Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
901
Πόντοι
86
Το άλλο που βλέπω με τις γυναίκες σημερα είναι ότι δεν θέλουν να πουν τι σκέφτονται ,και αν δεν καταλαβαίνεις σε κατηγορούν ότι δεν καταλαβαίνεις και προσπαθούν να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και φταίχτης.

Μπορεί να θέλει πχ η Μαρία να πάτε στη Πατμο. Εσυ να είσαι οκ με το να πάτε στην Πατμο. Αλλά να μην το προτείνει και εσυ να λες για Σάμο . Και μετά λέει δε σκέφτηκες τα θέλω μου ,άρα δεν ταιριάζουμε ,θελουμε διαφορετικά πράγματα κλπ.

Γενικά όλες σκατοψυχες είναι.
Σκέτη παράνοια!!!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Μάγκες μέσα σε όσες γαμάμε θα πέσει και καμιά μουνάρα αραιά και που. Θέλετε ελαχιστες; έστω έτσι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι οι μουναρες βγαίνουν πουτάνες και πάνε μόνο για φράγκα. Ωραία τα φράγκα κι όλοι τα θέλουμε αλλά ουδείς άνδρας θέλει γυναίκα να τον γουστάρει για φράγκα. Αυτομάτως το γαμήσι θα είναι μάπα το καρπούζι. Ας γαμάμε λοιπόν όσες γουστάρουμε και μας γουστάρουν. Έχει 7αρια κι 8αρια. Τα 9αρια και τα 10αρια ας τα γαμάνε οι κουασιμόδοι με 500 ευρώ την φορά κι οι εφοπλιστές με την ισχύ τους.
:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.339
Πόντοι
506
Το άλλο που βλέπω με τις γυναίκες σημερα είναι ότι δεν θέλουν να πουν τι σκέφτονται ,και αν δεν καταλαβαίνεις σε κατηγορούν ότι δεν καταλαβαίνεις και προσπαθούν να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και φταίχτης.

Μπορεί να θέλει πχ η Μαρία να πάτε στη Πατμο. Εσυ να είσαι οκ με το να πάτε στην Πατμο. Αλλά να μην το προτείνει και εσυ να λες για Σάμο . Και μετά λέει δε σκέφτηκες τα θέλω μου ,άρα δεν ταιριάζουμε ,θελουμε διαφορετικά πράγματα κλπ.

Γενικά όλες σκατοψυχες είναι. Αξία γατοκουραδων έχουν.

Όταν πιάσει η μετοχή της Άλτρια 46 ,ρευστοποιώ και μπαίνω γατοτροφες
Να ξέρεις κιόλας ότι οι πιτσιρίκες 20-25 είναι 100 φορές πιο γατοκουραδα από τις μεγάλες.Οι μεγάλες είναι πιο μυαλομενες συγουρα.Οι 35-40 είναι πολυ καλύτερες από τις πιτσιρίκες.Οι πιτσιρίκες 20-25 είναι τέρμα γυναικοκεντρικες,τέρμα μοντέρνες,τέρμα φεμινίστριες,και βάφονται σα ζομπιε καμία απλότητα.Οι 35-40 είναι πολύ πιο νορμάλ σε τέτοια ζητήματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Sub Zeroισμος η Δασκαλισμος,το απολυτο:rockon::rockon::rockon:
Κατάλαβα ή πορνομεταναστευουμε ή κατανταμε σα τον Σαντ μαν να μη έχουμε βρει γυναίκα στα 40 μας.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
786
Πόντοι
96
Να ξέρεις κιόλας ότι οι πιτσιρίκες 20-25 είναι 100 φορές πιο γατοκουραδα από τις μεγάλες.Οι μεγάλες είναι πιο μυαλομενες συγουρα.Οι 35-40 είναι πολυ καλύτερες από τις πιτσιρίκες.Οι πιτσιρίκες 20-25 είναι τέρμα γυναικοκεντρικες,τέρμα μοντέρνες,τέρμα φεμινίστριες,και βάφονται σα ζομπιε καμία απλότητα.Οι 35-40 είναι πολύ πιο νορμάλ σε τέτοια ζητήματα.

Κατάλαβα ή πορνομεταναστευουμε ή κατανταμε σα τον Σαντ μαν να μη έχουμε βρει γυναίκα στα 40 μας.
δεν καταντας τυπε,απογειωνεσαι:rockon::rockon::rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Σκέτη παράνοια!!!!!
Φίλε έχω ιστορία να πω για μουνι. Πρόσφατη.δε ξέρω αν τη ξανάγραψα.

Έρχεται η γκομενα σπίτι μου ,γαμιομαστε ,πάει δυο το πρωί. Της λέω κάτσε είναι αργά. Όχι λέει πάω σπίτι,έχω πρωινό ξύπνημα. Οκ της λέω ότι θες.

Με παίρνει δέκα λεπτά μετά από το δρόμο ,λέει έρχομαι πίσω. Λέω πω ρε μλκ θα ξέχασε καμία κυλοτα. Όχι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Άλλαξα γνώμη. Οκ ωραία φάση.

Μια βδομάδα μετά , έρχεται πάλι σπίτι μου. Της λέω στο τηλ θα κοιμηθείς εδώ; Λέει όχι. Οκ της λέω ,μαγειρεύω τώρα.

Την βλέπω αργει. Έρχεται ,σταμάτησα σπίτι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Οκ της λέω.

Μέχρι τώρα οκ ,αλλά άκου το παρασύνθημα.

Μετά στον καναπέ να λέει ,αχ δε το πιστεύω ,κοιμάμαι εδώ ,δε ξέρω, πρώτη φορά που έρχομαι .

Της λέω τι πρώτη φορά , η άλλη φορά ; Η τότε που πήγαμε εκδρομή ; Λέει αυτό δε μετράει.

Που τις βρίσκω όλες αυτές μαν μου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Εε ναι καινούργιος είμαι συναγωνιστή.
Ψάξε το μέλος ΚΜΑΝ2. Τα γραπτά του θα μείνουν αθάνατα. Ίσως η πιο συγκινητική εποποιία στα χαμένα σλαβικα μουνολιβαδα. Ένα ασταμάτητο κρεσέντο μπαλκαν σπέρματος. Από τα πρώτα(ηθικά) θύματα του Πούτιν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Κάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες είναι η σαπίλα που βγάζουν στις δουλειές όπως κι η ζηλοφθονία. Όλες θέλουν να δικτυωθουν ώστε να πιάσουν πόστα και να μονιμοποιηθούν. Απέραντη ανασφάλεια. Από τετράωρα αναλώσιμα υπόθετα μέχρι φτασμενες κλαρινιτζουδες διευθύντριες, όλες διακατέχονται από ανασφάλεια. Μην συνεργάζεστε ποτέ με γυναίκες. Όχι ότι οι άνδρες θα σας βγουν εγγύηση αλλά οι γυναίκες είναι σίγουρα σκουπίδια. :rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556

Άκου φίλε επειδή είσαι πιτσιρικάς. Όλες βλαμενες είναι. Θα το δεις. Σε όλες τις ηλικίες .

Ίσως άλλο βλαψιμο αλλά βλαμενες.

Το πρόβλημα είναι όταν είσαι 35-37 και είσαι βλαμενη , και μένεις στο ράφι,τότε είσαι για τα πιο επικά ναυάγια. Αν φτάσεις ποτε να βγαίνεις με τέτοιες (δε στο εύχομαι ,μόνο πιτσιρίκες να έχεις στον πουτσο σου) θα καταλαβεις

Κάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες είναι η σαπίλα που βγάζουν στις δουλειές όπως κι η ζηλοφθονία. Όλες θέλουν να δικτυωθουν ώστε να πιάσουν πόστα και να μονιμοποιηθούν. Απέραντη ανασφάλεια. Από τετράωρα αναλώσιμα υπόθετα μέχρι φτασμενες κλαρινιτζουδες διευθύντριες, όλες διακατέχονται από ανασφάλεια. Μην συνεργάζεστε ποτέ με γυναίκες. Όχι ότι οι άνδρες θα σας βγουν εγγύηση αλλά οι γυναίκες είναι σίγουρα σκουπίδια. :rockon:
Καργιολες ρε μαλακα. Τα σκουπίδια έστω ,κάποια πάνε ανακύκλωση ,κάποια τα χρησιμοποιεί άστεγος . Οι γυναίκες είναι σκατα. Το ίδιο και οι πυρφόροι

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
901
Πόντοι
86

Έρχεται η γκομενα σπίτι μου ,γαμιομαστε ,πάει δυο το πρωί. Της λέω κάτσε είναι αργά. Όχι λέει πάω σπίτι,έχω πρωινό ξύπνημα. Οκ της λέω ότι θες.

Με παίρνει δέκα λεπτά μετά από το δρόμο ,λέει έρχομαι πίσω. Λέω πω ρε μλκ θα ξέχασε καμία κυλοτα. Όχι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Άλλαξα γνώμη. Οκ ωραία φάση.

Μια βδομάδα μετά , έρχεται πάλι σπίτι μου. Της λέω στο τηλ θα κοιμηθείς εδώ; Λέει όχι. Οκ της λέω ,μαγειρεύω τώρα.

Μετά στον καναπέ να λέει ,αχ δε το πιστεύω ,κοιμάμαι εδώ ,δε ξέρω, πρώτη φορά που έρχομαι .

Της λέω τι πρώτη φορά , η άλλη φορά ; Η τότε που πήγαμε εκδρομή ; Λέει αυτό δε μετράει.

Μάλλον ήταν ο άλλος εαυτός της που έμεινε σπίτι σου την προηγούμενη φορά!! Τρικυμία εν κρανιω απλά!! Σε τέτοιες αξίζει μόνο στυγνή πουτσα μπάλα και τραμπαλα. Χωρίς πολλά πολλά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Μάλλον ήταν ο άλλος εαυτός της που έμεινε σπίτι σου την προηγούμενη φορά!! Τρικυμία εν κρανιω απλά!! Σε τέτοιες αξίζει μόνο στυγνή πουτσα μπάλα και τραμπαλα. Χωρίς πολλά πολλά.
Τύπε έχεις δίκιο.

ότι και να πούμε έχεις δίκιο.

Αυτή μου άφηνε ηχητικά για το σπίτι των γονιών το εξοχικό ότι έχει φαντάσματα. Τα έλεγα εδώ με το φίλο τον παπιο @Donald-Duck

Και γαμω τα μουνια φίλε. Αλλά αν βλέπεις την άλλη 36 χρόνων ,ανύπαντρη άγαμη κλπ , μακριά μπας και σωθείς

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356

Έχω καρμπόν φάση. :2funny:
Το κάνουν για να να ενδυναμώσουν το κλίμα μέσω χειραγώγησης. Νιώθουν ότι βρίσκονται σε περιβάλλον γάμου και ότι ήδη έχουν πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Πόσο μάλλον που μαγειρεύεις. Στο τέλος το παραμύθι έχει δράκο. Πολλές βρωμερές πορδες κάτω από τα σκεπάσματα και απαξίωση. Η πριγκηπισσα φοράει την κιλότα της στραβά όταν κατεβάζει τα σκουπιδια κι η πορτα κλείνει για πάντα.
Λάθος στοίχημα. Δεν πρόσφερε.
:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.339
Πόντοι
506
Ψάξε το μέλος ΚΜΑΝ2. Τα γραπτά του θα μείνουν αθάνατα. Ίσως η πιο συγκινητική εποποιία στα χαμένα σλαβικα μουνολιβαδα. Ένα ασταμάτητο κρεσέντο μπαλκαν σπέρματος. Από τα πρώτα(ηθικά) θύματα του Πούτιν
Είναι σα τον Σαντ μαν?δλδ δε έβρισκε καθόλου γκόμενες?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.339
Πόντοι
506
Άκου φίλε επειδή είσαι πιτσιρικάς. Όλες βλαμενες είναι. Θα το δεις. Σε όλες τις ηλικίες .

Ίσως άλλο βλαψιμο αλλά βλαμενες.

Το πρόβλημα είναι όταν είσαι 35-37 και είσαι βλαμενη , και μένεις στο ράφι,τότε είσαι για τα πιο επικά ναυάγια. Αν φτάσεις ποτε να βγαίνεις με τέτοιες (δε στο εύχομαι ,μόνο πιτσιρίκες να έχεις στον πουτσο σου) θα καταλαβεις
Οι πιτσιρίκες είναι γτπ έχουν τρελαθεί τελείως,οι μεγάλες είναι πιο νορμάλ σα στιλ.Σα μυαλό μπορεί οχι αλλά οκ.Με ενοχλεί εμένα αυτή η μοντερνια των πιτσιρικων πολύ.Θελω τη γκόμενα πιο φασεα πιο απλή.Οι σημερινές 20-25 είναι επιηκως γτπ.Εγω είμαι 24 και πραγματικα δε ξέρω σε ποια να πάω να μιλήσω,όλες οι συνομιλικες μου σκατα.Εγω θα πάω βέβαια γιατί πρέπει να φλερτάρω αλλά οκ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Ανέμελος Ντόναλντ πάει στο ραντεβουδάκι του.
fa4252b8-ec16-4476-b499-a94055499118.jpeg

Ανέμελος Ντόναλντ απαξιώνει το ραντεβουδάκι του.

OlWgNVm.jpg

:2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.386
Πόντοι
206
Γυναικοκεντρισμος λέμε αυτό θέλουν να πετύχουν οι καριολες.Οι μαλακές οι μουνοδουλοι φταίνε ρε που τις γλύφουν όλη τη ώρα για να φάνε αποριψη και μετά αυτές νομίζουν με ένα μουνακι ότι είναι κάποιες.Εμεις οι άντρες έχουμε τα αρχιδια άρα εμείς είμαστε οι ανώτεροι αυτές έχουν μια σταλιά τρύπα άρα εμείς είμαστε οι δυνατοί και στο μέγεθος γεννητικών οργάνων αλλά επίσης εμείς έχουμε μυϊκή δύναμη κάτι που οι γκόμενες δε έχουν.
Φιλε συμφωνω 100% μαζι σου.Τα ειπες ΟΛΑ.Απλα να ξερεις οτι μερικοι δεν ειναι σαν εσενα και σαν εμενα,δηλαδη περηφανα αρσενικά με αρχιδια...Υπαρχουν και οι φλωροι που αμφιβαλω πολυ αν εχουν εστω και λιγη τεστοστερόνη στο αιμα τους!Απο αυτά τα ανθρωπάκια εχει ξεκινησει ολο το κακό και πηραν οι γυναικουλες ολες αέρα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.339
Πόντοι
506
Ανέμελος Ντόναλντ πάει στο ραντεβουδάκι του.
fa4252b8-ec16-4476-b499-a94055499118.jpeg

Ανέμελος Ντόναλντ απαξιώνει το ραντεβουδάκι του.

OlWgNVm.jpg

:2funny:
Ρε χεστη τι έφαγες και χεστηκες τόσο άσχημα?ούτε με 10 κομμάτια μουσακά δε χέζεις έτσι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.339
Πόντοι
506
Φιλε συμφωνω 100% μαζι σου.Τα ειπες ΟΛΑ.Απλα να ξερεις οτι μερικοι δεν ειναι σαν εσενα και σαν εμενα,δηλαδη περηφανα αρσενικά με αρχιδια...Υπαρχουν και οι φλωροι που αμφιβαλω πολυ αν εχουν εστω και λιγη τεστοστερόνη στο αιμα τους!Απο αυτά τα ανθρωπάκια εχει ξεκινησει ολο το κακό και πηραν οι γυναικουλες ολες αέρα.
Ακριβώς αυτοί φταίνε για τα πάντα.Οι σλαβες είναι πιο χαλαρές και κουλ από τις Ελληνίδες γιατί οι Σλάβοι δε είναι πυρφοροι αλλά το παίζουν σκληροί τόσο τις φτηνουν και τόσο κολανε αυτές.Αλβανεζες,ουκρανεζες,γεωργιανές,μολβαδες βρίσκεις άνετα με αξιοπρέπεια εναλλακτικές απλές για σπίτι.Ελληνιδα δε βρίσκεις σχεδόν καμία έτσι άντε 2 στις 100 να βρεις μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom