You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
νικολα,ερχομαι αυτες τις μερες.θα παμε λα λουνα η στρας.Αυτή η τσουπωτή με το πολύ βυζί και μακρύ ξανθό μαλλί είναι η Εύα....μόνο πίπα στη καβατζα. Δεν πηδιεται.
Τάνια πιο καλή από Αμάντα... σωστή επιλογή
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.695
- Πόντοι
- 6.495
Και στα δύο φίλε...αν και Λα Λουνα είναι ένα σκαλί πιο πάνω....νικολα,ερχομαι αυτες τις μερες.θα παμε λα λουνα η στρας.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.680
- Πόντοι
- 6.615
Φίλε είσαι σε λάθος thread δεδομένης της φάσης που βρίσκεσαι... Μην πας σε κανένα απ' τα μαγαζιά που αναφέρουμε εδώ γιατί θα φύγεις μαδημένος οικονομικάΩς ελεύθερος εδώ και έξι μήνες και μετά από κάποια αποτυχημένα φλερτ και ραντεβού(ειχα παρει και κιλα που τα χανω τωρα αλλα οσο να ναι επαιξαν ρολο), θα ήθελα και εγώ να ξέρω κάποια πράγματα, π.χ. για Λα Λουνα κλπ. Δεν ψάχνω, για αρχή, σεξ ή στοματικό, απλώς συζήτηση, ίσως κάποια απλά αγγίγματα, ξερετε σαν να εχω βγει με κανονικη σχεση. Αυτο θελω να κανω περιστασιακα και βλεπουμε. Τι θα ηθελα να γνωριζω; Κανονικα, κάθε πόση ώρα χρειαζεται "ποτο", σε μιαμιση ώρα πόσο χρήμα θα "καει", εννοώ τι ισχυει υπο νορμαλ συνθηκες. Τελος, αν είναι καλύτερα καθημερινες και γενικοτερα ποια ωρα ειναι προτιμοτερη.
Τέλος, σε πλησιάζει κάποια απο μονη της;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Τάνια δεν είναι απλά επιλογή, είναι ΑΞΙΑΕπίσκεψη χτες στο La Luna. Στο ρόστερ Αμάντα, Μαρία, Ρόζα, Τάνυα, μία ψηλή αδύνατη που δεν την ξέρω και μία τσουπωτή με πολύ βυζί ,φτιαγμενα χείλια και μακρύ ίσιο ξανθο μαλλί.
Πήρα την Τάνια, Ρωσίδα μιλφ, μελαχροινή με λεπτά πόδια και φυσικά βυζιά αρρώστεια σκέτη. Πολύ δυνατή η Τάνια, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
οπως είπε και άλλος συναγωνηστης , πρεπει να έχεις γερό τσέπη αν θες αυτά που γράφεις..Ως ελεύθερος εδώ και έξι μήνες και μετά από κάποια αποτυχημένα φλερτ και ραντεβού(ειχα παρει και κιλα που τα χανω τωρα αλλα οσο να ναι επαιξαν ρολο), θα ήθελα και εγώ να ξέρω κάποια πράγματα, π.χ. για Λα Λουνα κλπ. Δεν ψάχνω, για αρχή, σεξ ή στοματικό, απλώς συζήτηση, ίσως κάποια απλά αγγίγματα, ξερετε σαν να εχω βγει με κανονικη σχεση. Αυτο θελω να κανω περιστασιακα και βλεπουμε. Τι θα ηθελα να γνωριζω; Κανονικα, κάθε πόση ώρα χρειαζεται "ποτο", σε μιαμιση ώρα πόσο χρήμα θα "καει", εννοώ τι ισχυει υπο νορμαλ συνθηκες. Τελος, αν είναι καλύτερα καθημερινες και γενικοτερα ποια ωρα ειναι προτιμοτερη.
Τέλος, σε πλησιάζει κάποια απο μονη της;
τα Κερασματάδικα είναι πολλά , η γυναικες πιο ωραιες απο των κολομπαρων ,αλλά όλες εκεί είναι αρπακτικες (φαντάσου ένα σου ποτό - 2 ή 3 δικάτης - πάει 50αρικο ) και άμα είναι αλλές εκει μπορουν να έρθουν "για παρεα' κι τότε χάνεται η μπάλα..θέλει πολύ προσοχή
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.194
- Πόντοι
- 2.256
Και δεν είναι μόνο τα βυζιά το δυνατό της σημείο......Tα βυζιά της Τάνιας είναι απίστευτα, δεν υπάρχουν ανώτερα βυζιά στο χώρο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.680
- Πόντοι
- 6.615
Σωστό αλλά ας μην υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες εδώ δημοσίως... Όσοι γνωρίζουμε, γνωρίζουμε, οι υπόλοιποι δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν και να μάθουνΚαι δεν είναι μόνο τα βυζιά το δυνατό της σημείο......![]()
Πόσο πήγε στην Κάβατζα πόσα σου πήρε;Σωστό αλλά ας μην υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες εδώ δημοσίως... Όσοι γνωρίζουμε, γνωρίζουμε, οι υπόλοιποι δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν και να μάθουν![]()
Έχει κανείς τό τηλ Τάνιας;Πόσο πήγε στην Κάβατζα πόσα σου πήρε;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.680
- Πόντοι
- 6.615
Ναι αλλά καλύτερα να πας από το μαγαζί να τη γνωρίσεις και να της το ζητήσεις της ίδιας... Εκτός αν την έχεις ήδη γνωρίσειΈχει κανείς τό τηλ Τάνιας;
Τό είχα αλλά τό έχω χάσει μπορείς να μου το στείλεις φίλεΝαι αλλά καλύτερα να πας από το μαγαζί να τη γνωρίσεις και να της το ζητήσεις της ίδιας... Εκτός αν την έχεις ήδη γνωρίσει![]()
Ένα 100αρικο πήγε δηλαδή η φάση συναγωνιστή;Την Αμάντα προχθές 80 ευρώ αλλά την έχυσα 2 φορές+ ποτό τό ξεκαθάρισα και πήγαμε κάτω Κάβατζα, καμία άλλη ποια νά δοκιμάσω;
Καταλαβαίνω τι λες στο οτο οσο περισσότερο κάθεσαι, ανεβαίνει ο λογαριασμός, αρχικά, επειδή δεν έχω ιδέα θα έκανα μία μικρή δοκιμή, όταν αυτές παίρνουν το δικό τους δεύτερο ή τρίτο "ποτό", δεν είναι ανάγκη να πάρω και εγώ, μέχρι δύο θα έπινα. Αυτό και σε κανονικές εξόδους, για θέμα οδήγησης. Τώρα, η φάση πως έχει, σε πλησιάζει κάποια, αν θες τα λες μαζί της και κερνάς; Και καθε ποτε ζητανε δευτερο ποτο; Δεν έχω σκοπό να πάω δέκα φορές, μία στο τόσο, και μάλιστα το βλέπω λίγο μετά τα Χριστούγεννα, ίσως πάω με παρέα.οπως είπε και άλλος συναγωνηστης , πρεπει να έχεις γερό τσέπη αν θες αυτά που γράφεις..
τα Κερασματάδικα είναι πολλά , η γυναικες πιο ωραιες απο των κολομπαρων ,αλλά όλες εκεί είναι αρπακτικες (φαντάσου ένα σου ποτό - 2 ή 3 δικάτης - πάει 50αρικο ) και άμα είναι αλλές εκει μπορουν να έρθουν "για παρεα' κι τότε χάνεται η μπάλα..θέλει πολύ προσοχή
NaiΈνα 100αρικο πήγε δηλαδή η φάση συναγωνιστή;
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
όπως είπα και πριν,την ώρα που εσύ θα πιεις το ένα ποτό αυτή θα πιει 2 ή 3 (2χ20 δικά της+1χ10 δίκο σου έφτασες το πρώτο 50άρικο) (εννοείται θα σε ρωτήσει αν να πάρει το άλλο,αλλά αν της λες όχι ή να περιμένει, θα σηκωθεί να φύγει...)όταν αυτές παίρνουν το δικό τους δεύτερο ή τρίτο "ποτό", δεν είναι ανάγκη να πάρω και εγώ, μέχρι δύο θα έπινα. Αυτό και σε κανονικές εξόδους, για θέμα οδήγησης. Τώρα, η φάση πως έχει, σε πλησιάζει κάποια, αν θες τα λες μαζί της και κερνάς; Και καθε ποτε ζητανε δευτερο ποτο;
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι απαραίτητο να είναι διπλά τα δικά της. Μπορεί να είναι 2*10 επίσης το αντρικό ποτο (αρχικά θα συμβούλευα για μπύρα) 5 ευρώ νομίζω έχειόπως είπα και πριν,την ώρα που εσύ θα πιεις το ένα ποτό αυτή θα πιει 2 ή 3 (2χ20 δικά της+1χ10 δίκο σου έφτασες το πρώτο 50άρικο) (εννοείται θα σε ρωτήσει αν να πάρει το άλλο,αλλά αν της λες όχι ή να περιμένει, θα σηκωθεί να φύγει...)
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
και να αρχίσουν την γκρίνια τίπο "με 5 είναι νερό" κτλπ; άσε που θα κάτσουν και λιγότερο..για το αντρικό ναι μπορεί κι έκανα λάθος...Δεν είναι απαραίτητο να είναι διπλά τα δικά της. Μπορεί να είναι 2*10 επίσης το αντρικό ποτο (αρχικά θα συμβούλευα για μπύρα) 5 ευρώ νομίζω έχει
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Εσύ τις παίζεις μπάλα και αν θέλουν κάθονται με τους όρους σου αν δε θέλουν ας πάνε στον επόμενο. Τουλάχιστον εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγαινα πάντα.και να αρχίσουν την γκρίνια τίπο "με 5 είναι νερό" κτλπ; άσε που θα κάτσουν και λιγότερο..για το αντρικό ναι μπορεί κι έκανα λάθος...
Ο καθένας βέβαια με τον τρόπο του.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12