Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 666
- Πόντοι
- 301
Πού το διάβασες; Λειτουργει ακόμη αυτό;Διάβασα και για την τύπισα στο Τατοϊου 71 την πιτσιρίκα μια απο τα ίδια
Πού το διάβασες; Λειτουργει ακόμη αυτό;Διάβασα και για την τύπισα στο Τατοϊου 71 την πιτσιρίκα μια απο τα ίδια
Εσύ προφέσορα, πώς και άλλαξες στέκια;Καί άλλα είναι διφημιζομενα αλλά τά διαβάζουν μόνοι τους ξανά και ξανά..... από κριτικές δε ελάχιστες έως μηδέν.
Για το Λαγουμιτζή λίγες εβδομάδες πρίν ή ενημέρωση ήταν στό φουλ με φωτό, ρόστερ, κριτικές κλπ... καί χωρίς διαφήμιση, τυχαίο; δεν νομίζω.
Αλλά φταίνε καί όχι ή διαφήμιση.
Τό Nirvana δεν είναι τυχαίο που είναι συνέχεια φουλ, παίζουν καί άλλα ρόλο εκτός της προβολής.
Βλέπεις σέ πολλά Λαδάδικα 14 γυναίκες ημερήσιο ρόστερ ;
Ξέρω έγινα κακός τώρα αλλά αυτή είναι ή αλήθεια.
Ο αλλος θελει να γαμηση 20χρονο,δεν κοιτα υπηρεσιεςΤυπε από κάτι νέα λανσάρισμα τα τυπου νέες κοπέλες λατινες Βενεζουέλες στις νιρβανες και τις μέδουσες που μέσα είναι φόλες τις προτιμω μια στο τόσο.
Πού το διάβασες; Λειτουργει ακόμη αυτό;
ειναι ανοιχτο η απλα δεν διαφημιζεται,,,?εχει γινει ενα ανακατεμα τελευταια,,,,Καλησπέρα, σπάνια βλέπω σχόλια για το χώρο Φραντζή 7 Delight7, να πιστεύω ότι δεν το προτιμούν?
Τι εννοείς ένα ανακάτεμα? 2 φορές κάποια Σάββατο που έχω πάρει έχουν μια κοπέλα μόνο, μια Γιάνναειναι ανοιχτο η απλα δεν διαφημιζεται,,,?εχει γινει ενα ανακατεμα τελευταια,,,,
ειναι δυνατη στα πνευστα.... πληροφοριακακαλησπερα,,, η ζωη στη Σουλιου νεα στο χωρο η δουλευε αλλου,,, εχει κανενας αποψη ;
Εχουν φυγει ολες οι κοπελες, βρηκα την Μαργκο στο Κωνσταντινουπολεως 128Τι εννοείς ένα ανακάτεμα? 2 φορές κάποια Σάββατο που έχω πάρει έχουν μια κοπέλα μόνο, μια Γιάννα
ΈΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΟ ΣΕ ΣΤΟΥ? ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ?Εχουν φυγει ολες οι κοπελες, βρηκα την Μαργκο στο Κωνσταντινουπολεως 128
μαργκοΈΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΟ ΣΕ ΣΤΟΥ? ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ?
πρωτοτύπησε βλέπω!μαργκο![]()
στουντέλο?Το 128 το θεωρούμε στούντιο;
20 ή 50€?στουντέλο?
Μασαζοστουντελο....στουντέλο?
Μια φορά στο παρελθόν είχα μπειΤο 128 το θεωρούμε στούντιο;