Σκέτη παράνοια!!!!!Το άλλο που βλέπω με τις γυναίκες σημερα είναι ότι δεν θέλουν να πουν τι σκέφτονται ,και αν δεν καταλαβαίνεις σε κατηγορούν ότι δεν καταλαβαίνεις και προσπαθούν να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και φταίχτης.
Μπορεί να θέλει πχ η Μαρία να πάτε στη Πατμο. Εσυ να είσαι οκ με το να πάτε στην Πατμο. Αλλά να μην το προτείνει και εσυ να λες για Σάμο . Και μετά λέει δε σκέφτηκες τα θέλω μου ,άρα δεν ταιριάζουμε ,θελουμε διαφορετικά πράγματα κλπ.
Γενικά όλες σκατοψυχες είναι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
Είσαι καινούργιος στο σαι τύπε ;Πορνομεταναστευση είναι μια καλή ιδέα πάντως.Ο κμανισμος δε ξέρω τι είναι.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Μάγκες μέσα σε όσες γαμάμε θα πέσει και καμιά μουνάρα αραιά και που. Θέλετε ελαχιστες; έστω έτσι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι οι μουναρες βγαίνουν πουτάνες και πάνε μόνο για φράγκα. Ωραία τα φράγκα κι όλοι τα θέλουμε αλλά ουδείς άνδρας θέλει γυναίκα να τον γουστάρει για φράγκα. Αυτομάτως το γαμήσι θα είναι μάπα το καρπούζι. Ας γαμάμε λοιπόν όσες γουστάρουμε και μας γουστάρουν. Έχει 7αρια κι 8αρια. Τα 9αρια και τα 10αρια ας τα γαμάνε οι κουασιμόδοι με 500 ευρώ την φορά κι οι εφοπλιστές με την ισχύ τους.

Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Να ξέρεις κιόλας ότι οι πιτσιρίκες 20-25 είναι 100 φορές πιο γατοκουραδα από τις μεγάλες.Οι μεγάλες είναι πιο μυαλομενες συγουρα.Οι 35-40 είναι πολυ καλύτερες από τις πιτσιρίκες.Οι πιτσιρίκες 20-25 είναι τέρμα γυναικοκεντρικες,τέρμα μοντέρνες,τέρμα φεμινίστριες,και βάφονται σα ζομπιε καμία απλότητα.Οι 35-40 είναι πολύ πιο νορμάλ σε τέτοια ζητήματα.Το άλλο που βλέπω με τις γυναίκες σημερα είναι ότι δεν θέλουν να πουν τι σκέφτονται ,και αν δεν καταλαβαίνεις σε κατηγορούν ότι δεν καταλαβαίνεις και προσπαθούν να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και φταίχτης.
Μπορεί να θέλει πχ η Μαρία να πάτε στη Πατμο. Εσυ να είσαι οκ με το να πάτε στην Πατμο. Αλλά να μην το προτείνει και εσυ να λες για Σάμο . Και μετά λέει δε σκέφτηκες τα θέλω μου ,άρα δεν ταιριάζουμε ,θελουμε διαφορετικά πράγματα κλπ.
Γενικά όλες σκατοψυχες είναι. Αξία γατοκουραδων έχουν.
Όταν πιάσει η μετοχή της Άλτρια 46 ,ρευστοποιώ και μπαίνω γατοτροφες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατάλαβα ή πορνομεταναστευουμε ή κατανταμε σα τον Σαντ μαν να μη έχουμε βρει γυναίκα στα 40 μας.Sub Zeroισμος η Δασκαλισμος,το απολυτο![]()
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Εε ναι καινούργιος είμαι συναγωνιστή.Είσαι καινούργιος στο σαι τύπε ;
δεν καταντας τυπε,απογειωνεσαιΝα ξέρεις κιόλας ότι οι πιτσιρίκες 20-25 είναι 100 φορές πιο γατοκουραδα από τις μεγάλες.Οι μεγάλες είναι πιο μυαλομενες συγουρα.Οι 35-40 είναι πολυ καλύτερες από τις πιτσιρίκες.Οι πιτσιρίκες 20-25 είναι τέρμα γυναικοκεντρικες,τέρμα μοντέρνες,τέρμα φεμινίστριες,και βάφονται σα ζομπιε καμία απλότητα.Οι 35-40 είναι πολύ πιο νορμάλ σε τέτοια ζητήματα.
Κατάλαβα ή πορνομεταναστευουμε ή κατανταμε σα τον Σαντ μαν να μη έχουμε βρει γυναίκα στα 40 μας.

Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
Φίλε έχω ιστορία να πω για μουνι. Πρόσφατη.δε ξέρω αν τη ξανάγραψα.Σκέτη παράνοια!!!!!
Έρχεται η γκομενα σπίτι μου ,γαμιομαστε ,πάει δυο το πρωί. Της λέω κάτσε είναι αργά. Όχι λέει πάω σπίτι,έχω πρωινό ξύπνημα. Οκ της λέω ότι θες.
Με παίρνει δέκα λεπτά μετά από το δρόμο ,λέει έρχομαι πίσω. Λέω πω ρε μλκ θα ξέχασε καμία κυλοτα. Όχι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Άλλαξα γνώμη. Οκ ωραία φάση.
Μια βδομάδα μετά , έρχεται πάλι σπίτι μου. Της λέω στο τηλ θα κοιμηθείς εδώ; Λέει όχι. Οκ της λέω ,μαγειρεύω τώρα.
Την βλέπω αργει. Έρχεται ,σταμάτησα σπίτι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Οκ της λέω.
Μέχρι τώρα οκ ,αλλά άκου το παρασύνθημα.
Μετά στον καναπέ να λέει ,αχ δε το πιστεύω ,κοιμάμαι εδώ ,δε ξέρω, πρώτη φορά που έρχομαι .
Της λέω τι πρώτη φορά , η άλλη φορά ; Η τότε που πήγαμε εκδρομή ; Λέει αυτό δε μετράει.
Που τις βρίσκω όλες αυτές μαν μου.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
Ψάξε το μέλος ΚΜΑΝ2. Τα γραπτά του θα μείνουν αθάνατα. Ίσως η πιο συγκινητική εποποιία στα χαμένα σλαβικα μουνολιβαδα. Ένα ασταμάτητο κρεσέντο μπαλκαν σπέρματος. Από τα πρώτα(ηθικά) θύματα του ΠούτινΕε ναι καινούργιος είμαι συναγωνιστή.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Κάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες είναι η σαπίλα που βγάζουν στις δουλειές όπως κι η ζηλοφθονία. Όλες θέλουν να δικτυωθουν ώστε να πιάσουν πόστα και να μονιμοποιηθούν. Απέραντη ανασφάλεια. Από τετράωρα αναλώσιμα υπόθετα μέχρι φτασμενες κλαρινιτζουδες διευθύντριες, όλες διακατέχονται από ανασφάλεια. Μην συνεργάζεστε ποτέ με γυναίκες. Όχι ότι οι άνδρες θα σας βγουν εγγύηση αλλά οι γυναίκες είναι σίγουρα σκουπίδια. 

Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
Άκου φίλε επειδή είσαι πιτσιρικάς. Όλες βλαμενες είναι. Θα το δεις. Σε όλες τις ηλικίες .Να ξέρεις κιόλας ότι οι πιτσιρίκες 20-25 είναι 100 φορές πιο γατοκουραδα από τις μεγάλες.Οι μεγάλες είναι πιο μυαλομενες συγουρα.Οι 35-40 είναι πολυ καλύτερες από τις πιτσιρίκες.Οι πιτσιρίκες 20-25 είναι τέρμα γυναικοκεντρικες,τέρμα μοντέρνες,τέρμα φεμινίστριες,και βάφονται σα ζομπιε καμία απλότητα.Οι 35-40 είναι πολύ πιο νορμάλ σε τέτοια ζητήματα.
Κατάλαβα ή πορνομεταναστευουμε ή κατανταμε σα τον Σαντ μαν να μη έχουμε βρει γυναίκα στα 40 μας.
Ίσως άλλο βλαψιμο αλλά βλαμενες.
Το πρόβλημα είναι όταν είσαι 35-37 και είσαι βλαμενη , και μένεις στο ράφι,τότε είσαι για τα πιο επικά ναυάγια. Αν φτάσεις ποτε να βγαίνεις με τέτοιες (δε στο εύχομαι ,μόνο πιτσιρίκες να έχεις στον πουτσο σου) θα καταλαβεις
Καργιολες ρε μαλακα. Τα σκουπίδια έστω ,κάποια πάνε ανακύκλωση ,κάποια τα χρησιμοποιεί άστεγος . Οι γυναίκες είναι σκατα. Το ίδιο και οι πυρφόροιΚάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες είναι η σαπίλα που βγάζουν στις δουλειές όπως κι η ζηλοφθονία. Όλες θέλουν να δικτυωθουν ώστε να πιάσουν πόστα και να μονιμοποιηθούν. Απέραντη ανασφάλεια. Από τετράωρα αναλώσιμα υπόθετα μέχρι φτασμενες κλαρινιτζουδες διευθύντριες, όλες διακατέχονται από ανασφάλεια. Μην συνεργάζεστε ποτέ με γυναίκες. Όχι ότι οι άνδρες θα σας βγουν εγγύηση αλλά οι γυναίκες είναι σίγουρα σκουπίδια.![]()
Μάλλον ήταν ο άλλος εαυτός της που έμεινε σπίτι σου την προηγούμενη φορά!! Τρικυμία εν κρανιω απλά!! Σε τέτοιες αξίζει μόνο στυγνή πουτσα μπάλα και τραμπαλα. Χωρίς πολλά πολλά.Φίλε έχω ιστορία να πω για μουνι. Πρόσφατη.δε ξέρω αν τη ξανάγραψα.
Έρχεται η γκομενα σπίτι μου ,γαμιομαστε ,πάει δυο το πρωί. Της λέω κάτσε είναι αργά. Όχι λέει πάω σπίτι,έχω πρωινό ξύπνημα. Οκ της λέω ότι θες.
Με παίρνει δέκα λεπτά μετά από το δρόμο ,λέει έρχομαι πίσω. Λέω πω ρε μλκ θα ξέχασε καμία κυλοτα. Όχι λέει θα κοιμηθώ εδώ. Άλλαξα γνώμη. Οκ ωραία φάση.
Μια βδομάδα μετά , έρχεται πάλι σπίτι μου. Της λέω στο τηλ θα κοιμηθείς εδώ; Λέει όχι. Οκ της λέω ,μαγειρεύω τώρα.
Μετά στον καναπέ να λέει ,αχ δε το πιστεύω ,κοιμάμαι εδώ ,δε ξέρω, πρώτη φορά που έρχομαι .
Της λέω τι πρώτη φορά , η άλλη φορά ; Η τότε που πήγαμε εκδρομή ; Λέει αυτό δε μετράει.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε έχεις δίκιο.Μάλλον ήταν ο άλλος εαυτός της που έμεινε σπίτι σου την προηγούμενη φορά!! Τρικυμία εν κρανιω απλά!! Σε τέτοιες αξίζει μόνο στυγνή πουτσα μπάλα και τραμπαλα. Χωρίς πολλά πολλά.
ότι και να πούμε έχεις δίκιο.
Αυτή μου άφηνε ηχητικά για το σπίτι των γονιών το εξοχικό ότι έχει φαντάσματα. Τα έλεγα εδώ με το φίλο τον παπιο @Donald-Duck
Και γαμω τα μουνια φίλε. Αλλά αν βλέπεις την άλλη 36 χρόνων ,ανύπαντρη άγαμη κλπ , μακριά μπας και σωθείς
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Έχω καρμπόν φάση.Φίλε έχω ιστορία να πω για μουνι. Πρόσφατη.δε ξέρω αν τη ξανάγραψα.

Το κάνουν για να να ενδυναμώσουν το κλίμα μέσω χειραγώγησης. Νιώθουν ότι βρίσκονται σε περιβάλλον γάμου και ότι ήδη έχουν πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Πόσο μάλλον που μαγειρεύεις. Στο τέλος το παραμύθι έχει δράκο. Πολλές βρωμερές πορδες κάτω από τα σκεπάσματα και απαξίωση. Η πριγκηπισσα φοράει την κιλότα της στραβά όταν κατεβάζει τα σκουπιδια κι η πορτα κλείνει για πάντα.
Λάθος στοίχημα. Δεν πρόσφερε.

Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Είναι σα τον Σαντ μαν?δλδ δε έβρισκε καθόλου γκόμενες?Ψάξε το μέλος ΚΜΑΝ2. Τα γραπτά του θα μείνουν αθάνατα. Ίσως η πιο συγκινητική εποποιία στα χαμένα σλαβικα μουνολιβαδα. Ένα ασταμάτητο κρεσέντο μπαλκαν σπέρματος. Από τα πρώτα(ηθικά) θύματα του Πούτιν
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Οι πιτσιρίκες είναι γτπ έχουν τρελαθεί τελείως,οι μεγάλες είναι πιο νορμάλ σα στιλ.Σα μυαλό μπορεί οχι αλλά οκ.Με ενοχλεί εμένα αυτή η μοντερνια των πιτσιρικων πολύ.Θελω τη γκόμενα πιο φασεα πιο απλή.Οι σημερινές 20-25 είναι επιηκως γτπ.Εγω είμαι 24 και πραγματικα δε ξέρω σε ποια να πάω να μιλήσω,όλες οι συνομιλικες μου σκατα.Εγω θα πάω βέβαια γιατί πρέπει να φλερτάρω αλλά οκ.Άκου φίλε επειδή είσαι πιτσιρικάς. Όλες βλαμενες είναι. Θα το δεις. Σε όλες τις ηλικίες .
Ίσως άλλο βλαψιμο αλλά βλαμενες.
Το πρόβλημα είναι όταν είσαι 35-37 και είσαι βλαμενη , και μένεις στο ράφι,τότε είσαι για τα πιο επικά ναυάγια. Αν φτάσεις ποτε να βγαίνεις με τέτοιες (δε στο εύχομαι ,μόνο πιτσιρίκες να έχεις στον πουτσο σου) θα καταλαβεις
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Ανέμελος Ντόναλντ πάει στο ραντεβουδάκι του.
Ανέμελος Ντόναλντ απαξιώνει το ραντεβουδάκι του.

Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.556
@sex volcano δες εδώ μαν ,τι λέει αυτό το νέο και άγουρο προφίλ για τον στρατηγό Γκουντέριαν των σλαβικών μουνολιβαδωνΕίναι σα τον Σαντ μαν?δλδ δε έβρισκε καθόλου γκόμενες?
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 206
Φιλε συμφωνω 100% μαζι σου.Τα ειπες ΟΛΑ.Απλα να ξερεις οτι μερικοι δεν ειναι σαν εσενα και σαν εμενα,δηλαδη περηφανα αρσενικά με αρχιδια...Υπαρχουν και οι φλωροι που αμφιβαλω πολυ αν εχουν εστω και λιγη τεστοστερόνη στο αιμα τους!Απο αυτά τα ανθρωπάκια εχει ξεκινησει ολο το κακό και πηραν οι γυναικουλες ολες αέρα.Γυναικοκεντρισμος λέμε αυτό θέλουν να πετύχουν οι καριολες.Οι μαλακές οι μουνοδουλοι φταίνε ρε που τις γλύφουν όλη τη ώρα για να φάνε αποριψη και μετά αυτές νομίζουν με ένα μουνακι ότι είναι κάποιες.Εμεις οι άντρες έχουμε τα αρχιδια άρα εμείς είμαστε οι ανώτεροι αυτές έχουν μια σταλιά τρύπα άρα εμείς είμαστε οι δυνατοί και στο μέγεθος γεννητικών οργάνων αλλά επίσης εμείς έχουμε μυϊκή δύναμη κάτι που οι γκόμενες δε έχουν.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Ρε χεστη τι έφαγες και χεστηκες τόσο άσχημα?ούτε με 10 κομμάτια μουσακά δε χέζεις έτσι.Ανέμελος Ντόναλντ πάει στο ραντεβουδάκι του.
![]()
![]()
![]()
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Ακριβώς αυτοί φταίνε για τα πάντα.Οι σλαβες είναι πιο χαλαρές και κουλ από τις Ελληνίδες γιατί οι Σλάβοι δε είναι πυρφοροι αλλά το παίζουν σκληροί τόσο τις φτηνουν και τόσο κολανε αυτές.Αλβανεζες,ουκρανεζες,γεωργιανές,μολβαδες βρίσκεις άνετα με αξιοπρέπεια εναλλακτικές απλές για σπίτι.Ελληνιδα δε βρίσκεις σχεδόν καμία έτσι άντε 2 στις 100 να βρεις μόνο.Φιλε συμφωνω 100% μαζι σου.Τα ειπες ΟΛΑ.Απλα να ξερεις οτι μερικοι δεν ειναι σαν εσενα και σαν εμενα,δηλαδη περηφανα αρσενικά με αρχιδια...Υπαρχουν και οι φλωροι που αμφιβαλω πολυ αν εχουν εστω και λιγη τεστοστερόνη στο αιμα τους!Απο αυτά τα ανθρωπάκια εχει ξεκινησει ολο το κακό και πηραν οι γυναικουλες ολες αέρα.