Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Ποια μεταγραφικα;Δεν μου λες εσύ, δεν αφήνεις τα ξένα γαμησια και να μου πεις στα μεταγραφικά στη μπάλα πως πάμε;
Ποια μεταγραφικα;Δεν μου λες εσύ, δεν αφήνεις τα ξένα γαμησια και να μου πεις στα μεταγραφικά στη μπάλα πως πάμε;
παίζει μπιανκονερος κυριακηΠοια μεταμεταγραφικα
Ρε μαλακες παλι σταματησατε τα χαπια;παίζει μπιανκονερος κυριακη![]()
ΜλκΡε μαλακες παλι σταματησατε τα χαπια;
Ποια μεταγραφικα;![]()
Έναν έμπειρο και τον αργεντινό ,βλέπε ορτεγκα εσε κτλ
Για άμυνα ρε. Κοιτάει λέει Γκαστόν, Έναν της Φόρεστ στα 34 όχι τον Παλομινο στα 33.
Για δύο λέει πάει. Θα στοιχιματιζα τους δύο 33αρηδες. Ο πρώτος ξεκινάει η Σαν Λορέντζο από τα 4 εκατομμύρια.
Να παρει εναν Σαρανταρη που κανει για 2 εικοσαριδες που ελεγε και η Σακελλαριου....
Για άμυνα ρε. Κοιτάει λέει Γκαστόν, Έναν της Φόρεστ και τον 34 όχι τον Παλομινο στα 33.
Για δύο λέει πάει. Θα στοιχιματιζα τους δύο 33αρηδες. Ο πρώτος ξεκινάει η Σαν Λορέντζο από τα 4 εκατομμύρια.
Ο Ριτσαρντσινιο ποτέ θα παίξει είναι το θέμα; Γαμω τον Κίνι.παίζει μπιανκονερος κυριακη![]()
Καλά αλλος από εκειΟ Ριτσαρντσινιο ποτέ θδ παίξει είναι το θέμα; Γαμω τον Κίνι.
Παλομινο και γκαστονε και χυνουμεΝα παρει εναν Σαρανταρη που κανει για 2 εικοσαριδες που ελεγε και η Σακελλαριου....![]()
Ήθελα να ξερά που τον είδες τον Ρίτσαρντς και δεν σου γεμίζει το μάτι.Καλά αλλος από εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλομινο και γκαστονε και χυνουμε
Αν ειναι για ενσημα δεν σου κανει ο Φελιπε δηλαδη;Τυποι κανα σαπακι της ομαδας του Ρομπεν των Δασων δεν υπαρχει να κανει την αποθεραπεια του στου Ρεντη;![]()
Να τον κανουμε τι ρε φιλε για να βγουμε 3οι στην Ελλαδα;Η ομαδα θελει παιχτες σαν τον Εσε και τον Ορτεγκα.....ταλεντακια με μεγαλες προοπτικες και αξια μεταπωλησης.Τη δοκιμασαμε τη πιπα με τους συνταξιουχους τυπου Μαρσελο....Αν ειναι για ενσημα δεν σου κανει ο Φελιπε δηλαδη;
Αν ειναι για ενσημα δεν σου κανει ο Φελιπε δηλαδη;
Αυτο λεω κι εγω και καποιοι λιγουρευονται Γκαστονε. Τελος παντων θα δουμε.Να τον κανουμε τι ρε φιλε για να βγουμε 3οι στην Ελλαδα;Η ομαδα θελει παιχτες σαν τον Εσε και τον Ορτεγκα.....ταλεντακια με μεγαλες προοπτικες και αξια μεταπωλησης.Τη δοκιμασαμε τη πιπα με τους συνταξιουχους τυπου Μαρσελο....
Οι περσινοι ηρθαν σε μαλακισμενο timing. Ο Ουι Τζο δεν γουστάρε να ερθει κιολας και ηρθε με το ζορι. Αυτος εχει θεματα και με τον νομο τωρα για δημοσιοποιηση sex tape. Οπως και ο Σκαρπα φετος που αν και ειναι παιχτουρα, δεν θελει να παιξει.Ζεμπούδιε 3 έχουν έρθει από την Nottingham και δεν έχει παίξει κανένας τους.
Απλώς ότι περισσεύει από εκεί το σπρώχνει εδώ μπάς και πιάσει.
Αυτο λεω κι εγω και καποιοι λιγουρευονται Γκαστονε. Τελος παντων θα δουμε.
Οι περσινοι ηρθαν σε μαλακισμενο timing. Ο Ουι Τζο δεν γουστάρε να ερθει κιολας και ηρθε με το ζορι. Αυτος εχει θεματα και με τον νομο τωρα για δημοσιοποιηση sex tape. Οπως και ο Σκαρπα φετος που αν και ειναι παιχτουρα, δεν θελει να παιξει.
Ριτσαρντς και Μπιανκον ακομα δεν τους ειδαμε.
Ας φερνει σε καλες ηλικιες και τζαμπα απο κειθε δεν με νοιαζει αυτο. Το θεμα ειναι μην τους φερνει κανοντας τους να πουν την μπαλα μπαλιτσα στην Αγγλια και ερχονται με το ζορι.
Ο Σκαρπα εκτος απο ολα τα αλλα έχει πέσει και πανω στον Φορτουνη που ητανε που ητανε... φετος ειδικα δεν εχει αφησει χωρο για αλλον παιχτη με τις εμφανισεις που κανει.Ο Σκάρπα δεν ήθελε να φύγει από την Nottingham.
Με το ζόρι ήρθε εδώ.
Μπάλα μπορεί να ξέρει αλλά εγώ βλέπω ότι είναι ένα κλικ πιο αργός από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Εν τω μεταξύ δεν έχει και καλές μεταβιβάσεις που μου φαίνεται πολύ περίεργο για την ποιότητά του.
Μαλλον κανει καλα γαμησια ο Κινι στον Μαρτινεθ. Δεν εξηγειται αλλιως...Ρίτσαρντς και Μπιανκόν γιατί δεν παίζουν ???
3 μήνες έχουν περάσει και δεν έχουν κάνει ούτε μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα.