Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (22 μέλη και 172 επισκέπτες)

RAMBOJIM_THE_REAL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2021
Like
91
Πόντοι
0
καλησπεριζω την παρεα .... μετα απο 2.5 χρονια απραξιας ο μητσαρας εχει μπουκωσει ,,Πειτε καμια 2-3 μιλφ μνρες στα σπιτακια να παω να ΞΑΝΑ-ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΥΤΩ

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Ξέρει κανείς αν πότε γυρίζει η Τζανινα ;

sex for ever

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
40
Πόντοι
0
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, ποδολαγνεια και αυταρχικό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Κατερίνα Βενεζουέλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 17β Άννα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Κλεοπάτρα , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 & 25αρια κλειστά.

Φωκαιας 27α Κρυσταλ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κλειστά.
αδερφέ πραγματικά χαράς το κουράγιο σου

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
855
Πόντοι
81
Αυξάνονται οι οικοι και τα κοριτσια που προσφερουν αυταρχικό. Εχει καποιος εμπειρια από Σασα και Αλεξανδρα στη Φωκαίας?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.503
Πόντοι
10.906
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Στο Έλλης 3 η "καινούργια" κοπέλα που αναφερθηκε με το ονομα Ελενη είναι η γκιλφ Ελενη που ήταν πριν λίγο καιρό στο Ιάσωνος 1γ με την ίδια 2τσα που ήταν κι εκεί.Φωκαιας 13 υπογειο μονη σήμερα η Μιρα,συνεχόμενα δωμάτια,όχι όμως τίποτα τρελο στο σαλόνι,όταν πήγα εγώ γύρω στις 6:30 δεν είχε κανένα και πέρασα κατευθείαν δωματιο,δευτερη φορα που την περνω καλή είναι αλλα νομίζω λίγο κουρασμένη από τις διπλοβαρδυες.Ειχε φάει και ενα σαντουιτς πριν λίγο και μύριζε το στόμα της αλλα οκ.Οταν βγήκα ήταν δυο στο σαλόνι.Διδυμου 22-27 κλειστά αποτι ειδα,ανοιχτα 16-18.Ιασωνος 1β κλειστό και στο 1γ η Τατιάνα η χοντρή.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!
Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.676
Πόντοι
8.345
Βόλτα στο Φ13 κάτω . Λέει η τσα την ξες? 3 δωμάτια και 2 άτομα αναμονή, quess who. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρεία .......... σηκώθηκα και έφυγα. Ρε την παλεύετε? 1 ώρα αναμονή για να ρίξετε ένα χέρι?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Έλλης 3 Κατερίνα και Ειρήνη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά τις 1700 η υπηρεσία είπε ότι θα έχει καινούργια κοπέλα, μια Ελένη.
Ποια Ελένη???
:tooth::tooth:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
Έγραψε ο άλλος ότι την είδε Αθήνα...

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
255
Πόντοι
21
Λιλη από φ65 κάτω λέει τίποτα μέσα;

Τελευταία τροποποίηση:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Βόλτα στο Φ13 κάτω . Λέει η τσα την ξες? 3 δωμάτια και 2 άτομα αναμονή, quess who. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρεία .......... σηκώθηκα και έφυγα. Ρε την παλεύετε? 1 ώρα αναμονή για να ρίξετε ένα χέρι?

Μετά από 5 συνεδρίες με την μύρα οι οποίες ήταν εξαιρετικές , σήμερα η φούσκα αρχίζει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά

Εγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.

Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;

Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Εγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.

Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;

Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).
Σήμερα φαινόταν σαν κουρασμένη ενώ εκείνη την ώρα άρχιζε την βάρδια της , αλλά επειδή ειβαι κ πολύ λογικό βγαίνει και η κούραση της που δουλεύει non stop

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.570
Πόντοι
4.646
Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
Την πήρες κι από λοκώ :zfuck:, μύστη Διανοούμενε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom