Αρισταρχος οπως ειμαστε δεν βαζουμε τα καλα μας και να κατεβουμε αθηνα -εσυ στο κοριτσι και εγω σε κανενα τσιπουραδικο με ωριων και αγραμματος -καλυτερα να τας φας στις πουτανες παρα στο πιοτι
Αρισταρχος οπως ειμαστε δεν βαζουμε τα καλα μας και να κατεβουμε αθηνα -εσυ στο κοριτσι και εγω σε κανενα τσιπουραδικο με ωριων και αγραμματος -καλυτερα να τας φας στις πουτανες παρα στο πιοτι
καλα που εισαι και εσυ ωριων και κρατας τα προσχηματα- εντωμεταξυ θα φαει ολα του λεφτα σε μαλακιες σε ξυδια και χαπια και δεν θα μεινει τιποτα για πουτανες και μεζεδες ΚΑΝΕΕΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙ
καλα που εισαι και εσυ ωριων και κρατας τα προσχηματα- εντωμεταξυ θα φαει ολα του λεφτα σε μαλακιες σε ξυδια και χαπια και δεν θα μεινει τιποτα για πουτανες και μεζεδες ΚΑΝΕΕΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙ
Από σήμερα αποτοξίνωση..έκοψα τις καταχρήσεις..
Δε θα πέσω άλλο στον βούρκο εξαιτίας μιας γυναίκας..
( Ούτε πουτ@νες πάω.. γιατί θα σκέφτομαι αυτήν..και θα γίνω χαλια μετά..)
Για ένα διάστημα θα αποτραβηχτω από τα εγκόσμια, μέχρι να συνέλθω ..
Από σήμερα αποτοξίνωση..έκοψα τις καταχρήσεις..
Δε θα πέσω άλλο στον βούρκο εξαιτίας μιας γυναίκας..
( Ούτε πουτ@νες πάω.. γιατί θα σκέφτομαι αυτήν..και θα γίνω χαλια μετά..)
Για ένα διάστημα θα αποτραβηχτω από τα εγκόσμια, μέχρι να συνέλθω ..
Οχιιι η μιση οικονομια του πλανητη στηριζεται στα καλα και στα κακα της γυναικας - να το ζησεις Αρισταρχε ο ερωτας ειναι θανατος και ανασταση μαζι -μια απορια εχω μονο το πουτανες γιατι το γραφεις με @(υποπτο)