Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Μηνύματα
27
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
Μινι βολτα εν μεσω βροχης, κινηση ελαχιστη, αλλα ειχε, η βροχη δεν σταθηκε εμποδιο για τους συναθλητες να ξεχυθουν στα σοκακια της πληρωμενης ιδωνης....
Ξεκινησα απο Κοροβαγκου 5, η μελαχρινη Τζουλιετα, μα καμια σχεση με την κοπελα που υπαρχει στο αλλο σαιτ, (και ο αλλος στα σχολια γραφει οτι αυτο που βλεπετε αυτο θα συναντησετα :2funny: , γαμω την κηδεια μου, τυφλος ειναι ο πουστης.??? :think:) ποιο ασχημο προσωπο, μεγαλα βυζια μαλλον σιλικονατα, που η τσατσα ελεγε οτι ειναι φυσικα και δικα της, νταρντανα, δεν με κλικαρε. Ν.Ουρανου 11, η αλλη Μαρινα μελαχρινη μουναρα ειναι μονο στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα ειναι αστα να πανε, νταρντανα και αυτη, αγνωριστη με ψιλοχαλια σωμα... παχακια και ψωμακια....να βλεπεις και να απορεις.
Φριξου 9, 2 κοπελες, Σαρα, αδυνατο λιγεροκορμο πουτσομεζεδακι, με καλο στενο κωλαρακι, τσαχπινιαρα, οι φωτος της ειναι αντιπροσωπευτικες.
Και 2η κοπελα, η μαυρουλα Εμυ, σχετικα ψιλη γκομενα με μπουταρες, προσωπο πολυ καλο για μαυρη, οι φωτος της ειναι δικες της με ελαχιστο φωτοσοπ, ή παλαιοτερες, επιδερμιδα απαλη, την πληρωσα και μπηκα στο δωμα, σωματαρα, στα 4αρα ειναι μαγεια η κωλαρα της, τα βυζια της δεν τα ειδα, δεν εβγαλε το πανω μερος, οσο αν και προσπαθησα να την πεισω, μαλλον εχει σταφιδιασμενα βυζια και ντρεπεται, κατι για σιλικονες ελεγε δεν καταλαβα, στο σεξακι το προσπαθησε, αλλα δεν με ενθουσιασε, χαμογελαστη και ευδιαθετη, γενικα δεν εδειξε βυασινη, Ελληνικα δεν μιλαει, Αγγλικα πολυ λιγα. 27 χρονων βραζιλιανα λεει. Γενικα ''καθαρη'' για μαυρη, δεν μυριζε καθολου, ουτε τα μαλια της, μου ειπε να ξαναπαω.!!!!! :think: ...ζητουσε αν εχω whatsup, μαλλον ψαρευει πελατεια.??? Καλο κοριτσακι, αλλα θελει δουλεια ακομα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , κρίμα τη τζουλιετα φαινοταν καλό.
Οσον αφορα την Ammy ποσο κοστισε το παράβολο φιλος?
Ειναι απαυτες τις καινούργιες που ξεκιναν απο 50 ή οχι?
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
414
Κριτικές
18
Like
752
Πόντοι
311
Είδα αυτή τη Βαρβαρα πολυ τουμπανο φαινόταν έχει περασει κανεις?
 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.845
Κριτικές
379
Like
5.338
Πόντοι
10.647
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , κρίμα τη τζουλιετα φαινοταν καλό.
Οσον αφορα την Ammy ποσο κοστισε το παράβολο φιλος?
Ειναι απαυτες τις καινούργιες που ξεκιναν απο 50 ή οχι?
Απο 40 ξεκιναει. Με τζουλιετα και εγω ξενερωσα μολις την ειδα, αυτη και η Μαριανα, καμια σχεση στην πραγματικοτητα.

Μεσα δεν ξερω, μπορει να κανουν παπαδες, αν δεν δωσει πρασινο φως ο blastbeat, δεν μπενω.!!!!! :2funny:
 

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Εμπειρια πρωταρη στα 27
Φευγω απο επαρχια και αφου πληρωνομαι στο καλοχωρι για μια δουλεια, πεταγομαι να "τριμαρω" τα λεφτα σε κανα κοριτσι.
Εψαχνα την Χουανιτα αλλα με ειπαν οτι εφυγε πριν 3 μηνες. Μπαινοβγαινει μια αγνωστη ξανθια, μικρη αλλα δεν εδωσα σημασια και εφυγα. Μπαινω ***** για να βρω την επομενη "αγαπημενη". Αποφασισω για την Crystal στο golden lips.


Μπαινω μεσα και καθομαι στον καναπε. Αβολο μερος. "Τι κανω εδω?" αναρωτιεμαι καθως κοιταζω αμηχανα την τηλεοραση με 2 μετριους κωλους να κουνιουντε ωστε να "βοηθησουν" τον πελατη. "Δεν ταιριαζω σε αυτον τον χωρο. Ειναι για ατομα με περισσοτερες δυσκολιες στην ζωη τους απο εμενα. Μηπως να φυγω?"
Βγαινει η κυρια και συμπεριφερομαι ζεστα με χαμογελο ελπιζοντας να μου φερθουν το ιδιο ωστε να μην ξενερωσω και κομπλαρω.

10/10 Υποδοχη...
Η κυρια (τσατσα) πολυ χαλαρη, στεκεται ακριβως μπροστα μου.
-Εχουμε την Crystal απο Βραζιλια. (λατινα)
Βγαινει μια κοριτσαρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες και χαμογελαστη. Ερχεται κατα πανω μου, ετοιμαζομαι να σηκωθω και μου δινει το χερι της. Σκυβει και με φιλαει σταυρωτα. Καθεται διπλα μου ακριβως και τις εχω και τις 2 κοντα μου.
-Ξεκινα να μου λες απο το πιο ακριβο προγραμμα που υπαρχει και κατεβαινε.
Καταληγω να παρω της 1ας ωρας με 2 φορες και 69. (πιστευοντας οτι συνηθως δεν θα αντεξουμε πολυ, οποτε θα εχω ακομα μια προσπαθεια)
-Πες της δεν θελω ουτε 69 ουτε πιπα, κατευθειαν κανονικο.
Σηκωνομαι να βγαλω την ζακετα απο την ζεστη.
-Σιγα, εδω θα ξεντυθεις? Λεει χαμογελαστα.
-Οχι, εχετε ζεστουλα εδω.

Στο δωματιο...
Περιμενω το πολυ 5 λεπτα στο κρεβατι με το μυαλο μου να τρεχει παντου και ενα ελαφρυ τρεμουλο.
Μπαινει μεσα και πεταω ενα "χολα μπεμπε , κομο εστας". Ξαφνιαζετε, γελαει και μιλαει νομιζοντας οτι γνωριζω ισπανικα.

Φασωμα
Ξεκιναει κανονικα φιλια και μετα απο λιγο σταματαει και απλα αφηνεται να την κανω οτι θελω με το στομα και με τα χερια. Κατεβαζω το χερι μου στην κωλαρα της, σαν ψευτικη. Μεγαλυτερη απο τις φωτο, σφιχτη, απαλη, ιχνος γραμμης, ιχνος ζαρας, ιχνος τριχας σε ολο το κορμι. Ασυναισθητα σηκωνω το χερι με ανοιχτη παλαμη και "πλατς" με δυναμη, της το σφιγκω.
Κανω λιγο πισω και κοιταω την φορμα μου να εχει σηκωθει ενα "αντισκηνο". Μου σηκωνει το κεφαλι και με γυρναει στα βυζια της, κατεβαζει τη ζαρτινιερα να μου τα δειξει. Δεν ειμαι του στηθους αλλα ηταν μικρο, τελειο και η ρωγα δεν ηταν αντιαισθητικη οπως αλλες. Τα φιλαω μαζι με το σκουλαρικι.

Γυρναει να τα βγαλει, της βγαζω το σουτιεν. Δυσκολευτηκα για λιγα δευτερολεπτα γιατι δεν ξερω απο σουτιεν.
Με τραβαει το χερι, ξαπλωνει και με θελει πανω της. Φιλια παντου για λιγο και γυρναει στα 4 να με δειξει τι κρυβει απο κατω. Πολυ καλο θεαμα, καθολου αντιαισθητικο, δεν ακουμπησα πολυ ομως παρα μονο κωλομαγουλα τα οποια δεν τα αφησα σε ησυχια. Πηγαινω απο πανω της να φιλησω λαιμο, να πιασω μαλλι και καρφωνω με ελαφριες κινησεις το μπουτσο μου αναμεσα στον κωλο της. Δεν εχω βγαλει τιποτα, τα φοραω ακομα ολα.

Διαρκεια περιπου 5 λεπτα

Πιπα
Κανω πισω να τα βγαλω, μου βαζει το προφυλακτηκο με ενα γρηγορο και παραξενο ρουφηγμα χωρις να νιωσω τιποτα. Την αφησα να κανει λιγο πιπα και την πιεσα μερικες φορες με δυναμη να πνιχτει, κρατοντας την απο μαλλια και απο προσωπακι. Ασυνειδητα και αυτο, χωρις να γνωριζω αν επιτρεπεται.
Δεν νιωθω τιποτα οποτε την σταματαω και συνεχιζω.

Doggy, το περιβοητο
Καλη θεα, πολυ καλο "γκριπαρισμα" απο τον κωλο.
Τοσα χρονια στις οθονες τα βλεπω ολα μπροστα μου. Ειμαι ο πρωταγωνιστης. Το δεος δεν ηταν μεγαλο, στην εποχη μας οι αντρες εχουμε δει μουνια πολυ πιο ωραια και χιλιαδες περισσοτερα απο μεγαλους πολεμιστες και αυτοκρατορες της αρχαιας εποχης, που αφησαν ιστορια.
Ξερω που να παω, το χωνω αργα και σταθερα ελπιζοντας οτι θα ελεγξω την κατασταση που "τελειωνουν γρηγορα ολοι".
Δεν νιωθω τιποτα, συνεχιζω μεσα. Κολλαω με δυναμη ανοιγοντας τα κωλομαγουλα της να μπω οσο πιο βαθεια γινεται.
Σε δευτερολεπτα χτιζω σιγουρια, αυτοπεποιθηση και σαν αθλητικο παλικαρι βγαζω τον εαυτο μου ασπροπροσωπο. Ξεκιναω να "σφυροκοπαω", οπως το λετε εδω, με ολη την ταχυτητα και την δυναμη μου, με ψυχη. Βρισκω τον ρυθμο ευκολα. Δεν την αφησα για 10-15 λεπτα συνεχομενα.
Αρχισα να ποναω απο κατω απο την πολυ δυναμη, δε σταματησα σαν κοπροσκυλο και τα εδινα ολα χωρις σταματημο. Βιαια με στοχο να πονεσω ή να πονεσει. Σφαλιαρες και σφιξιμο στην κωλαρα καθ'ολη την διαρκεια. Τα κωλομαγουλα της εγιναν τα χαλιναρια.
Αρχισαν τα βογγητα της να αλλαζουν χροια. Δεν με σταματησε και δεν ειπε οχι σε τιποτα.

Ολες τις στασεις
Σταματαω στο μισαωρο για αλλες στασεις (στα πλαγια, αναμεσα της, με ποδια πανω, ποδια κατω κ.α. μετα καουμποισα και τα σχετικα που ειναι απο πανω). Την ριχνω πανω μου, ειμαι στον λαιμο της, την σφιγκω απο τη μεση αγκαλια και την αρχιζω τα γρηγορα.
Κουραζομαι και σταματαω να κουνηθει και λιγο μονη της, προσπαθει πολυ να με κανει να τελειωσω ενω εγω ακομα δεν νιωθω τιποτα.
Γινοντε τα μαλλια της και το σωμα της μουσκεμα στον ιδρωτα. Την φυσαω απαλα να την δροσισω και λιγο. Βγαζει προφυλακτικο και προσπαθει να με κανει να χυσω στα βυζια της, προσπαθει μαλακια, πιπαμ προσπαθω εγω μαλακια, τιποτα.

Ξανα στα 4
Αρχισα να τις κανω κατι παραξενες κινησεις και να "κλανει" το μουνι της, αρχισε να μουσκευει πολυ, δεν μπορουσα να την κρατησω ευκολα.
Μου δινει τα χερια της κατι που ηταν ωραιο, εχεις καλη λαβη και νιωθεις και "δεσιμο" με τη γυναικα.
Εχω πνευμονια που θα αντεχαν και ολονυχτιο μαζι της.
Χτυπαει το κινητο και προειδοποιει για χρονο. Αρχιζει να ανησυχει και να νομιζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με εμενα ή αυτην. Σηκωνω τα χερια χαμογελοντας και της λεω "no problem bebe".
Συνεχιζω για λιγο και καταλαβαινω οτι ο χρονος εφτασε στο τελος του και εγω δεν προκειται να χυσω. Λιγο το αγχος, λιγο η κουραση, λιγο το τελος που πλησιαζει...αρχιζει να μου μαλακωνει και να πεφτει σιγα σιγα, δυσκολα ξαναεμπαινε αμα το εβγαζα.

Τελος
"Μπεμπε" της λεω, και κανω νοημα με τα χερια για τελος.
Παμε στο μπανιο και μπλενομαστε. "Adios" λεω και γελαει, χαιρεταει, φιλακια παλι και φευγει λαχανιασμενη, καταιδρωμενη και ταλαιπωρημενη.

Δεν ξερω πως ενιωσε για αυτο που εγινε. Στην παρεα δεν το περιμεναμε παντως να γινει ετσι.
Πιστευω και ελπιζω να γουσταρε, μπορει να γουσταρε αναγκαστικα επειδη πληρωσα προγραμμα. Μπορει λιγο απ'ολα.
Νεαρο, πολυ καλο μουνι. Ηλικια δεν μπορω να υπολογισω γιατι το κορμι και η κωλαρα που ειχε θελει χρονια δουλειας (ειμαι του γυμναστηριου και εγω ετσι την ειδα). Σιγουρα ειναι κατω των 30-35.

Συμβουλη για τους νεους : κοψτε τη μαλακια και τις τσοντες. Κανει οντως ζημια στον αντρα.
Παιρνω την συγκεκριμενη εμπειρια και αποτελεσμα ως 50-50. Καλη και κακη ταυτοχρονα. Ισως να εφταιγε και το προφυλακτηκο που μηδενιζει την τριβη. Ολα θα επαιξαν τον ρολο τους ομως. Ουτε χωρις την καποτα και το χερι μου δεν εχυσα.
Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να συνεχιζα να προσπαθω να βρω μια καλη κοπελα εξω στην κοινωνια, λεγοντας στον εαυτο μου "κατι βλακες που γαμησαν πρωτη φορα χωρις να πληρωσουν καλυτεροι ειναι απο μενα?" ... θα επελεγα παλι να παω σε μια καλη στα μπουρδελα. Οι συναισθηματισμοι δεν ειναι για τους αντρες και μη κανετε overthinking για το σεξ.
Επομενο κοριτσι : Αλεξια , με περιεργεια για το αν υπαρξει "τελος" την επομενη φορα.
Θα ξαναπαω Crystal, εαν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε :undecided:
 

Συνημμένα

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    263,1 KB · Εμφανίσεις: 52
Τελευταία τροποποίηση:

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Μηνύματα
39
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ηρθα για 2 μερες θεσσαλονικη εχετε να προτεινετε κατι να μην κλαψω τα λεφτα μου?
 

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
4.125
Κριτικές
11
Like
17.694
Πόντοι
3.796
Εμπειρια πρωταρη στα 27
Φευγω απο επαρχια και αφου πληρωνομαι στο καλοχωρι για μια δουλεια, πεταγομαι να "τριμαρω" τα λεφτα σε κανα κοριτσι.
Εψαχνα την Χουανιτα αλλα με ειπαν οτι εφυγε πριν 3 μηνες. Μπαινοβγαινει μια αγνωστη ξανθια, μικρη αλλα δεν εδωσα σημασια και εφυγα. Μπαινω ***** για να βρω την επομενη "αγαπημενη". Αποφασισω για την Crystal στο golden lips.


Μπαινω μεσα και καθομαι στον καναπε. Αβολο μερος. "Τι κανω εδω?" αναρωτιεμαι καθως κοιταζω αμηχανα την τηλεοραση με 2 μετριους κωλους να κουνιουντε ωστε να "βοηθησουν" τον πελατη. "Δεν ταιριαζω σε αυτον τον χωρο. Ειναι για ατομα με περισσοτερες δυσκολιες στην ζωη τους απο εμενα. Μηπως να φυγω?"
Βγαινει η κυρια και συμπεριφερομαι ζεστα με χαμογελο ελπιζοντας να μου φερθουν το ιδιο ωστε να μην ξενερωσω και κομπλαρω.

10/10 Υποδοχη...
Η κυρια (τσατσα) πολυ χαλαρη, στεκεται ακριβως μπροστα μου.
-Εχουμε την Crystal απο Βραζιλια. (λατινα)
Βγαινει μια κοριτσαρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες και χαμογελαστη. Ερχεται κατα πανω μου, ετοιμαζομαι να σηκωθω και μου δινει το χερι της. Σκυβει και με φιλαει σταυρωτα. Καθεται διπλα μου ακριβως και τις εχω και τις 2 κοντα μου.
-Ξεκινα να μου λες απο το πιο ακριβο προγραμμα που υπαρχει και κατεβαινε.
Καταληγω να παρω της 1ας ωρας με 2 φορες και 69. (πιστευοντας οτι συνηθως δεν θα αντεξουμε πολυ, οποτε θα εχω ακομα μια προσπαθεια)
-Πες της δεν θελω ουτε 69 ουτε πιπα, κατευθειαν κανονικο.
Σηκωνομαι να βγαλω την ζακετα απο την ζεστη.
-Σιγα, εδω θα ξεντυθεις? Λεει χαμογελαστα.
-Οχι, εχετε ζεστουλα εδω.

Στο δωματιο...
Περιμενω το πολυ 5 λεπτα στο κρεβατι με το μυαλο μου να τρεχει παντου και ενα ελαφρυ τρεμουλο.
Μπαινει μεσα και πεταω ενα "χολα μπεμπε , κομο εστας". Ξαφνιαζετε, γελαει και μιλαει νομιζοντας οτι γνωριζω ισπανικα.

Φασωμα
Ξεκιναει κανονικα φιλια και μετα απο λιγο σταματαει και απλα αφηνεται να την κανω οτι θελω με το στομα και με τα χερια. Κατεβαζω το χερι μου στην κωλαρα της, σαν ψευτικη. Μεγαλυτερη απο τις φωτο, σφιχτη, απαλη, ιχνος γραμμης, ιχνος ζαρας, ιχνος τριχας σε ολο το κορμι. Ασυναισθητα σηκωνω το χερι με ανοιχτη παλαμη και "πλατς" με δυναμη, της το σφιγκω.
Κανω λιγο πισω και κοιταω την φορμα μου να εχει σηκωθει ενα "αντισκηνο". Μου σηκωνει το κεφαλι και με γυρναει στα βυζια της, κατεβαζει τη ζαρτινιερα να μου τα δειξει. Δεν ειμαι του στηθους αλλα ηταν μικρο, τελειο και η ρωγα δεν ηταν αντιαισθητικη οπως αλλες. Τα φιλαω μαζι με το σκουλαρικι.

Γυρναει να τα βγαλει, της βγαζω το σουτιεν. Δυσκολευτηκα για λιγα δευτερολεπτα γιατι δεν ξερω απο σουτιεν.
Με τραβαει το χερι, ξαπλωνει και με θελει πανω της. Φιλια παντου για λιγο και γυρναει στα 4 να με δειξει τι κρυβει απο κατω. Πολυ καλο θεαμα, καθολου αντιαισθητικο, δεν ακουμπησα πολυ ομως παρα μονο κωλομαγουλα τα οποια δεν τα αφησα σε ησυχια. Πηγαινω απο πανω της να φιλησω λαιμο, να πιασω μαλλι και καρφωνω με ελαφριες κινησεις το μπουτσο μου αναμεσα στον κωλο της. Δεν εχω βγαλει τιποτα, τα φοραω ακομα ολα.

Διαρκεια περιπου 5 λεπτα

Πιπα
Κανω πισω να τα βγαλω, μου βαζει το προφυλακτηκο με ενα γρηγορο και παραξενο ρουφηγμα χωρις να νιωσω τιποτα. Την αφησα να κανει λιγο πιπα και την πιεσα μερικες φορες με δυναμη να πνιχτει, κρατοντας την απο μαλλια και απο προσωπακι. Ασυνειδητα και αυτο, χωρις να γνωριζω αν επιτρεπεται.
Δεν νιωθω τιποτα οποτε την σταματαω και συνεχιζω.

Doggy, το περιβοητο
Καλη θεα, πολυ καλο "γκριπαρισμα" απο τον κωλο.
Τοσα χρονια στις οθονες τα βλεπω ολα μπροστα μου. Ειμαι ο πρωταγωνιστης. Το δεος δεν ηταν μεγαλο, στην εποχη μας οι αντρες εχουμε δει μουνια πολυ πιο ωραια και χιλιαδες περισσοτερα απο μεγαλους πολεμιστες και αυτοκρατορες της αρχαιας εποχης, που αφησαν ιστορια.
Ξερω που να παω, το χωνω αργα και σταθερα ελπιζοντας οτι θα ελεγξω την κατασταση που "τελειωνουν γρηγορα ολοι".
Δεν νιωθω τιποτα, συνεχιζω μεσα. Κολλαω με δυναμη ανοιγοντας τα κωλομαγουλα της να μπω οσο πιο βαθεια γινεται.
Σε δευτερολεπτα χτιζω σιγουρια, αυτοπεποιθηση και σαν αθλητικο παλικαρι βγαζω τον εαυτο μου ασπροπροσωπο. Ξεκιναω να "σφυροκοπαω", οπως το λετε εδω, με ολη την ταχυτητα και την δυναμη μου, με ψυχη. Βρισκω τον ρυθμο ευκολα. Δεν την αφησα για 10-15 λεπτα συνεχομενα.
Αρχισα να ποναω απο κατω απο την πολυ δυναμη, δε σταματησα σαν κοπροσκυλο και τα εδινα ολα χωρις σταματημο. Βιαια με στοχο να πονεσω ή να πονεσει. Σφαλιαρες και σφιξιμο στην κωλαρα καθ'ολη την διαρκεια. Τα κωλομαγουλα της εγιναν τα χαλιναρια.
Αρχισαν τα βογγητα της να αλλαζουν χροια. Δεν με σταματησε και δεν ειπε οχι σε τιποτα.

Ολες τις στασεις
Σταματαω στο μισαωρο για αλλες στασεις (στα πλαγια, αναμεσα της, με ποδια πανω, ποδια κατω κ.α. μετα καουμποισα και τα σχετικα που ειναι απο πανω). Την ριχνω πανω μου, ειμαι στον λαιμο της, την σφιγκω απο τη μεση αγκαλια και την αρχιζω τα γρηγορα.
Κουραζομαι και σταματαω να κουνηθει και λιγο μονη της, προσπαθει πολυ να με κανει να τελειωσω ενω εγω ακομα δεν νιωθω τιποτα.
Γινοντε τα μαλλια της και το σωμα της μουσκεμα στον ιδρωτα. Την φυσαω απαλα να την δροσισω και λιγο. Βγαζει προφυλακτικο και προσπαθει να με κανει να χυσω στα βυζια της, προσπαθει μαλακια, πιπαμ προσπαθω εγω μαλακια, τιποτα.

Ξανα στα 4
Αρχισα να τις κανω κατι παραξενες κινησεις και να "κλανει" το μουνι της, αρχισε να μουσκευει πολυ, δεν μπορουσα να την κρατησω ευκολα.
Μου δινει τα χερια της κατι που ηταν ωραιο, εχεις καλη λαβη και νιωθεις και "δεσιμο" με τη γυναικα.
Εχω πνευμονια που θα αντεχαν και ολονυχτιο μαζι της.
Χτυπαει το κινητο και προειδοποιει για χρονο. Αρχιζει να ανησυχει και να νομιζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με εμενα ή αυτην. Σηκωνω τα χερια χαμογελοντας και της λεω "no problem bebe".
Συνεχιζω για λιγο και καταλαβαινω οτι ο χρονος εφτασε στο τελος του και εγω δεν προκειται να χυσω. Λιγο το αγχος, λιγο η κουραση, λιγο το τελος που πλησιαζει...αρχιζει να μου μαλακωνει και να πεφτει σιγα σιγα, δυσκολα ξαναεμπαινε αμα το εβγαζα.

Τελος
"Μπεμπε" της λεω, και κανω νοημα με τα χερια για τελος.
Παμε στο μπανιο και μπλενομαστε. "Adios" λεω και γελαει, χαιρεταει, φιλακια παλι και φευγει λαχανιασμενη, καταιδρωμενη και ταλαιπωρημενη.

Δεν ξερω πως ενιωσε για αυτο που εγινε. Στην παρεα δεν το περιμεναμε παντως να γινει ετσι.
Πιστευω και ελπιζω να γουσταρε, μπορει να γουσταρε αναγκαστικα επειδη πληρωσα προγραμμα. Μπορει λιγο απ'ολα.
Νεαρο, πολυ καλο μουνι. Ηλικια δεν μπορω να υπολογισω γιατι το κορμι και η κωλαρα που ειχε θελει χρονια δουλειας (ειμαι του γυμναστηριου και εγω ετσι την ειδα). Σιγουρα ειναι κατω των 30-35.

Συμβουλη για τους νεους : κοψτε τη μαλακια και τις τσοντες. Κανει οντως ζημια στον αντρα.
Παιρνω την συγκεκριμενη εμπειρια και αποτελεσμα ως 50-50. Καλη και κακη ταυτοχρονα. Ισως να εφταιγε και το προφυλακτηκο που μηδενιζει την τριβη. Ολα θα επαιξαν τον ρολο τους ομως. Ουτε χωρις την καποτα και το χερι μου δεν εχυσα.
Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να συνεχιζα να προσπαθω να βρω μια καλη κοπελα εξω στην κοινωνια, λεγοντας στον εαυτο μου "κατι βλακες που γαμησαν πρωτη φορα χωρις να πληρωσουν καλυτεροι ειναι απο μενα?" ... θα επελεγα παλι να παω σε μια καλη στα μπουρδελα. Οι συναισθηματισμοι δεν ειναι για τους αντρες και μη κανετε overthinking για το σεξ.
Επομενο κοριτσι : Αλεξια , με περιεργεια για το αν υπαρξει "τελος" την επομενη φορα.
Θα ξαναπαω Crystal, εαν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε :undecided:
Σιγά μην άναψαν και το τζάκι και ήρθε η τσατσά με τον ασημένιο δίσκο γεμάτο σοκολατάκια ,εκείνα με το φουντούκι στη μέση !
Τέτοια διαφήμιση ούτε τα τζάμπο! Αν μπορούσες θα έβαζες να παίζει και το only you από πίσω!
Ο Λατίνος που σου κάνει αέρα στο σαλόνι σε κέρασε καμία γραμμή να μην κατεβαίνει ξεροσφυρι το ουίσκι;
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.302
Κριτικές
201
Like
4.500
Πόντοι
15.465
Απο 40 ξεκιναει. Με τζουλιετα και εγω ξενερωσα μολις την ειδα, αυτη και η Μαριανα, καμια σχεση στην πραγματικοτητα.

Μεσα δεν ξερω, μπορει να κανουν παπαδες, αν δεν δωσει πρασινο φως ο blastbeat, δεν μπενω.!!!!! :2funny:
Η Τζουλιέτα ήταν η επόμενη στην πορνολίστα αλλά μ'αυτά που διαβάζω πάμε στην επόμενη. Είναι αυτό που λένε οι τσατσάδες "παντα στις φωtoγραφίες των κοριτσιών γίνεται ένα ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ"...μάλλον τους ξέφυγε το ρετουσάρισμα...
Τώρα το Βαρβαράκι παίρνει προτεραιότητα ή το μιλφοCielόμουνο που φαίνεται και έκφυλο! Μακάρι να μην μας στείλουν στον γκρεμό :cheesy:
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
833
Like
1.390
Πόντοι
206
Είχαμε μια γαμημένη στιγμή χθες αλλά οκ έληξε όλα καλά.
Με αφορμή το σχόλιο του συναγωνιστή gagarin να συνεχίσω λίγο για την χθεσινή στραβή μπουρδελονύχτα με μια πορνοαναδρομή στο παρελθόν.
Στον Βαρδάρη, Νύχτα Πέμπτης μετά από βροχή κι ελάχιστο κόσμο στους οίκους γαμούσαμε με 20 ευρώ. Παρομοίως και στο Φιξ (τότε που είχε πάει στα 35-40) αυτομάτως κατέβαινε στα 30 χωρίς πολλά πολλά και υπήρχε και άνεση χρόνου από τις κοπέλες. Αλλά αυτά γινόντουσαν πριν 10+ χρόνια.
Χθες στην περιοχή εκείνες τις ώρες ήμασταν ελάχιστα άτομα και 2 μεγάλες παρέες τράπερ. Τους 2 συναγωνιστές, που τα είπαμε και λίγο έξω από το μπέλα ντονα, τους σκυλόβριζαν οι τσατσάδες επειδή τόλμησαν να κάνουν τσάρκα, σε μένα το βόδι ζήτησε 200 ευρώ και οι τράπερ έτρωγαν πόρτα παντού. Οι τελευταίοι βέβαια το παρακάναν βαρούσαν πόρτες και φώναζαν σαν να κάνει επιδρομή η ΟΠΚΕ.
Εν τέλει φύγαμε όλοι ξενερωμένοι και αγάμητοι! :cheesy:

ΥΓ: H τσατσά απο το μπελαρους νομίζω ή το δίπλα είχε βγει μέχρι την είσοδο κι έβριζε τον συναγωνιστή κι έτσι όπως γύρισε απότομα μέσα στα νεύρα έφαγε επική σαβούρα. :2funny::2funny: Αν το είχαμε σε video όλο το σκηνικό θα γινόταν viral σε ένα 2ωράκι για πλάκα.
Συναγωνιστή σε παρακαλώ πες μου τι εννοείς όταν λες τράπερ.
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.302
Κριτικές
201
Like
4.500
Πόντοι
15.465
Συναγωνιστή σε παρακαλώ πες μου τι εννοείς όταν λες τράπερ.
Μεγάλες παρέες ατόμων μικρής ηλικίας που έχουν το στυλ της τραπ μουσικής. Πηγαίνουν συνήθως μόνο για μάτι και καταστρέφουν τα ήδη κατεστραμμένα νεύρα των τσατσάδων και μετά αυτές τα δικά μας...
 

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.009
Κριτικές
9
Like
3.339
Πόντοι
456
Σιγά μην άναψαν και το τζάκι και ήρθε η τσατσά με τον ασημένιο δίσκο γεμάτο σοκολατάκια ,εκείνα με το φουντούκι στη μέση !
Τέτοια διαφήμιση ούτε τα τζάμπο! Αν μπορούσες θα έβαζες να παίζει και το only you από πίσω!
Ο Λατίνος που σου κάνει αέρα στο σαλόνι σε κέρασε καμία γραμμή να μην κατεβαίνει ξεροσφυρι το ουίσκι;
ΙΟΝ Νουαζετα
 

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Σιγά μην άναψαν και το τζάκι και ήρθε η τσατσά με τον ασημένιο δίσκο γεμάτο σοκολατάκια ,εκείνα με το φουντούκι στη μέση !
Τέτοια διαφήμιση ούτε τα τζάμπο! Αν μπορούσες θα έβαζες να παίζει και το only you από πίσω!
Ο Λατίνος που σου κάνει αέρα στο σαλόνι σε κέρασε καμία γραμμή να μην κατεβαίνει ξεροσφυρι το ουίσκι;
νταξ δεν σε κατηγορω. η τριτη ηλικια και αλλα κοινωνικα στρωματα ειναι φυσιολογικο να μην εχουν τετοια αντιμετωπιση.
δυστυχως απο οτι βλεπω δεν γινεται να διαγραψω την κριτικη και το σχολιο. ειπα θα γουσταρατε αλλα ισχυει οτι σκεφτομουν και μεσα.
οτι αυτα ειναι μαλλον για σας, που σε κοινωνικο επιπεδο ειμαστε αρκετα διαφορετικοι.
 

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.013
Like
4.366
Πόντοι
456
Από την μία θέλω να σχολιασω , να γελάσω, να ρίξω μούντζα, να πω ένα μπράβο, ένα δεν πειράζει, Ανάμεικτες σκέψεις. Αλλα θα τα κρατήσω για μενα......
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
414
Κριτικές
18
Like
752
Πόντοι
311
Η Τζουλιέτα ήταν η επόμενη στην πορνολίστα αλλά μ'αυτά που διαβάζω πάμε στην επόμενη. Είναι αυτό που λένε οι τσατσάδες "παντα στις φωtoγραφίες των κοριτσιών γίνεται ένα ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ"...μάλλον τους ξέφυγε το ρετουσάρισμα...
Τώρα το Βαρβαράκι παίρνει προτεραιότητα ή το μιλφοCielόμουνο που φαίνεται και έκφυλο! Μακάρι να μην μας στείλουν στον γκρεμό :cheesy:
Η σιελ φίλε που τη είδα μου φάνηκε πολυ απαίσια η Βαρβαρα όμως το αντίθετο ήταν πολυ καλυτερη απο το σάιτ
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
414
Κριτικές
18
Like
752
Πόντοι
311
Εμπειρια πρωταρη στα 27
Φευγω απο επαρχια και αφου πληρωνομαι στο καλοχωρι για μια δουλεια, πεταγομαι να "τριμαρω" τα λεφτα σε κανα κοριτσι.
Εψαχνα την Χουανιτα αλλα με ειπαν οτι εφυγε πριν 3 μηνες. Μπαινοβγαινει μια αγνωστη ξανθια, μικρη αλλα δεν εδωσα σημασια και εφυγα. Μπαινω ***** για να βρω την επομενη "αγαπημενη". Αποφασισω για την Crystal στο golden lips.


Μπαινω μεσα και καθομαι στον καναπε. Αβολο μερος. "Τι κανω εδω?" αναρωτιεμαι καθως κοιταζω αμηχανα την τηλεοραση με 2 μετριους κωλους να κουνιουντε ωστε να "βοηθησουν" τον πελατη. "Δεν ταιριαζω σε αυτον τον χωρο. Ειναι για ατομα με περισσοτερες δυσκολιες στην ζωη τους απο εμενα. Μηπως να φυγω?"
Βγαινει η κυρια και συμπεριφερομαι ζεστα με χαμογελο ελπιζοντας να μου φερθουν το ιδιο ωστε να μην ξενερωσω και κομπλαρω.

10/10 Υποδοχη...
Η κυρια (τσατσα) πολυ χαλαρη, στεκεται ακριβως μπροστα μου.
-Εχουμε την Crystal απο Βραζιλια. (λατινα)
Βγαινει μια κοριτσαρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες και χαμογελαστη. Ερχεται κατα πανω μου, ετοιμαζομαι να σηκωθω και μου δινει το χερι της. Σκυβει και με φιλαει σταυρωτα. Καθεται διπλα μου ακριβως και τις εχω και τις 2 κοντα μου.
-Ξεκινα να μου λες απο το πιο ακριβο προγραμμα που υπαρχει και κατεβαινε.
Καταληγω να παρω της 1ας ωρας με 2 φορες και 69. (πιστευοντας οτι συνηθως δεν θα αντεξουμε πολυ, οποτε θα εχω ακομα μια προσπαθεια)
-Πες της δεν θελω ουτε 69 ουτε πιπα, κατευθειαν κανονικο.
Σηκωνομαι να βγαλω την ζακετα απο την ζεστη.
-Σιγα, εδω θα ξεντυθεις? Λεει χαμογελαστα.
-Οχι, εχετε ζεστουλα εδω.

Στο δωματιο...
Περιμενω το πολυ 5 λεπτα στο κρεβατι με το μυαλο μου να τρεχει παντου και ενα ελαφρυ τρεμουλο.
Μπαινει μεσα και πεταω ενα "χολα μπεμπε , κομο εστας". Ξαφνιαζετε, γελαει και μιλαει νομιζοντας οτι γνωριζω ισπανικα.

Φασωμα
Ξεκιναει κανονικα φιλια και μετα απο λιγο σταματαει και απλα αφηνεται να την κανω οτι θελω με το στομα και με τα χερια. Κατεβαζω το χερι μου στην κωλαρα της, σαν ψευτικη. Μεγαλυτερη απο τις φωτο, σφιχτη, απαλη, ιχνος γραμμης, ιχνος ζαρας, ιχνος τριχας σε ολο το κορμι. Ασυναισθητα σηκωνω το χερι με ανοιχτη παλαμη και "πλατς" με δυναμη, της το σφιγκω.
Κανω λιγο πισω και κοιταω την φορμα μου να εχει σηκωθει ενα "αντισκηνο". Μου σηκωνει το κεφαλι και με γυρναει στα βυζια της, κατεβαζει τη ζαρτινιερα να μου τα δειξει. Δεν ειμαι του στηθους αλλα ηταν μικρο, τελειο και η ρωγα δεν ηταν αντιαισθητικη οπως αλλες. Τα φιλαω μαζι με το σκουλαρικι.

Γυρναει να τα βγαλει, της βγαζω το σουτιεν. Δυσκολευτηκα για λιγα δευτερολεπτα γιατι δεν ξερω απο σουτιεν.
Με τραβαει το χερι, ξαπλωνει και με θελει πανω της. Φιλια παντου για λιγο και γυρναει στα 4 να με δειξει τι κρυβει απο κατω. Πολυ καλο θεαμα, καθολου αντιαισθητικο, δεν ακουμπησα πολυ ομως παρα μονο κωλομαγουλα τα οποια δεν τα αφησα σε ησυχια. Πηγαινω απο πανω της να φιλησω λαιμο, να πιασω μαλλι και καρφωνω με ελαφριες κινησεις το μπουτσο μου αναμεσα στον κωλο της. Δεν εχω βγαλει τιποτα, τα φοραω ακομα ολα.

Διαρκεια περιπου 5 λεπτα

Πιπα
Κανω πισω να τα βγαλω, μου βαζει το προφυλακτηκο με ενα γρηγορο και παραξενο ρουφηγμα χωρις να νιωσω τιποτα. Την αφησα να κανει λιγο πιπα και την πιεσα μερικες φορες με δυναμη να πνιχτει, κρατοντας την απο μαλλια και απο προσωπακι. Ασυνειδητα και αυτο, χωρις να γνωριζω αν επιτρεπεται.
Δεν νιωθω τιποτα οποτε την σταματαω και συνεχιζω.

Doggy, το περιβοητο
Καλη θεα, πολυ καλο "γκριπαρισμα" απο τον κωλο.
Τοσα χρονια στις οθονες τα βλεπω ολα μπροστα μου. Ειμαι ο πρωταγωνιστης. Το δεος δεν ηταν μεγαλο, στην εποχη μας οι αντρες εχουμε δει μουνια πολυ πιο ωραια και χιλιαδες περισσοτερα απο μεγαλους πολεμιστες και αυτοκρατορες της αρχαιας εποχης, που αφησαν ιστορια.
Ξερω που να παω, το χωνω αργα και σταθερα ελπιζοντας οτι θα ελεγξω την κατασταση που "τελειωνουν γρηγορα ολοι".
Δεν νιωθω τιποτα, συνεχιζω μεσα. Κολλαω με δυναμη ανοιγοντας τα κωλομαγουλα της να μπω οσο πιο βαθεια γινεται.
Σε δευτερολεπτα χτιζω σιγουρια, αυτοπεποιθηση και σαν αθλητικο παλικαρι βγαζω τον εαυτο μου ασπροπροσωπο. Ξεκιναω να "σφυροκοπαω", οπως το λετε εδω, με ολη την ταχυτητα και την δυναμη μου, με ψυχη. Βρισκω τον ρυθμο ευκολα. Δεν την αφησα για 10-15 λεπτα συνεχομενα.
Αρχισα να ποναω απο κατω απο την πολυ δυναμη, δε σταματησα σαν κοπροσκυλο και τα εδινα ολα χωρις σταματημο. Βιαια με στοχο να πονεσω ή να πονεσει. Σφαλιαρες και σφιξιμο στην κωλαρα καθ'ολη την διαρκεια. Τα κωλομαγουλα της εγιναν τα χαλιναρια.
Αρχισαν τα βογγητα της να αλλαζουν χροια. Δεν με σταματησε και δεν ειπε οχι σε τιποτα.

Ολες τις στασεις
Σταματαω στο μισαωρο για αλλες στασεις (στα πλαγια, αναμεσα της, με ποδια πανω, ποδια κατω κ.α. μετα καουμποισα και τα σχετικα που ειναι απο πανω). Την ριχνω πανω μου, ειμαι στον λαιμο της, την σφιγκω απο τη μεση αγκαλια και την αρχιζω τα γρηγορα.
Κουραζομαι και σταματαω να κουνηθει και λιγο μονη της, προσπαθει πολυ να με κανει να τελειωσω ενω εγω ακομα δεν νιωθω τιποτα.
Γινοντε τα μαλλια της και το σωμα της μουσκεμα στον ιδρωτα. Την φυσαω απαλα να την δροσισω και λιγο. Βγαζει προφυλακτικο και προσπαθει να με κανει να χυσω στα βυζια της, προσπαθει μαλακια, πιπαμ προσπαθω εγω μαλακια, τιποτα.

Ξανα στα 4
Αρχισα να τις κανω κατι παραξενες κινησεις και να "κλανει" το μουνι της, αρχισε να μουσκευει πολυ, δεν μπορουσα να την κρατησω ευκολα.
Μου δινει τα χερια της κατι που ηταν ωραιο, εχεις καλη λαβη και νιωθεις και "δεσιμο" με τη γυναικα.
Εχω πνευμονια που θα αντεχαν και ολονυχτιο μαζι της.
Χτυπαει το κινητο και προειδοποιει για χρονο. Αρχιζει να ανησυχει και να νομιζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με εμενα ή αυτην. Σηκωνω τα χερια χαμογελοντας και της λεω "no problem bebe".
Συνεχιζω για λιγο και καταλαβαινω οτι ο χρονος εφτασε στο τελος του και εγω δεν προκειται να χυσω. Λιγο το αγχος, λιγο η κουραση, λιγο το τελος που πλησιαζει...αρχιζει να μου μαλακωνει και να πεφτει σιγα σιγα, δυσκολα ξαναεμπαινε αμα το εβγαζα.

Τελος
"Μπεμπε" της λεω, και κανω νοημα με τα χερια για τελος.
Παμε στο μπανιο και μπλενομαστε. "Adios" λεω και γελαει, χαιρεταει, φιλακια παλι και φευγει λαχανιασμενη, καταιδρωμενη και ταλαιπωρημενη.

Δεν ξερω πως ενιωσε για αυτο που εγινε. Στην παρεα δεν το περιμεναμε παντως να γινει ετσι.
Πιστευω και ελπιζω να γουσταρε, μπορει να γουσταρε αναγκαστικα επειδη πληρωσα προγραμμα. Μπορει λιγο απ'ολα.
Νεαρο, πολυ καλο μουνι. Ηλικια δεν μπορω να υπολογισω γιατι το κορμι και η κωλαρα που ειχε θελει χρονια δουλειας (ειμαι του γυμναστηριου και εγω ετσι την ειδα). Σιγουρα ειναι κατω των 30-35.

Συμβουλη για τους νεους : κοψτε τη μαλακια και τις τσοντες. Κανει οντως ζημια στον αντρα.
Παιρνω την συγκεκριμενη εμπειρια και αποτελεσμα ως 50-50. Καλη και κακη ταυτοχρονα. Ισως να εφταιγε και το προφυλακτηκο που μηδενιζει την τριβη. Ολα θα επαιξαν τον ρολο τους ομως. Ουτε χωρις την καποτα και το χερι μου δεν εχυσα.
Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να συνεχιζα να προσπαθω να βρω μια καλη κοπελα εξω στην κοινωνια, λεγοντας στον εαυτο μου "κατι βλακες που γαμησαν πρωτη φορα χωρις να πληρωσουν καλυτεροι ειναι απο μενα?" ... θα επελεγα παλι να παω σε μια καλη στα μπουρδελα. Οι συναισθηματισμοι δεν ειναι για τους αντρες και μη κανετε overthinking για το σεξ.
Επομενο κοριτσι : Αλεξια , με περιεργεια για το αν υπαρξει "τελος" την επομενη φορα.
Θα ξαναπαω Crystal, εαν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε :undecided:
Εγω παλι Σάββατο Κυριακή δεν τη πέτυχα πουθενα τη κρυσταλ να τη δω
 

gagarin

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.007
Κριτικές
10
Like
5.009
Πόντοι
4.895
Συμβουλη για τους νεους : κοψτε τη μαλακια και τις τσοντες. Κανει οντως ζημια στον αντρα.
Σου ρίχνω 15+ χρόνια, με εμπειρίες πολλές επί πληρωμή και χωρίς πληρωμή.
Τέτοια μαλακία που έγραψες, δεν έχω ξαναδιαβάσει.
 

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Σου ρίχνω 15+ χρόνια, με εμπειρίες πολλές επί πληρωμή και χωρίς πληρωμή.
Τέτοια μαλακία που έγραψες, δεν έχω ξαναδιαβάσει.
Υποστηριζεται με αρκετες προσφατες ερευνες απο την επιστημη και την νευροψυχολογια (οπως τον διασημο στο youtube Andrew Huberman). Στο εξωτερικο/Αμερικη, που ειναι πολυ μπροστα, ειναι γνωστο θεμα συζητησης.
Λογικο ομως να μη γνωριζει η πλεμπα που το μονο "διαβασμα" και "χομπι" που κανει ειναι για την σχεση αποδοσης-τιμης ιεροδουλων σε τσοντοσαιτ για 16+ χρονια.
 
Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.110
Κριτικές
89
Like
10.579
Πόντοι
25.015
Σου ρίχνω 15+ χρόνια, με εμπειρίες πολλές επί πληρωμή και χωρίς πληρωμή.
Τέτοια μαλακία που έγραψες, δεν έχω ξαναδιαβάσει.
Εγω ξερω εναν με πολλα χρονια και εμπειριες που εγραψε ακομα πιο μεγαλη μαλακεια.
Κατι για τσιμπουκια μονο με καποτα.

Ο @DEWARSS μολις ξυπνησε και καταλαβε οτι γαμησε ακαποτα:

1f9e71a06367c5c0e3a9c08e25b7610a.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom