Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.362
- Πόντοι
- 4.510
Τόρι από Βούρβαχη είναι καλή στο αυταρχικό;
Ισχυει σε αυτο το μαγαζι..απεχουν πολυ εμφανησιακα απ τις φωτος..μεγα λαθος..ας δειχνουν τη κοπελα οπως πραγματι ειναι..και τι εγινε? Σ οποιον αρεσει..εξαλλου μερικες μπορει στην εμφανιση να ναι μετριατζες..αλλα στη περιποιηση να λενε.. ετσι χανει το μαγαζι περισσοτερο γιατι δε δειχνει αξιοπιστο. Το εχω κοψει αυτι το μαγαζι ακριβως γι αυτο το λογο...P;an
Ξεφτίλες
Μετρια εμφανησιακα..προμιλφ..σωμα λιγο προς νταρντανα..οχι ασχημο ομως..στη περιποιηση..περιμενα περισσοτερα απ οσα ειχα διαβασει...κακως περασα αλλα με βασιστηκα σε καλες κριτικες... πανε 2 μηνες απο τωραΕχει πηδηξει κανενας την Πωλινα απο Αντιοχειας? Λεει τιποτα απο εμφανιση/υπηρεσιες?
Στις φωτογραφιες σε διπλανο site φαινεται καλη εμφανισιακα, αλλα με το photoshop που πεφτει, φοβαμαι μηπως παω και αντικρυσω καμια σαυρα. Γραφει ηλικια 28, φανταζομαι θα ειναι σιγουρα 40. Μενω αρκετα μακρια απο το καταστημα για να παω ασκοπα...
Αθηνα better!!Πλάκα κάνω . Σιγά μην αφήσω την κοσμοπολίτικη Αθήνα για αυτό το επαρχιώτικο μεγάλο χωριό.
Πού σαι @clonarius, πέτα μου ένα κρανίο.
H θεσ/ κη περεπιπτοντως δε φημιζεται για τους οικους της..πιο μετριες γυναικες..λιγοτερες επιλογες..μετρια μαγαζια..και πιο ακριβα απο αθηνα..Αθηνα better!!
Χωριο δε το λες..ειναι απλα μια μεγαλουπολη που φερνει στην Αθηνα..χωρις τα πλεονεκτηματα της Αθηνας..ετσι τι να τη κανεις?Αθηνα better!!
Εχω την εντυπωση πως θεσ/νικη τοσα δινεις για μπουρδελο επιπεδου φυλης..που και καλα απ εξω εχουν ταμπελα στουντιο..κατι σαν τα "στουντελα" της αθηνας..π.χ ιωαννινων 3, λιοσιων 73...αλκα εδω σε αυτα γαμας με εικοσι...σιγα μγ δωσεις και παραπανω..δε λενεΘεσσαλονίκη δεν γαμάς με 40 στο στούντιο?
Ποια αθηνα ρε φιλος? τι να την κανεις ετσι που κατηντησε? ποιο σκατοπολη δεν γινεται, οτι χειροτερο ακομα και απο τα σκόπια που εκει τουλαχιστον θυμιζει κανονικη ευροπαικη πολη και οχι το ισλαμαμπαντ το δικο μας. Αθηναιος ειμαι γενημα θρεμα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.Αν μου ελεγες για την αθηνα του 70 - 80 ναι θα συμφωνουσα αλλα πλεον τωρα αστο ειναι για να κλαιν οι ρεγγες. Καλυτερα σε χωριο παρα εδω χιλιες φορες εκτος αθηνα χιλιες φορες.Μονο δουλειες εχει σε σχεση με τα χωρια και μονο αυτο με κραταει δυστηχως εδω.H θεσ/ κη περεπιπτοντως δε φημιζεται για τους οικους της..πιο μετριες γυναικες..λιγοτερες επιλογες..μετρια μαγαζια..και πιο ακριβα απο αθηνα..
Φίλε Κλαιν συμφωνώ 100% σε όλα μαζί σου. Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι δυστηχώς στη περίπτωση μου, πλέον ούτε δουλειά έχω και στην ουσία είμαι το τελευταίο χρόνο άνεργος. Στον ιδιωτικό τομέα δε μετράει τίποτα, ούτε προυπηρεσία, ούτε πτυχία. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι οι γνωριμίες που έχεις και το αν θέλουν να σε βοηθήσουν. Πράγμα δύσκολο ειδικά αν είσαι σχετικά εμφανίσιμος. Τέλος της παρένθεσης..Ποια αθηνα ρε φιλος? τι να την κανεις ετσι που κατηντησε? ποιο σκατοπολη δεν γινεται, οτι χειροτερο ακομα και απο τα σκόπια που εκει τουλαχιστον θυμιζει κανονικη ευροπαικη πολη και οχι το ισλαμαμπαντ το δικο μας. Αθηναιος ειμαι γενημα θρεμα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.Αν μου ελεγες για την αθηνα του 70 - 80 ναι θα συμφωνουσα αλλα πλεον τωρα αστο ειναι για να κλαιν οι ρεγγες. Καλυτερα σε χωριο παρα εδω χιλιες φορες εκτος αθηνα χιλιες φορες.Μονο δουλειες εχει σε σχεση με τα χωρια και μονο αυτο με κραταει δυστηχως εδω.
Ε...για τα σεξομαγαζα εννοω και τις επιλογες..οχι για τη πολη...η αθηνα ειδικα στο κεντρο για τα μπαζα ειναι...και η σαλονικα ομοιως...Ποια αθηνα ρε φιλος? τι να την κανεις ετσι που κατηντησε? ποιο σκατοπολη δεν γινεται, οτι χειροτερο ακομα και απο τα σκόπια που εκει τουλαχιστον θυμιζει κανονικη ευροπαικη πολη και οχι το ισλαμαμπαντ το δικο μας. Αθηναιος ειμαι γενημα θρεμα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.Αν μου ελεγες για την αθηνα του 70 - 80 ναι θα συμφωνουσα αλλα πλεον τωρα αστο ειναι για να κλαιν οι ρεγγες. Καλυτερα σε χωριο παρα εδω χιλιες φορες εκτος αθηνα χιλιες φορες.Μονο δουλειες εχει σε σχεση με τα χωρια και μονο αυτο με κραταει δυστηχως εδω.
Έχει όμως καλύτερα μπουζούκια και πιο κάβλες γκόμενες...κάτι είναι και αυτόH θεσ/ κη περεπιπτοντως δε φημιζεται για τους οικους της..πιο μετριες γυναικες..λιγοτερες επιλογες..μετρια μαγαζια..και πιο ακριβα απο αθηνα..
Τα νούμερα αυτά τί σημαίνουν;;;καλημερα απο εμενα! μετα απο πολυ καιρο σαν επισκεπτης, νιωθω την υποχρεωση να δωσω και εγω τα φωτα μου στο νημα... οπως ελαβα γνωση οσες φορες ελαβα, να πω για μερικες κορασιδες την εμπειρια μου studio workers... τον τελευταιο χρονο μεχρι σημερα
-9854 natalie, συμπαθητικη συνευρεση διεκπεραιωτικη αλλα αξιζε
-4940 sissy! καμια σχεση οι φωτο με τη πραγματικοτητα! εμφανως μετρια απλα μικροκαμωμενη... επι του αγωνα απλα οκ
-9609 Ylia, , σαφως πιο ασχημη απο κοντα + λιγα περιτα κιλα, αλλα girlfriend γαμησι οπου γουσταρω περισοτερο εγω
-9135 kristina. απο τα ωραια γαμησια και γρηγορα! υπεροχες βιζαρες και slim line... απο κοντα ωραιο petit
-8627 Ina, συννενοηση ,ωραια γυναικα και απο κοντα. εργαζοταν σαν call girl στο παρελθον απο οτι μου ειπε! επαγγελματιας και τιμια για εμενα
-10154artemis ή malvina. εχω διαβασει πολλα και την γαμησα σαν αρτεμις χωρις να ξερω οτι ειναι η μαλβινα στο παρελθον. ετυχε να πουμε 2,3 μαλακιες με το που μπηκε και να εσπασε ο παγος και απλα εκανα δουλεια μου
-10094 alexandra. απο τα τιμια γαμησια και ομορφη κοπελα, ισως απο τις ελαχιστες που αυτο βλεπεις αυτο πέρνεις.
αυτες τις ειχα γραμμενες σαν to do list και τις βρηκα! ειναι κ αλλες οπου πρεπει να τις ψαξω! καλη συνεχεια ευχομαι...
Τα νούμερα αυτά τί σημαίνουν;;; επειδη καπου παλαιωτερα ειχα διαβασει οτι δεν βαζανε ολο το link απο αλλο ερωτικο πορταλ εγω απλα εβαλα το νουμερο που αντοιστιχει στη studio worker οπου καθε ενας μπορει ευκολα να βρει ποια ειναι