You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 908K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 371
Ε δεν εχασες και τπτ το αξιολογο ( γνωμη μου παντα) , και πολλα εξτρα ζηταει....Πέρασα χθες για την μάγια αλλά έμπαινε δωμάτιο. Μάλλον αναβάλλεται για το νέο έτος η συνεδρία γιατί μου είπε η υπηρεσία ότι θα λείψει κανά μήνα στις γιορτές
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.754
- Πόντοι
- 2.816
Έχουμε κάτι νέο κ αξιόλογο στο γλειφοκωλάδικο;
stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 20
τι νέο να έχουμε ρε φίλε ??ούτε οι κουρτίνες δν είναι νέες εκεί .15χρονια ούτε το πρόγραμμα δν έχει αλλάξειΈχουμε κάτι νέο κ αξιόλογο στο γλειφοκωλάδικο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μάγκα μου αν το δοκιμάσεις μόνο θα καταλάβεις .Τόσο δυνατό rimming η Ρούλα μάγκες;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.754
- Πόντοι
- 2.816
Για κάποιο καινούριο τεμάχιο ενδιαφέρομαι..τι νέο να έχουμε ρε φίλε ??ούτε οι κουρτίνες δν είναι νέες εκεί .15χρονια ούτε το πρόγραμμα δν έχει αλλάξει
Μάλλον δεν...Για κάποιο καινούριο τεμάχιο ενδιαφέρομαι..
Η Στέλλα βρίσκεται στο αδελφό μαγαζι Μπακνανά 47.Η Στέλλα μπας κ μάθαμε τι απέγινε τελικά ?
Σολλάρει ιδιωτικά ή βρήκε νέα στέγη ?
Εκεί ήταν και παλιά άλλωστε
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
το θυμάμαι ότι ήταν εκεί κ παλιά αλλά κάπου διάβασα ότι είναι άλλη αυτή η Στέλλα, την αναφέρουν ως Ρωσσιδα Στέλλα .. Εγώ "ήξερα" ότι η Στέλλα από Μ47 κ Κ48 ήταν από Θεσσαλονίκη .. (τώρα από οδό Θεσσαλονίκης στο Αρχαγκέλσκ, θα σας γελάσω ...)Η Στέλλα βρίσκεται στο αδελφό μαγαζι Μπακνανά 47.
Εκεί ήταν και παλιά άλλωστε
οι φωτό δεν βοηθάνε κ πολύ στην σελίδα του Μ47..
Όπως κ να έχει, σε ευχαριστώ μαν
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτή είναι man .το θυμάμαι ότι ήταν εκεί κ παλιά αλλά κάπου διάβασα ότι είναι άλλη αυτή η Στέλλα, την αναφέρουν ως Ρωσσιδα Στέλλα .. Εγώ "ήξερα" ότι η Στέλλα από Μ47 κ Κ48 ήταν από Θεσσαλονίκη .. (τώρα από οδό Θεσσαλονίκης στο Αρχαγκέλσκ, θα σας γελάσω ...)
οι φωτό δεν βοηθάνε κ πολύ στην σελίδα του Μ47..
Όπως κ να έχει, σε ευχαριστώ μαν
Άμα δεις και στο διαφημιστικό δεξιά του paradise την αναφερει ως Ελληνίδα .
Andrikos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σ αυτό το μαγαζί μόνο την Μαριάννα έχω πάρει. η αλήθεια είναι οτι δεν με ξεπέταξε αν και απλό πρόγραμμα. Επίσης κίνηση για πίσω πόρτα δεν έκανε.
Δυνατό κορμί είναι. Πάντως.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
αν δεν σε πειράζει που είναι στραβοκάνα...Σ αυτό το μαγαζί μόνο την Μαριάννα έχω πάρει. η αλήθεια είναι οτι δεν με ξεπέταξε αν και απλό πρόγραμμα. Επίσης κίνηση για πίσω πόρτα δεν έκανε.
stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 20
δίπλο δν έχει δοκιμαστεί .έχουν δοκιμαστεί όμως ξεχωριστά κ αρκετές φορές .η τανια σταθερή κ προσπαθεί πάντα να σε ευχαριστήσει μν φανταστείς τρελά πράγματα όμως .η δε Μαριάννα υπερμουναρος για τρελά γαμησια φοβερή πιπα .αλλά τις 2φορες τελευταία π την είχα δει όχι πολύ όρεξη .σα να σ λέει αντε τελείωνε καμία σχέση με την Μαριάννα π είχα γνωρίσει .μάλλον βαρέθηκε .έχω πάει είναι διαθέσιμη την επιλέγω κ μετά έρχεται στο δωμάτιο η κοπέλα της υποδοχής κ μ λέει διαφορά να είχε πελάτη μόνο ότι της ήρθε περίοδο δν μ έχει πει .χάχαχα ..Κ από τότε επιλέγω μόνο ΡΟΥΛΑΡΑΔιπλό Μαριάννα με Τάνια αξίζει; έχει δοκιμαστεί;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 5.916
υπερμούναρος η μαριάννα??? όπως λέμε υπερδνειστερία ένα πράγμαδίπλο δν έχει δοκιμαστεί .έχουν δοκιμαστεί όμως ξεχωριστά κ αρκετές φορές .η τανια σταθερή κ προσπαθεί πάντα να σε ευχαριστήσει μν φανταστείς τρελά πράγματα όμως .η δε Μαριάννα υπερμουναρος για τρελά γαμησια φοβερή πιπα .αλλά τις 2φορες τελευταία π την είχα δει όχι πολύ όρεξη .σα να σ λέει αντε τελείωνε καμία σχέση με την Μαριάννα π είχα γνωρίσει .μάλλον βαρέθηκε .έχω πάει είναι διαθέσιμη την επιλέγω κ μετά έρχεται στο δωμάτιο η κοπέλα της υποδοχής κ μ λέει διαφορά να είχε πελάτη μόνο ότι της ήρθε περίοδο δν μ έχει πει .χάχαχα ..Κ από τότε επιλέγω μόνο ΡΟΥΛΑΡΑ
δίπλο δν έχει δοκιμαστεί .έχουν δοκιμαστεί όμως ξεχωριστά κ αρκετές φορές .η τανια σταθερή κ προσπαθεί πάντα να σε ευχαριστήσει μν φανταστείς τρελά πράγματα όμως .η δε Μαριάννα υπερμουναρος για τρελά γαμησια φοβερή πιπα .αλλά τις 2φορες τελευταία π την είχα δει όχι πολύ όρεξη .σα να σ λέει αντε τελείωνε καμία σχέση με την Μαριάννα π είχα γνωρίσει .μάλλον βαρέθηκε .έχω πάει είναι διαθέσιμη την επιλέγω κ μετά έρχεται στο δωμάτιο η κοπέλα της υποδοχής κ μ λέει διαφορά να είχε πελάτη μόνο ότι της ήρθε περίοδο δν μ έχει πει .χάχαχα ..Κ από τότε επιλέγω μόνο ΡΟΥΛΑΡΑ
Ok ευχαριστώ για την απάντηση
stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 20
δν είναι ???υπερμούναρος η μαριάννα??? όπως λέμε υπερδνειστερία ένα πράγμα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.505
- Πόντοι
- 41.813
εχει πετσικαρει επειδη την πηδαμε ολοι μονο απο κωλο.αν δεν σε πειράζει που είναι στραβοκάνα...
γαμηστε ρε το κοριτσι και λιγο απο μπρος να ισιωσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K