Καλησπερα κυριοι. Μια Μαρια απο Φυλής 67, ειχε και ένα βιντεο promotion στο redtube νομιζω, ειναι ακομη εκει? Εχω παει 2-3 φορες αλλα δεν την βρισκω. Νυχτερινη βαρδια.
Μπήκα στο Φωκαίας 13 υπόγειο να τσεκάρω τη Σαμίρα, ξανθιά νεαρή με κορμοστασιά και κωλάρα, όχι σπάνιας ομορφιάς αλλά με καλή διάθεση,η ευγενική υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος, όχι "69" όπως διευκρίνισε σε ερώτησή μου. Πελατεία όλων των ηλικιών!
Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Αλάνια μου καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα για ενημέρωση αλλά θα ήθελα να μάθω για καμία κοπέλα, με πλούσιο προγραμμα να ματώνει την φανελα , ηλικία δεν με πειραζει βράδυ φυλης-Μεταξουργείο για να κατέβω με ένα φιλο επειδή δεν έχω μέσο μην κατέβω τσάμπα!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Και να περνάμε ομορφ-
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα