Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλή σας μέρα.. αναμένουμε...Καλησπέρα αγαπες μου θα επιστρέψω με υλικό !!! Και σήμερα μαζί σας ως αργά!!!!
Υλικό για ...Καλησπέρα αγαπες μου θα επιστρέψω με υλικό !!! Και σήμερα μαζί σας ως αργά!!!!

Καλά Χριστούγεννα Αριαδνάκι, με υγεία και χαρά!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Χρόνια πολλά όμορφη.Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Χρόνια πολλάΚαι σήμερα κοντά σας μέχρι αργά!
Δεν ήξερα ότι είμαι 34 παντωςΚαλησπέρα Αριαδνακι . Στο massage top σε έχουν σαν Λία και στο massage max σαν Μάρθα .![]()
![]()
Καλά Χριστούγεννα Αριαδνάκι! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία, και οτιδήποτε άλλο επιθυμείςΔεν ήξερα ότι είμαι 34 παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα αγαπες!!! Και σήμερα κοντά σας ως αργά !! Σας περιμένω να περάσουμε υπέροχα!!!
Καλά αυτό είναι πραγματικά παρωδία. Η κοπέλα είναι 26-27, ενώ μοιάζει στην εμφάνιση αρκετά μικρότερη.Δεν ήξερα ότι είμαι 34 παντως

Τι ωραία εποχή ο χειμώνας! Βάζεις καλτσούλες, γίνεσαι πιο σέξι, "ζεσταίνεις" τις καρδιές των αντρών!...κάνει κρυο καιρός για καλτσουλες …![]()
....προφανως επιθυμια του πελατη!Τι έπαθες Αριάδνη , τι χάλια ειναι αυτα ;

Επίσης γλυκέ μου!!!Καλά Χριστούγεννα Αριαδνάκι! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία, και οτιδήποτε άλλο επιθυμείς
Και όχι μόνο ;)Τι ωραία εποχή ο χειμώνας! Βάζεις καλτσούλες, γίνεσαι πιο σέξι, "ζεσταίνεις" τις καρδιές των αντρών!...![]()
Ο καθένας έχει τη δίκη του οπτική … τι να πεις....προφανως επιθυμια του πελατη!
Η κοπελα εκπληρωνει τα γουστα κ τις φαντασιωσεις ολων μας![]()
Προκαλείτε νεαρά, αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...καλησπέρα αγαπες!! Με άκρως γιορτινή διάθεση … έτοιμη να το γιορτάσουμε παρέα!!!![]()
Αυτά είναι τα καλύτερα «χτυπήματα»Προκαλείτε νεαρά, αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...