black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.123
- Πόντοι
- 311
Σωστος όπως πάνταΆλλη είναι(απόΦυλής109α), αυτή από Φιλιππίδου πρέπει να δουλεύει σε στούντιο όπως και παλιότερα.
Σωστος όπως πάνταΆλλη είναι(απόΦυλής109α), αυτή από Φιλιππίδου πρέπει να δουλεύει σε στούντιο όπως και παλιότερα.
Όταν λες κερνάς.... μιλάμε για παρτουζιτσα η ξιφομαχίες (το τσάμπα είναι πάντα πιο γλυκό
Όχι απαραίτητα παρτουζ...την είσοδο βάζω..Όταν λες κερνάς.... μιλάμε για παρτουζιτσα η ξιφομαχίες (το τσάμπα είναι πάντα πιο γλυκό)
Μετά την χθεσινή φόλα στο Μεταξουργείο πήγα Διδυμου 27 Βικτώρια-Τάνια και βρήκα την υγειά μου. Δωμάτια φουλ, είχαν 2 πριν από μένα και γαμήσι στους κόφτες.Στην δε πίπα άπαιχτες ρουφάνε ασταμάτητα.Τα τιμούν τα λεφτά τους και με το παραπάνω . Κι έχεις τις μαλακισμενες στο Μεταξουργείο με απλά προγράμματα που ούτε πίπα θέλουν να κάνουν ούτε να γαμηθουν. Γι αυτά που προσφέρουν και την ξινισμενη μούρη τους 2 ευρώ έπρεπε να είναι η τιμή .
Φωκ13 ήταν και τιμήθηκε σήμερα το πρωί.. λίγο πιο παγερή από παλιά...Ξερουμε που ειναι η Μαργκω το κοντο ρωσιδακι?
Τώρα απόγευμα/βράδυ ξέρουμε;Φωκ13 ήταν και τιμήθηκε σήμερα το πρωί.. λίγο πιο παγερή από παλιά...
Πριν κανα μισαωρο ηταν κλειστα το βεργας 6 πριν 5 λεπτα την πετυχα να μπαινει μεσαΗ τσέχα η Λίλιαν δουλεύει ακόμα κάπου;
ε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Διδύμου 8, Διδυμου 27Καλημέρα σε όλους τους μύστες.
Εάν και παλιός μύστης θα ήθελα τα φώτα σας....
Θέλω να κάνω μια παρτουζα με δύο κοπέλες, πρωινή βάρδια, που πιστεύετε ότι θα περάσω καλά.
Δεν με νοιάζει οι ηλικία ούτε τα λίγο παραπάνω κιλά, απλά να με απογειώσουν...
Ακούω προτάσεις.....
Φυσικο ειναι της κουνιαμπελαςΔιπλή κατάθεση σήμερα.
Τζέσικα από φυλής 59 όροφος. Όπως την περιγράφει ο θεός Σμύρνης στην κριτική του. Για παραπάνω βοήθεια το σώμα της μοιάζει (δεν λέω ότι είναι ίδιο σε καμία περίπτωση) με της Jessica Sterling και το πρόσωπο με της Skylar Snow. Στα αρνητικά οι ελιές σε πρόσωπο λαιμό, το στήθος που θα φτάσει πάτωμα και ότι είναι ακωλη. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν διάβαζα όλα αυτά εδώ δεν θα έμπαινα καν. Κάποια επιπλέον αρνητικά που βρήκα είναι ότι λόγω δουλειάς πάει μες χαμηλές στροφές, δεν γουστάρει, δυνατά σκαμπιλια και δάγκωμα στις ρογες της. Το τελευταίο μου το είπε δεν το έκανα
Κάνει πιπαρα αλλά για μένα μέχρι εκεί. Κάναμε μία στάση ιεραποστολικό και μετά μου είπε να με τελειώσει με πίπα. Ζήτησα και άλλο σεξ όμως μου είπε ότι δεν μπορεί λόγω μεγέθους και ότι δεν θα με ξαναπάρει γιατί αυτή είναι η δουλειά της και πρέπει να προσέχει. Με λίγα λόγια έφαγα μαύρο χαχαχα. Δεν κατάφερα να τελειώσω αν και στο τέλος έδειχνε ότι μπορεί να τελειωνα στο στόμα της.
Δεν πειράζει.
Πήγα μετά Ιάσωνος 37 α στην αναμπελα. Μελαχρινή, λατίνα...., βυζί 3αρι πλαστικό τέλειο, πολύ ωραίο σώμα για αγυμναστο και γλυκό πρόσωπο. Θέλει αγάπη και προδερμ για να είναι τίμια. Χάδια στην αρχή, μέτρια πίπα, στα 4 ιεραποστολικό, από πάνω και τελείωμα με μαλακια. Ενώ είναι ωραία θα την πάρω σαν τελευταία διαθέσιμη επιλογή, σε περίπτωση που ξαναπάω στην Ντίσνεϊ
ΟχιΦυσικο ειναι της κουνιαμπελας
χαχα αυτή η χαζή μου είχε πει ότι σταμάτησε, βρήκε κανονική δουλειά και ότι πήρε τον ίσιο δρόμο κλπ κλπΦυλής 66α Τατιάνα η "μεντορας" της Σαμπινας.... ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η γνωστή παλιά από μοντελοαλυσιδα, Φυλής 200, Ρεμουνδου 20 κλπ.
Όταν πάει κάθε 3 και λίγο ταξιδάκια με τη μουναροπιπινα θα χρειαστεί και λεφτά...χαχα αυτή η χαζή μου είχε πει ότι σταμάτησε, βρήκε κανονική δουλειά και ότι πήρε τον ίσιο δρόμο κλπ κλπ
Μια φορά πουτάνα, μια ζωή πουτάνα