AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 538
- Πόντοι
- 96
Και τιποτε σπουδαιο η Μαρία. Ολο μη κα μη ειναιΓια άγριο ξέσκισμα είναι η Νικόλ από το Relief αλλά δυστηχως παντρεμενη αρνείται γενικά
...Μόνο η κουτοπόνηρη το με τιουμ η Μαρία
Και τιποτε σπουδαιο η Μαρία. Ολο μη κα μη ειναιΓια άγριο ξέσκισμα είναι η Νικόλ από το Relief αλλά δυστηχως παντρεμενη αρνείται γενικά
...Μόνο η κουτοπόνηρη το με τιουμ η Μαρία
Το κατάστημα της Μοναστηρίου που βρίσκεται;Για μένα το τελευταίο διάστημα το luxury του Ευόσμου προσφέρει τις πιο καλές υπηρεσίες. Οι λαδοκορες ευχάριστες στο δωμάτιο, επικοινωνιακες και αρκετά δυναμικές στο 2ο μέρος. Από βδομάδα λογικά θα κάνω επίσκεψη προς τη μοναστηρίου στο αλλο κατάστημα που έχουν. Έχει κ κάποιες που δεν τις έχω πετύχει στου ευοσμου οπότε μια δοκιμή χρειάζεται
Μοναστηρίου 163.Το κατάστημα της Μοναστηρίου που βρίσκεται;
Έχει τίποτα αξιόλογο εκεί ή μόνο "φραπεδιά"; Παίζει φουλ πρόγραμμα;Μοναστηρίου 163.
Πρώτος όροφος
Λιζα, Λυδία, Εύα, αλλά μόνο για ψιλοαξιολογο φραπέ κ μόνοΈχει τίποτα αξιόλογο εκεί ή μόνο "φραπεδιά"; Παίζει φουλ πρόγραμμα;
Δοκίμασα με Τατιάνα και φαιη καθώς είναι του γούστου μου οι αδύνατεςκαλησπέρα ξέρουμε τίποτα για της καινούργιες κοπέλες στην βανα σπα τι λένε? τατιανα φαιη χρυσα
Πανε στην κατηγορια μασαζ με φουλ προγραμμα..εδω ειναι ολοι λατρες του μασαζKαλημέρα σας
Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη
Δοκίμασα με Τατιάνα και φαιη καθώς είναι του γούστου μου οι αδύνατες
Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα
Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.
Και οι δύο μόνο φραποκ
οκΔοκίμασα με Τατιάνα και φαιη καθώς είναι του γούστου μου οι αδύνατες
Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα
Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.
Και οι δύο μόνο φραπέ
Καλημέρα φίλος, μια φορά πήγα μπορείς να δεις την εμπειρία μου στο παρακάτω λινκ Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3050 - bourdela.com forumKαλημέρα σας
Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη
Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου να πάρεις μελομακάρονα κ κουραμπιέδες. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για μασάζ κ εκτονωσηLuxury μοναστηριού ποια κάνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα;;
Σήμερα είδα ότι είναι λύδια αρετή νανση ποια να δοκιμάσω;;;
Ρωτάω γιατί η Ναταλί όπου είναι εκεί κάνει και κάτι παραπάνω ….Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου να πάρεις μελομακάρονα κ κουραμπιέδες. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για μασάζ κ εκτονωση
Σου απαντάω για τις 3 που ρώτησεςΡωτάω γιατί η Ναταλί όπου είναι εκεί κάνει και κάτι παραπάνω ….
Επίσης όταν πάει η Εύα Λάρισα βάζουν αγγελία της.Έριξα μια μάτια στις φωτό του ντάμες στο ινστα και έχει πολλές φωτό της Εύας τζάμπο.Τι παίζει ξέρει κανείς.;
Τι εννοείς φίλε;Επίσης όταν πάει η Εύα Λάρισα βάζουν αγγελία της.
Εγω προτιμώ ΛυδίαLuxury μοναστηριού ποια κάνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα;;
Σήμερα είδα ότι είναι λύδια αρετή νανση ποια να δοκιμάσω;;;