Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Καλά έκανα και δεν πήγαΜε τις κάμερες που έχει τι κάνετε.....
Καλά έκανα και δεν πήγαΜε τις κάμερες που έχει τι κάνετε.....
Ποιες κάμερεςΜε τις κάμερες που έχει τι κάνετε.....
Ποια λέτε ρε μάγκες? Για στείλτε προφίλ οποίος μπορει
Ποια λέτε ρε μάγκες? Για στείλτε προφίλ οποίος μπορει
Μηπως βρηκες το τηλ πουθενα;Καλημερα ειμαι καινουριος που βρησκεται αυτη η αναστασια την ψαχνω κ εγω εχει αλαξει τηλ και δεν μπορω να τη βρω εχει κανενας το τηλ ευχαρηστω
Αν μαθεις κατι πες μου και εμενα!![]()
Elina for you (699.274.50.52)
Ia sou moro mou.ego kano kanouniko programa.elefteto.teliotiko .glipsimata filia sto stoma.69.mouaresi kinki pexnidia sto krevati....pare me tel.na perasoume poli kala (699.274.50.52)kanesex.com
καλησπερα σε ολους. ξερουμε τιποτα για την κυρια?
Οντως πολυ δυνατοΓνωρίζουμε εδώ τι γίνεται; Φαίνεται πολύ δυνατό από τις Φωτο
Ανεβασες εσύ τις φώτο αυτές και με έπαιρνε τηλέφωνο πρωινιάτικα και με απειλούσε με μυνησεις, γιατί νόμιζε ότι τις ανέβασα εγώ. Έφαγε σκατό και εκείνη, γιατί δεν θέλω και πολύ και άλλο τόσο θα φας και εσύ. Κατέβασέ τες.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Την είχα γαμησει στην Μύκονο που είχε έρθει το καλοκαίρι![]()
Elina for you (699.274.50.52)
Ia sou moro mou.ego kano kanouniko programa.elefteto.teliotiko .glipsimata filia sto stoma.69.mouaresi kinki pexnidia sto krevati....pare me tel.na perasoume poli kala (699.274.50.52)kanesex.com
καλησπερα σε ολους. ξερουμε τιποτα για την κυρια?
μου βγάζει 40 Δημητρες Παππά.Ρε' σεις facebook Δημητρα Παπα ή marketplace σουετ γοβες και είναι αυτή στο προφίλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μίλησε καρφί και μάλιστα επέμεινε για άμεση συνάντηση!
Μάπα το καρπούζι.... Για εμένα στα δεν....Οντως πολυ δυνατο
![]()
Φίλε μου μασατζίδικο είναι. Δεν είναι ανεξάρτητη. Πατησίων 131. Δεν έχω πάρει πάντως, δεν έχω γνώμη. Απλά μη νομίζεις ότι θα πας σε σπίτι ή ότι θα συνεννοηθείς με την ίδια.Μάγκες μια γνώμη την έχει πάρει κανείς![]()
6984175700 - Εύα 21 χρονών υψηλής πολυτέλειας σέξι συνοδός
Θέλετε να έρθω στον χώρο σας, σε ξενοδοχείο, σε σκάφος για να σας προσφέρω μια υπέροχη πραγματική εμπειρία σαν να ήμουν η κοπέλα σας; Απλά τηλεφωνήστε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμένα. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να γνωρίσω πραγματικούς κυρίους, αξιοπρεπείς και γενναιόδωρους. Όχι απόκρυψη! Κάλεσε στο...kanesex.com
σουετ γοβες βγαζει μια που γραφει ΛαρισαΡε' σεις facebook Δημητρα Παπα ή marketplace σουετ γοβες και είναι αυτή στο προφίλ
Μίλησε καρφί και μάλιστα επέμεινε για άμεση συνάντηση!
καλημερα.μπορεις να μου στειλεις το λινκ του προφιλ της στο fb?Καλημέρα μιλάω μαζί της και μου έχει πει πολλά όπως και πολλές φώτο δεν ξέρω αν μπορώ να τις ποσταρω εδώ γιατί το βλέπει το σαιτ όπως και άλλα και ξέρει τα πάντα μπορεί να έχει και λογαριασμο εδώ.
Καλησπερα φιλε ποσο στοιχισε η ολη ιστορια ???Την είχα γαμησει στην Μύκονο που είχε έρθει το καλοκαίρι
Αντέχει πολύ κοπανημα πίπα καλή κόλο δεν δίνει
Την έβγαλε guys! Πάτε να κάψετε τη "δουλειά" ... ρε 'σείς θέλει λίγο διακριτικότητα, γιατί μετά ακόμα και αυτά τα βιζιτόνια β διαλογής, είτε παριστάνουν τις δύσκολες, είτε ζητάν 200€+ χωρίς ιδιαίτερο λόγο!σουετ γοβες βγαζει μια που γραφει Λαρισα
Η ειρωνια είναι ότι πέφτουν σα τα Λιγουρία σα τις ακρίδες με τα μούτρα μόλις μαθαίνουν κάτι και τελικά πραγματικό ενδιαφέρον να κανονίσει κάτι έχει ο 1 στους 50Την έβγαλε guys! Πάτε να κάψετε τη "δουλειά" ... ρε 'σείς θέλει λίγο διακριτικότητα, γιατί μετά ακόμα και αυτά τα βιζιτόνια β διαλογής, είτε παριστάνουν τις δύσκολες, είτε ζητάν 200€+ χωρίς ιδιαίτερο λόγο!
Νομίζω 80 δεν θυμάμαιΚαλησπερα φιλε ποσο στοιχισε η ολη ιστορια ???