Βόλτα απόψε μετά από καιρό...
Ερημίτη 5 στη γωνία καινούργιο σπίτι και άλλες δύο πόρτες δίπλα που λογικά θα γίνουν μπουρδέλα κι αυτά γιατί ήταν τεράστιο το γωνιακό κτίριο αν θυμάστε.
Λάουρα Ιταλίδα

... ένα αδιάφορο μελαχρινό γυφτοειδες κορίτσι... δήθεν από 40 αλλά θα μου το άφηνε 30
Ερημίτη 3α... Μόνικα γυφτάκι από Φρίξου με κινέζα τσατσά ρε μαλακες...τι άλλο θα δούμε... ωραία η κινέζα και σιγανοπαπαδια γιατί τη ρώτησα πόσο πάει το γυμνό τσιμπούκι κάνοντας τη χειρονομία της πίπας και κάπως κατέβαλε το βλέμμα και γελούσε
Ερημίτη 3β...η Ρεμπέκα η Ρουμάνα.
Απέναντι στο μεσαίο η διαχρονική καύλα Μιρέλα και τέρμα δεξιά η Κάτια Ρουμανία... ένα νεαρό όμορφο, μελαχρινό κορίτσι με πιασίματα αλλά έκανε μπαμ ότι δεεεν
Λας Βέγκας Ρόζα και Κάρμεν... ωραία είναι η Κάρμεν τώρα που την ξανάδα.
Το πρωί η dream team μαζί Ρίτα, Φρίντα, Βλάντα...
Μινώταυρου 3 η γνωστή τσιμπουκλου Καρίνα
Μινώταυρου 14 μελαχρινή Λορυ ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι αλλά κι εδώ δε μου φάνηκε να πιάνει πουλιά στον αέρα... Νατάσα οριστικά τέλος μου είπε η τσατσά
Νικ.Ουρανου 24 κι εδώ Ρόζα είπε η τσατσά... ένα μικροκαμωμένο, όμορφο και καυλιαρικο μωρό που δίνει κώλο με 80€...σα να το ξέρω αλλά δε μπόρεσα να το αναγνωρίσω
Νικ.Ουρανου 26 η καύλα η Έλενα-Ραισα
Όλα τα σπίτια που ανέφερα με 30€ ξεκινάνε...δεν ισχύει ότι είναι παντού 40 όπως διάβασα κάτι σχετικό πρόσφατα.
Η αλυσίδα των villa ας πούμε από 40 ξεκινούσε πάντα,δεν είναι κάτι καινούργιο .