Καλησπέρα στην παρέα,
Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με Νάγια απο
@TEA (Diamonds Massage Therapy).
Η επικοινωνία με την Τέα πάρα πολύ καλή. Αμεσότατη, κατατοπιστική και λεπτομερής. Αφού καταφέραμε να ταιριάξουμε τα προγράμματα μας έκλεισα με την Νάγια σε ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της (και λίγο νωρίτερα). Η Νάγια από κοντά ήταν πολύ πιο ωραία από ότι στις φωτογραφίες και πολύ συμπαθητική. Υψος περίπου στο 1.65-1.70, μαλλί καρέ μελαχροινή με ωραίο σώμα και πολύ sexy.
Ξεκινήσαμε με ντουζ όπου ήταν πολύ ωραία και με έφτιαξε κατάλληλα με χειρομάλαξη και στοματικό και μετά προχωρήσαμε για το μασάζ. Δεν μπορώ να πω ότι το μασαζ ήταν ότι καλύτερο μου έχουν κάνει αλλά σίγουρα δεν ήταν και κακό. Συγκρινόμενο π.χ. με Nuru που έχω κάνει είναι υποδεέστερο αλλά σίγουρα καλύτερο από κάποια μασαζ-μπριζολάδικα. Επειδή βέβαια ένα στρώμα κρεβατιού δεν ενδείκνυται για μασαζ θα έπρεπε νομίζω το μασάζ να είναι περισσότερο αισθησιακό και να σε ¨φτιάχνει" καθόλη την διάρκεια. Στο τέλος βέβαια προχώρησε με μαεστρία και ωραία τεχνική σε μία όμορφη πεομάλαξη για να κλείσει μία όμορφη γενικά συνεδρία. Για το τέλος είχε και πάλι μπανάκι.
Κοντολογίς θα έλεγα πως ήταν μία όμορφη συνεδρία, σίγουρα θα ξανασυναντήσω την Νάγια. Μελλοντικά θα ήταν και ωραίο να υπάρχει και επισκέψιμος χώρος είτε με στρώμα για nuru είτε για κανονικό μασαζ.