Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.730
Πόντοι
2.606
τύπε εγώ να το κουνήσω αλλά και πάλι αυτό που έγραψα δεν αλλάζει. 'ετσι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ...
συνεχισε να το κουνας σου λεω και οσο το κουνας για ψαξε και τι συμβαινει με το αντιγριπικο να δεις κατι...ετσι για το γιολο ,οχι οτι θα βαλεις μυαλο!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
το εμβολιο της γριπης στο εγραφε ο γιατρος, και με την συνταγη το επαιρνες δωρεαν στο φαρμακειο(στο παταγε ο φαρμακοτριφτης επιτοπου) εγω στον δικο μου ενα δεκαρικο εδινα,δεν εμπαινα καν μεσα μου εβγαζε τη συνταγη η γραμματεας του

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης για το 2022-2023 θα εκτελείται στα φαρμακείαχωρίς να είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής συνταγής για κάποιες κατηγορίες του πληθυσμού.

Το αντιγριπικό εμβόλιο παρέχεται δωρεάν και αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία.

λέει το άρθρο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
εγώ για δικό μου πήγαινα στο φαρμακείο χωρίς συνταγή και το έκανε δε θυμάμαι αν πλήρωνα κάτι η όχι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης για το 2022-2023 θα εκτελείται στα φαρμακείαχωρίς να είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής συνταγής για κάποιες κατηγορίες του πληθυσμού.

Το αντιγριπικό εμβόλιο παρέχεται δωρεάν και αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία.

λέει το άρθρο
α το ειχα κανει πιο νωρις περυσι

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
ρε τραβα γαμησου μαλακα που μιλας ακομα ....και δεν ειναι το προβλημα οτι μιλας και λες ανοησιες...το προβλημα ειναι οτι εισαι ΓΛΥΦΩΚΩΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που θα μου γραψεις βρισε λιγο ακομα γελειο υποκειμενο!
Έχεις δίκιο. Δεν θα ξαναμιλήσω πριν ζητήσω την άδειά σου. Ήταν λάθος μου και δεν θα ξαναγίνει.
Ελπίζω να βρεις τη δύναμη να με συγχωρέσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.730
Πόντοι
2.606
λοιπον ,μολις ξεστραβωθειτε μαγκακια επι του σκανδαλου που εχει προκυψει,εδω γυρω θα ειμαι...να τα ξαναπουμε ε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.730
Πόντοι
2.606
Έχεις δίκιο. Δεν θα ξαναμιλήσω πριν ζητήσω την άδειά σου. Ήταν λάθος μου και δεν θα ξαναγίνει.
Ελπίζω να βρεις τη δύναμη να με συγχωρέσεις.
ελπιζω να σε φωτισει κατι καποια στιγμη και να προσπαθησεις να βγαλεις τη γλωσσα σου απο κωλοτρυπιδες που δεν πρεπει να την εχεις!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
σιγουρα ηθελε συνταγη πριν απο τις 19/12 που εβαλες
δεν ήθελε....και μάλιστα είχα κάνει φασαρία γιατί στο φαρμακείο που είχα πάει μου έλεγε αυτή η κάμπια ότι δεν έχει εμβόλια γιατί της τελείωσαν (τα είχε τάξει προφανώς)

και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει αν ο άνθρωπος είναι μεγάλος.

και πήγα και την υποχρέωσα να το κάνει. Γαμιόλα με νευρίασε :knuppel:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
δεν ήθελε....και μάλιστα είχα κάνει φασαρία γιατί στο φαρμακείο που είχα πάει μου έλεγε αυτή η κάμπια ότι δεν έχει εμβόλια γιατί της τελείωσαν (τα είχε τάξει προφανώς)

και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει αν ο άνθρωπος είναι μεγάλος.

και πήγα και την υποχρέωσα να το κάνει. Γαμιόλα με νευρίασε :knuppel:
καλα για τι ηλικιες μιλαμε? για σενα ηταν η πηγες κανα γεροντι?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
Τι για μένα :2funny::2funny::2funny:

για γερόντι
σε μεγαλες ηλικιες μαλλον δεν θα χρειαζοταν ουτε τοτε συνταγη.

Μη γελας να το κανεις αν σε πιασει γερη γριπη μπορει να σε στειλει νοσοκομειο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.540
Πόντοι
8.846
συνεχισε να το κουνας σου λεω και οσο το κουνας για ψαξε και τι συμβαινει με το αντιγριπικο να δεις κατι...ετσι για το γιολο ,οχι οτι θα βαλεις μυαλο!
ωχου...

η εγκύκλιος του υπουργείου φέτοσ
Δ. ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ To αντιγριπικό εμβόλιο συνταγογραφείται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών. Ειδικά οι κάτωθι κατηγορίες ενήλικου πληθυσμού και συγκεκριμένα: (1) Άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και (2) Ενήλικες που κατά δήλωσή τους πληρούν έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω επιβαρυντικούς παράγοντες ή χρόνια νοσήματα: - Χρόνια νοσήματα αναπνευστικού, όπως άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. - Χρόνια καρδιακά νοσήματα - Ανοσοκαταστολή (κληρονομική ή επίκτητη) - Μεταμόσχευση οργάνων και μεταμόσχευση μυελού των οστών 6 - Δρεπανοκυτταρική αναιμία (και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες) - Σακχαρώδη διαβήτη ή άλλο χρόνιο μεταβολικό νόσημα - Χρόνια νεφροπάθεια - Χρόνιες παθήσεις ήπατος - Νευρολογικά-νευρομυϊκά νοσήματα - Σύνδρομο Down - Έγκυες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας κύησης, λεχωΐδες και θηλάζουσες. - Άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία (Δείκτη Μάζας Σώματος >40Kg/m2) - Άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή με παιδιά μικρότερα των 6 μηνών ή φροντίζουν ή διαβιούν με άτομα με υποκείμενο νόσημα, που αυξάνει τον κίνδυνο επιπλοκών της γρίπης. - Κλειστοί πληθυσμοί, όπως προσωπικό και εσωτερικοί σπουδαστές (σχολείων, στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών, ειδικών σχολείων κλπ.), νεοσύλλεκτοι, ιδρύματα χρονίως πασχόντων και μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων, καταστήματα κράτησης κ.α. - Εργαζόμενοι σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας (ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, λοιποί εργαζόμενοι, φοιτητές επαγγελμάτων υγείας σε κλινική άσκηση) και σε κέντρα διαμονής προσφύγων-μεταναστών. - Άστεγοι. - Κτηνίατροι, πτηνοτρόφοι, χοιροτρόφοι, εκτροφείς, σφαγείς και γενικά άτομα που έρχονται σε συστηματική επαφή με πτηνά ή χοίρους, οι οποίες αποτελούν ομάδες αυξημένου κινδύνου σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ.7610/7-2-2023 εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας με θέμα «Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων 2023» (ΑΔΑ : 6Γ0465ΦΥΟ-Φ9Τ), δύνανται να εμβολιάζονται κατά της γρίπης από φαρμακοποιό με ιατρική συνταγή.

κι η επιστολή που έχει στείλει ο φαρμακευτικός σύλλογος για να ξαναγινει το ίδιο, που τώρα δεν ισχύει

εγώ για δικό μου πήγαινα στο φαρμακείο χωρίς συνταγή και το έκανε δε θυμάμαι αν πλήρωνα κάτι η όχι
πλήρωνες όλα τα χρόνια ΕΚΤΟΣ από περυσι για ένα διάστημα που υπήρχε διαδικασία

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
σε μεγαλες ηλικιες μαλλον δεν θα χρειαζοταν ουτε τοτε συνταγη.

Μη γελας να το κανεις αν σε πιασει γερη γριπη μπορει να σε στειλει νοσοκομειο
δεν προτείνεται για την ηλικία μου έτσι γνωρίζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πλήρωνες όλα τα χρόνια ΕΚΤΟΣ από περυσι για ένα διάστημα που υπήρχε διαδικασία
Δεν μιλάω για πέρσι αλλά για το 2020 και 2021 εγώ....δεν πήγαινα με συνταγή....

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Το εμβολιο για ασιατικο σκουλαμεντο το πληρωνεις ολοκληρο η μονο συμμετοχη?
Δεν με πιανουν ουτε τα εμβολια, ουτε τα σκουλαμεντα. 80 χρονων εχω περασει ολες τις παιδικες αρρωστιες και εχω ανοσια.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom