έχουν και δεν έχουν στάνταρ αυτόν τον καιρό. Στο 19 παίζει η Ριτα αλλά μπορεί να δείς την Ειρήνη κάποιες μέρες ή και την Κλεοπάτρα κανα σκ ,επίσης τη Μαρίνα όταν έρχεται. κλπ κλπΔεν ξέρω αν είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια. Επίσης αναφέρθηκε το όνομά της στο Φωκαιας 19...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
Πολύ νέκρα απόψε βραδυνη βαρδια στο Μεταξουργειο.....πολλα κλειστα (ακομα και το πορνομολ ολοκληρο κλειστο) ολα τα Λατινοσπιτα στην Κολωνου και αυτα κλειστα...την Τατιανα απο Ιασωνος 1β δεν την προλαβα καθως την ωρα που εφτασα κατεβαινε τα σκαλια μαζι με την τσατσα και γεια σας.....στα λιγα ανοιχτα σπιτια ειχε μιλφο-καυλο-μπαζακια αδιαφορα....... ευτυχως πετυχα την σεξι ξανθο μιλφαρα Ρωσιδα Ελενα στο Κολωνου 48 με τα ωραια 3αρια βυζια και ετσι σωθηκε καπως η βολτα......φευγοντας και ανηφορηζοντας προς τα πανω, καποια πρεζονια εβαλαν φωτια στον καδο σκουπιδιων μεταξυ των οδων Μαιερ και Λιοσιων....ηρθε πυροσβεστικη... Καληνυχτα και καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα....
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.Πάρε ένα call girl σε ξενοδοχείο.Πιο φθηνά θα σου έρθει και θα είναι καλύτερα.Πόσο χρεώνουν το 30λεπτο;Κάτω από 60€ το βλέπω δύσκολο.Με 30€ επιπλέον παίρνεις call girl για 1 ολόκληρη ώρα.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.054
- Πόντοι
- 2.696
Call Girl
Ελάχιστο 100€
Ξενοδοχεία + μπύρα ποτό 30€
Σύνολο 130€ και αν βρεις την ώρα που βολεύει.
+ Κίνδυνος για φόλα βέβαια!!!
Οίκος 60€ all inclusive πας οπότε θέλεις και γυρνάς ήσυχα και όμορφα σπιτάκι!
- Γαμάς σε ένα χώρο συνήθως άθλιο.
- Η πουτάνα πριν από εσένα θα έχει γαμηθεί με καμιά 30αρια,εκτός αν είναι η αρχή της βάρδιας και το μουνί της θα έχει ανοίξει σαν θόλος αλεξιπτώτου
- Η διαφορά είναι μικρή για διπλάσιο χρόνο με callgirl.
- Φόλα μπορεί να σου βγει και η πουτάνα στο μπουρδέλο,εκτός αν έχεις κάποια στάνταρ,που σημαίνει ότι έχεις δώσει πολλά να γίνει στάνταρ.Το ίδιο μπορείς να κάνεις με call girl
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Καλημέρα κύριοι
Αγκύρας 12 η Ντάρια/Κάτια σε ημίωρο πρόγραμμα
Φυλής 61 υπογειάκι η Αντριάννα και άλλη μια λατίνα
Φωκαίας 13 κάτω η Αλίσα
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17 πάνω η Αννούλα
Φωκαίας 19 η Ρίτα
Πέργάμου 1 η Σάρα, λατίνα κοντούλα σωματώδης με κότσο, ωραίο προσωπάκι
Αγκύρας 12 η Ντάρια/Κάτια σε ημίωρο πρόγραμμα
Φυλής 61 υπογειάκι η Αντριάννα και άλλη μια λατίνα
Φωκαίας 13 κάτω η Αλίσα
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17 πάνω η Αννούλα
Φωκαίας 19 η Ρίτα
Πέργάμου 1 η Σάρα, λατίνα κοντούλα σωματώδης με κότσο, ωραίο προσωπάκι
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Βιβιάνα πάντα έτσι ήταν, είναι φιλότιμη μέσα γενικά, βέβαια μετά από 4-5 μήνες φουλ δουλειάς μπορεί να έχει καεί και αυτή, η Άντζυ είναι ένα όμορφο κομοδίνολίγο πριν το τέλος της πρωινής βάρδιας πέρασα από 71α να δω τις μεταξένιες λατίνες όπου ήταν μία Αντζυ ή Αννα κοντοπούτανο μελαχρινό 1μ+1μ, σαλονάρισε ως το κατώφλι του σαλονιού στο διάδρομο ίσα που φάνηκε για dt κι εξαφανιζολ....μετά απο αρκετή αναμονή βγήκε κι η έτερη εταίρα Βιβιάνα αρκετά ευπαρουσίαστη αλλά δυστυχώς μ ένα ύφος ξυνίλας ;απαξίωσης;δεν ξέρω. Καλές οπτικά αλλά την έκανα με ελαφρά,ίσως κακή στιγμή αλλά κάτι δεν.
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ και εγώ γενικά συμφωνώ μαζί σου αλλά έχω βρει μια στην φυλής που με καλυπτει πλήρως όπως καμία άλλη και κανένα call girl είναι θέμα γούστου και χημείας από την στιγμή που αν πάω πχ με αριανα από ματζικ η μαγιά από άγγελο που θεωρούνται τοπ και δεν με καλύπτουν γτ να πάω να σκάσω τα 200 μινιμουν και όχι τα 50 για τα ίδια με αυτή που θέλω?? Έχω μάθει να μην κρίνω γούστα εγώ προσωπικά αν και το έχω σκεφτεί δεν θα το κάνω ποτέ προτιμώ να πηγαίνω με την ίδια 3 μέρες από ένα 20αρι πάρα να κάτσω μισή ώρα μαζί της αλλά δέχομαι κάποιος να το κάνει πάντως γνωστός μ έχει πάρει για 1 ώρα επίσης μου εχει τύχει να μ πει τσατσα ότι είναι κοπέλα κλείσαμενη για 1 ώρα και μένουν 40 λεπτά ωστόσο σκέφτομαι ότι μπορεί πχ να είναι και το διάλειμμα της ειδικά κάποια που έχει πολλούς πελάτες κτλπαΠάω κι εγώ σε μπουρδέλα,αλλά για το στάνταρ 5λεπτο για ξεχαρμάνιασμα.Αλλιώς προτιμώ CG για κάτι καλύτερο.Είμαι εναντίον του 30λεπτου σε μπουρδέλο όχι στα μπουρδέλα...
- Γαμάς σε ένα χώρο συνήθως άθλιο.
- Η πουτάνα πριν από εσένα θα έχει γαμηθεί με καμιά 30αρια,εκτός αν είναι η αρχή της βάρδιας και το μουνί της θα έχει ανοίξει σαν θόλος αλεξιπτώτου
- Η διαφορά είναι μικρή για διπλάσιο χρόνο με callgirl.
- Φόλα μπορεί να σου βγει και η πουτάνα στο μπουρδέλο,εκτός αν έχεις κάποια στάνταρ,που σημαίνει ότι έχεις δώσει πολλά να γίνει στάνταρ.Το ίδιο μπορείς να κάνεις με call girl
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Το τι είναι καλύτερο για τον εαυτό μας μόνο εμείς οι ίδιοι το ξέρουμε. Ήξερα ότι δεν θα έπαιρνα ικανοποιητική απάντηση.
Αλλά και το παρακάτω είναι δύσκολο να ερμηνευτή.
Μία "Άννα" που ήταν εχθές το απόγευμα στο Φ67,τι λέει στο δωμάτιο;Μου άρεσε πολύ η γκόμενα αλλά δεν μπήκα επειδή ο οίκος είναι γνωστός για τις "φόλες" που φέρνει...Είχε και άλλη μία αλλά ήταν στο δωμάτιο για μισάωρο...Τα ίδια και η Ράνια του κ.Βασίλη απέναντι...Καλά,πληρώνει κάποιος 30 λεπτά πουτάνα στη Φυλής;Αν είναι δυνατόν...
Και γιατί όχι για30 λεπτά?
Αλλά και το παρακάτω είναι δύσκολο να ερμηνευτή.
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Φωκαίας 13 κάτω Αλισα
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
Μέσα στο δωμάτιο ειναι μέτρια προς πολυ κακη
Αποφύγετε να χάσατε ενα 20€
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.035
- Πόντοι
- 28.636
Γράψε και μια κριτική αν θέλεις.Φωκαίας 13 κάτω Αλισα
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 3.415
Καλησπερα στην ομαδα!
Η ερωτηση μου ειναι, το Διδυμου 27 ωρες προς το μεσημερι δουλευει χωρις το εξωτερικο φωτακι αναμενο;
Περασα εχθες το
μεσημερι στις 15:00 αλλα το φως ηταν κλειστο!
Και αργοτερα ενημερωσε συναγωνιστης συνουσια με Βικτωρια!
Σημερα επισης στις 14:00
15:00 και 16:00 με το φως κλειστο και δεν εκανα την κινηση να χτυπησω κουδουνι.
Εχει καποιος γνωση;
Η ερωτηση μου ειναι, το Διδυμου 27 ωρες προς το μεσημερι δουλευει χωρις το εξωτερικο φωτακι αναμενο;
Περασα εχθες το
Εχει καποιος γνωση;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.964
- Πόντοι
- 47.170
δύο τινά συμβαίνουν απ όσο γνωρίζω, όταν δουλεύει μόνο μια κοπέλας και είναι σε πρόγραμμα ώρας κλείνουν το φως και 2ο μερικές φορές η πρωινή κοπέλα φεύγει νωρίτερα κσι είναι κλειστό μέχρι να έρθει η Φωτεινή το απόγευμα ή όποια και αν δουλέψειΚαλησπερα στην ομαδα!
Περασα εχθες το
Εχει καποιος γνωση;
Καλησπερα στην παρεα.Το μεσημερι ειχα βρεθει στην περιοχη της Βικτωριας και ειπα μια και ηταν νωρις για να παω προς το σπιτι ειπα να περασω απο την φυλης και περιξ . Τελικα μετα απο μικρη βολιδοσκοπηση πηγα στη Φυλής 72 εκει που ειναι την πρωινη βαρδια η Κατερινα η πολωνεζα και με επεισε με την παρουσια της επειδη ηταν πουτανιαρα με μεγαλες βυζαρες. Περασα στο δωματιο που ηταν λιγο μικρο και εκανα υπομονη να ερθει η Κατεριναρα . Ηρθε και αρχισαμε στα ορθια ενα παθιασμενο μπαλαμουτι και δεν αργησα πολυ να μου ανεβει η διαθεση στο ταβανι. Ξαπλωνω και μ αρχιζει με μια γλυφαδα στα αρχιδια και σε λιγο μια γλυκια αργη πιπα με φωνουλες και μερικα ρουφηγματα, ενω εγω ασχολιομουν με το κωλαρακι της και το μουνακι της που αρχιζε να μουσκευει πολυ.. Περασε κανα 3λεπτο και της ειπα να μου περασει προφυλακτικο και την αρχισα σε ενα ιεραποστολικο σταθερο και με δυναμη για κανα 5λεπτο. Αρχισε να καυλωνει πολυ και αρχισε να βγαζει κραυγες καυλας και να λεει μη σταματας θα χυσω, πραγματι απο μερικα δευτερολεπτα εχυσε βογγοντας και ζουλοντας τις βυζαρες της... αισθάνθηκα τις χαρακτηριστικες συσπασεις που κανει κολπος οταν ερχεται ο οργασμος... αυτο με εφτιαξε πιο πολυ και ηθελα να γαμησω κωλο. Την εστησα ορθια , εσκυψε με τα μουτρα στο κρεββατι και εγω απο πισω της τον εχωσα βαθια μεσα στην κωλαρα της , ειχε ωραια αισθηση και δεν αργησα να της τα πεταξω μεσα στον κωλο της... καθισα λιγο για να συνελθω απο την καυλα , με ευχαριστησε που περασε καλα μαζι μου , και εγω απο την μερια μου , με φιλησε και εφυγε. Συστηνεται αναπιφυλακτα. Καλα γαμισια.
FAT BASTARD
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Κάνει και καλές παρτουζες η κορασίδα.Καλησπερα στην παρεα.Το μεσημερι ειχα βρεθει στην περιοχη της Βικτωριας και ειπα μια και ηταν νωρις για να παω προς το σπιτι ειπα να περασω απο την φυλης και περιξ . Τελικα μετα απο μικρη βολιδοσκοπηση πηγα στη Φυλής 72 εκει που ειναι την πρωινη βαρδια η Κατερινα η πολωνεζα και με επεισε με την παρουσια της επειδη ηταν πουτανιαρα με μεγαλες βυζαρες. Περασα στο δωματιο που ηταν λιγο μικρο και εκανα υπομονη να ερθει η Κατεριναρα . Ηρθε και αρχισαμε στα ορθια ενα παθιασμενο μπαλαμουτι και δεν αργησα πολυ να μου ανεβει η διαθεση στο ταβανι. Ξαπλωνω και μ αρχιζει με μια γλυφαδα στα αρχιδια και σε λιγο μια γλυκια αργη πιπα με φωνουλες και μερικα ρουφηγματα, ενω εγω ασχολιομουν με το κωλαρακι της και το μουνακι της που αρχιζε να μουσκευει πολυ.. Περασε κανα 3λεπτο και της ειπα να μου περασει προφυλακτικο και την αρχισα σε ενα ιεραποστολικο σταθερο και με δυναμη για κανα 5λεπτο. Αρχισε να καυλωνει πολυ και αρχισε να βγαζει κραυγες καυλας και να λεει μη σταματας θα χυσω, πραγματι απο μερικα δευτερολεπτα εχυσε βογγοντας και ζουλοντας τις βυζαρες της... αισθάνθηκα τις χαρακτηριστικες συσπασεις που κανει κολπος οταν ερχεται ο οργασμος... αυτο με εφτιαξε πιο πολυ και ηθελα να γαμησω κωλο. Την εστησα ορθια , εσκυψε με τα μουτρα στο κρεββατι και εγω απο πισω της τον εχωσα βαθια μεσα στην κωλαρα της , ειχε ωραια αισθηση και δεν αργησα να της τα πεταξω μεσα στον κωλο της... καθισα λιγο για να συνελθω απο την καυλα , με ευχαριστησε που περασε καλα μαζι μου , και εγω απο την μερια μου , με φιλησε και εφυγε. Συστηνεται αναπιφυλακτα. Καλα γαμισια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.964
- Πόντοι
- 47.170
Ισχύει, την έχω πάρει παλιότερα με φίλοΚάνει και καλές παρτουζες η κορασίδα.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.346
- Πόντοι
- 446
Γαμιεται ταυτόχρονα μουνι κωλο;Κάνει και καλές παρτουζες η κορασίδα.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 3.415
Ευχαριστω!δύο τινά συμβαίνουν απ όσο γνωρίζω, όταν δουλεύει μόνο μια κοπέλας και είναι σε πρόγραμμα ώρας κλείνουν το φως και 2ο μερικές φορές η πρωινή κοπέλα φεύγει νωρίτερα κσι είναι κλειστό μέχρι να έρθει η Φωτεινή το απόγευμα ή όποια και αν δουλέψει
Θα προσπαθησω αυριο ξανα πιο νωρις!
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.495
Με φίλο την είχαμε πάρει αλλά εναλλάξ, κώλο πίπα. Όμως δεν νομίζω να έχει πρόβλημα για μουνί κώλοΓαμιεται ταυτόχρονα μουνι κωλο;
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Θα γράψω και κριτικήΓράψε και μια κριτική αν θέλεις.
Το έγραψα σύντομα εδώ μήπως σώσω κανέναν μάγκα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο