσα η πουταναααααα.!!! ταχα μου κανει καλο κρεβατι....

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Χυστες..!!! ...προσοχη με τα πορνιδια οσοι εχετε σχεση/παντρεμενοι, ...τι μου εκανε το πορνιδιο η Καταλινα χτες.???!!
Κατα την συναντηση με ρωτησε κανα 2 φορες αν εχω γυναικα, η απαντηση που πηρε και τις 2 φορες ηταν αρνητικη και δεν με πιστευε.... αφου τελειωσε η πραξη και εφυγε, μεχρι να ντυθω ξαναγυρισε, (το εχει ξανακανει να γυρισει αν θυμαμαι καλα την 1η ή την 2η φορα που την ειχα παρει ποιο παλια) μπενει μεσα με αγκαλιαζει και με γλωσοφιλαει, μου αφηνει μια γευση λιπγκλοσ ή κραγιον στο στομα, οκ πλενομαι και φευγω.... Γυρναω σπιτι, πριν την πεσω για υπνο, παω τουλαλετα, κοιταζω στον καθρευτη, στο αριστερο μαγουλο.... κοκκινηλα απο κραγιονννννν.... την οποια την αφησε την ωρα που ξαναμπηκε στο δωματιο, με φιλισε στο μαγουλο και δεν το καταλαβα, γιατι δεν φορουσε κραγιον κατα την συνευρεση.
Ακομα και οι πουτανες γινανε ανταγωνιστηκες, ακομα και με φαντασματα.....εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε οτι το εκανε επιτηδες.
Έχει συζητηθεί και ποιο πίσω από έναν που το άφησε νυχιές αν θυμάμαι καλά να προσέχετε μην χαλάσετε τα σπίτια σας !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Καλησπερα στην ομηγυρη. Εχει αποψη κανεις για Ρεμπεκα στην Ερημιτη που μοιαζει με Ειρηνη? Δν με νοιαζει αν φαω φολα για τα λεφτα. Την βολτα βαριεμαι. Ευχαριστω.
Ξεπέτα είναι αδερφέ έτσι έδειξε μέσα στο δωμάτιο βιασύνη και γρήγορα να τελειωνει

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Βόλτα σημερινή λόγου άδειας κλασική απογοητευτική κατάσταση με πάρα πόλλους Πακιστανούς Αλγερινούς ξεδοντιάρηδες ειδικά στην Φρίξου και γενικά στην ευρύτερη περιοχή.
Δεν πήγα στοχευμένα κάπου έκανα μια γύρα στα μαγαζιά όπου ήταν η κλασικές! Ίσως παω στοχευμένα το απόγευμα για καρμεν αν δουλεύει ακόμη αυτά! Καλά γαμισια !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Βόλτα σημερινή λόγου άδειας κλασική απογοητευτική κατάσταση με πάρα πόλλους Πακιστανούς Αλγερινούς ξεδοντιάρηδες ειδικά στην Φρίξου και γενικά στην ευρύτερη περιοχή.
Δεν πήγα στοχευμένα κάπου έκανα μια γύρα στα μαγαζιά όπου ήταν η κλασικές! Ίσως παω στοχευμένα το απόγευμα για καρμεν αν δουλεύει ακόμη αυτά! Καλά γαμισια !
Μας έχετε γαμησει την ψυχολογία γιορτινες μέρες ..
Ήθελα και εχθές να κάνω βόλτα αλλά κάθε δύο ποστ διαβάζω για τα γεμάτα σαλόνια με Πακιστανούς και Αλγερινούς, σιχαίνομαι να ακουμπήσω και το χερούλι της πόρτας .

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Μας έχετε γαμησει την ψυχολογία γιορτινες μέρες ..
Ήθελα και εχθές να κάνω βόλτα αλλά κάθε δύο ποστ διαβάζω για τα γεμάτα σαλόνια με Πακιστανούς και Αλγερινούς, σιχαίνομαι να ακουμπήσω και το χερούλι της πόρτας .
Θα πάω στοχευμένα η καρμεν γτ με τραβάει το μοντελε σώμα και γενικός η παρουσία της η μιρελα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Πλέον έχουν και άποψη για τα κορίτσια πήγα να μπω σε ένα και με λέει ο ξεδοντιάρης no good no good που έχουμε φτάσει ποια σε αυτή τι πόλη!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Θα πάω στοχευμένα η καρμεν γτ με τραβάει το μοντελε σώμα και γενικός η παρουσία της η μιρελα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Πλέον έχουν και άποψη για τα κορίτσια πήγα να μπω σε ένα και με λέει ο ξεδοντιάρης no good no good που έχουμε φτάσει ποια σε αυτή τι πόλη!
Έχουν να κάνουν μπάνιο από τότε που βγήκαν από την βάρκα ,έμαθαν και τα no good..φταίνε αυτές που τους παίρνουν.
Για τα γαμημενα 30 ευρώ δεν αξίζει ούτε που λερώνουν τα σεντόνια..μετά πάμε σαν μαλακες και εμείς και στρογγυλό ξαπλώνουμε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Αφου εχει κατι αλληλεγγυες η γειτονια, γιατι δεν ξεδινουν εκει που ειναι και τζαμπα, να ησυχασουμε κι εμεις;

Κοριτσια αμα μας διαβαζετε, καθιστε στους λαθρο. μπας και παρουν δρομο απ τα σπιτακια. :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Αφου εχει κατι αλληλεγγυες η γειτονια, γιατι δεν ξεδινουν εκει που ειναι και τζαμπα, να ησυχασουμε κι εμεις;

Κοριτσια αμα μας διαβαζετε, καθιστε στους λαθρο. μπας και παρουν δρομο απ τα σπιτακια. :confused:
Τους κάθονται φίλε , αλλά κατσίκες γαμουσαν και στην χώρα τους ..εδώ είδαν μουνι και τρελάθηκαν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Το θεμα ειναι σοβαροτατο και τα αφεντικα στα @@ τους.. το χρημα να ρεει και τι μας νοιαζει εμας αν εσεις κολλησετε ολες τις αρρωστιες του κοσμου.
Βεβαια οταν θα παψουν να πηγαινουν οι Ελληνες στα μαγαζια τους, να δω πως θα την βγαζουν με δαυτους..που ολοι μαζι να τους βαλεις, δεν φτανουν εναν απο εμας..και φυσικα καποια στιγμη (ελπιζω συντομα) θα φυγουν απο εδω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Το θεμα ειναι σοβαροτατο και τα αφεντικα στα @@ τους.. το χρημα να ρεει και τι μας νοιαζει εμας αν εσεις κολλησετε ολες τις αρρωστιες του κοσμου.
Βεβαια οταν θα παψουν να πηγαινουν οι Ελληνες στα μαγαζια τους, να δω πως θα την βγαζουν με δαυτους..που ολοι μαζι να τους βαλεις, δεν φτανουν εναν απο εμας..και φυσικα καποια στιγμη (ελπιζω συντομα) θα φυγουν απο εδω.
Θα τα κάνουν όλα για ένα 20ρικο σαν την Αθήνα,αλλά θα έχουν τόσα παράσημα που δεν θα μπορείς να μπεις ούτε με στολή δύτη

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.495
Πόντοι
8.296
Χυστες..!!! ...προσοχη με τα πορνιδια οσοι εχετε σχεση/παντρεμενοι, ...τι μου εκανε το πορνιδιο η Καταλινα χτες.???!!
Κατα την συναντηση με ρωτησε κανα 2 φορες αν εχω γυναικα, η απαντηση που πηρε και τις 2 φορες ηταν αρνητικη και δεν με πιστευε.... αφου τελειωσε η πραξη και εφυγε, μεχρι να ντυθω ξαναγυρισε, (το εχει ξανακανει να γυρισει αν θυμαμαι καλα την 1η ή την 2η φορα που την ειχα παρει ποιο παλια) μπενει μεσα με αγκαλιαζει και με γλωσοφιλαει, μου αφηνει μια γευση λιπγκλοσ ή κραγιον στο στομα, οκ πλενομαι και φευγω.... Γυρναω σπιτι, πριν την πεσω για υπνο, παω τουλαλετα, κοιταζω στον καθρευτη, στο αριστερο μαγουλο.... κοκκινηλα απο κραγιονννννν.... την οποια την αφησε την ωρα που ξαναμπηκε στο δωματιο, με φιλισε στο μαγουλο και δεν το καταλαβα, γιατι δεν φορουσε κραγιον κατα την συνευρεση.
Ακομα και οι πουτανες γινανε ανταγωνιστηκες, ακομα και με φαντασματα.....εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε οτι το εκανε επιτηδες.
Μια από τα ίδια, βέβαια καμιά φορά επέστρεφε και μου έριχνε σφαλιάρα σκέτη χωρίς φιλί και έφευγε :tooth::tooth:

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Βραδυ Χριστουγεννων βγηκα με το κουμπαρακι για ποτα..πριν ξημερωσει και αφου ειχα δει τοσα μουνια πηγα να αδειασω..Στα τριδυμα,εκει που δουλευε η Εβελινα (αληθεια,αυτη δουλευει;;) πετυχα μια Χρυσα.Μπηκα μεσα και μου λενε κλεισαμε.Μπες βρε για μια πιπα της λεω.Μπηκε με κολαν και σουτιεν,αρχισε να μου τον ρουφαει ακα.Οταν της ειπα πως θα χυσω συνεχισε,τα μαζεψε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Μετα γονατισε ξανα και με εγλειψε λιγο ακομη.Πρωτη φορα την εβλεπα ομως ηταν ενα πολυ εντονο χυσιμο,ισως με εφτιαξε το οτι ηταν ντυμενη,σαν την γκομενα μας που τον γλειφει χωρις να τα βγαλει ολα.Θα την δοκιμασω ξανα

Nio1988

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Βραδυ Χριστουγεννων βγηκα με το κουμπαρακι για ποτα..πριν ξημερωσει και αφου ειχα δει τοσα μουνια πηγα να αδειασω..Στα τριδυμα,εκει που δουλευε η Εβελινα (αληθεια,αυτη δουλευει;;) πετυχα μια Χρυσα.Μπηκα μεσα και μου λενε κλεισαμε.Μπες βρε για μια πιπα της λεω.Μπηκε με κολαν και σουτιεν,αρχισε να μου τον ρουφαει ακα.Οταν της ειπα πως θα χυσω συνεχισε,τα μαζεψε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Μετα γονατισε ξανα και με εγλειψε λιγο ακομη.Πρωτη φορα την εβλεπα ομως ηταν ενα πολυ εντονο χυσιμο,ισως με εφτιαξε το οτι ηταν ντυμενη,σαν την γκομενα μας που τον γλειφει χωρις να τα βγαλει ολα.Θα την δοκιμασω ξανα
Τι πλήρωσες φίλε

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
40 ζητησε η ξανθια κοντουλα τζιλφαρα μολις μπηκα στο δωματιο.Νομιζα ειναι 30 της λεω αλλα τετοια ωρα,τετοιες γκαβλες.Πιστευω και με 30 θα με εβαζε ομως.Ισως η κοπελα με περιποιηθηκε λιγο καλυτερα απο το αναμενομενο,δεν ξερω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
40 ζητησε η ξανθια κοντουλα τζιλφαρα μολις μπηκα στο δωματιο.Νομιζα ειναι 30 της λεω αλλα τετοια ωρα,τετοιες γκαβλες.Πιστευω και με 30 θα με εβαζε ομως.Ισως η κοπελα με περιποιηθηκε λιγο καλυτερα απο το αναμενομενο,δεν ξερω
Μια πίπα 2 λεπτά σε πήρε μισογυμνη ..ήταν σαν να έκλεψε εκκλησία.ακου εκεί 40 ευρώ !
Εννοείται θα σε έβαζε μόνο για πίπα ,τέτοια κορόιδα ψάχνουν .
Για αυτό οπότε πάμε στο μπουρδέλο κάθονται και ρουφάνε πόση ώρα και νομίζουν θα μας τελειώσουν με πίπα τελευταία ..
Και εγώ λέω τι σκατα έχουν πάθει οι πουτανες ,βαριουνται να γαμηθουν;
Πάτε κουφάλες σας ξεπετανε με το στόμα και τσιμπάνε τα 40 και τα 50.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom