Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
538
Πόντοι
96
Για άγριο ξέσκισμα είναι η Νικόλ από το Relief αλλά δυστηχως παντρεμενη αρνείται γενικά
...Μόνο η κουτοπόνηρη το με τιουμ η Μαρία
Και τιποτε σπουδαιο η Μαρία. Ολο μη κα μη ειναι

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.674
Πόντοι
9.195
Για μένα το τελευταίο διάστημα το luxury του Ευόσμου προσφέρει τις πιο καλές υπηρεσίες. Οι λαδοκορες ευχάριστες στο δωμάτιο, επικοινωνιακες και αρκετά δυναμικές στο 2ο μέρος. Από βδομάδα λογικά θα κάνω επίσκεψη προς τη μοναστηρίου στο αλλο κατάστημα που έχουν. Έχει κ κάποιες που δεν τις έχω πετύχει στου ευοσμου οπότε μια δοκιμή χρειάζεται
Το κατάστημα της Μοναστηρίου που βρίσκεται;

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Πέρασμα σήμερα απο λουξουρι Μοναστηρίου. Με την Αρετή, ευγενικη χαμογελαστή και απαλό μασαζακι.Στο δεύτερο μέρος πολύ καλή και αρκετά υποσχόμενη.....

Mounikapelo

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για της καινούργιες κοπέλες στην βανα σπα τι λένε? τατιανα φαιη χρυσα
Δοκίμασα με Τατιάνα και φαιη καθώς είναι του γούστου μου οι αδύνατες

Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα

Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.

Και οι δύο μόνο φραπέ

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36
Kαλημέρα σας

Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Kαλημέρα σας

Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη
Πανε στην κατηγορια μασαζ με φουλ προγραμμα..εδω ειναι ολοι λατρες του μασαζ

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21

Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα

Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.

Και οι δύο μόνο φραποκ

Και οι δύο μόνο φραπέ
οκ

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.545
Πόντοι
446
Kαλημέρα σας

Καλημέρα φίλος, μια φορά πήγα μπορείς να δεις την εμπειρία μου στο παρακάτω λινκ Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3050 - bourdela.com forum

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Luxury μοναστηριού ποια κάνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα;;
Σήμερα είδα ότι είναι λύδια αρετή νανση ποια να δοκιμάσω;;;

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Έριξα μια μάτια στις φωτό του ντάμες στο ινστα και έχει πολλές φωτό της Εύας τζάμπο.Τι παίζει ξέρει κανείς.;

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Luxury μοναστηριού ποια κάνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα;;
Σήμερα είδα ότι είναι λύδια αρετή νανση ποια να δοκιμάσω;;;
Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου να πάρεις μελομακάρονα κ κουραμπιέδες. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για μασάζ κ εκτονωση

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου να πάρεις μελομακάρονα κ κουραμπιέδες. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για μασάζ κ εκτονωση
Ρωτάω γιατί η Ναταλί όπου είναι εκεί κάνει και κάτι παραπάνω ….

xristpanoss

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom