Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...που θα τ' αγορασει και σαν κοσμημα!!!!!Μαλβινα γλεντα τους
Βαλε και κωλο με +100 να αρχισουν να πουλανε τα χρυσα τους δοντια στον ριχαρδο![]()
Η μαρια δεν εχει ζητησηΗ Μαρία που αναφέρεις, αποκλείεται να έχει την ζήτηση, που έχει εδώ και καιρό η Μαλβίνα.
Ακόμα και η κίνηση στο νήμα της είναι υποτονική και απλά μπαίνουν καθημερινά οι γνωστοί (που την έχουν δει και 2-3 φορές έκαστος).
Από κει και πέρα η εν λόγω κοπέλα, έχει και ένα στυλακι "τα ξέρω όλα και είμαι η πρώτη", καμία σχέση με Μαλβίνα δλδ.
Βέβαια ΟΚ, αν κάποιες ζητάνε 150, ή 180 χωρίς γλωσσοφιλα, χωρίς κατάποση, ούτε καν χύσιμο στο στόμα, τότε η Μαλβίνα που τα κάνει ΌΛΑ αυτά και είναι και τρελή κορμάρα, θα σου πει "οκ γιατί να μην το αυξήσω"?
ΗμίμετραΕπειδή είμαστε λιγο πολύ περπατημενοι μέσα στην ζωή . Μαλβίνα δεν αξίζει να σε πηδάνε χιλιάδες νοματαιοι για εκατόν πενήντα ψώρο ευρώ .Βρες έναν μόνον ένα μαλακά και φατου κινητα ακίνητα . Έχουν γίνει αρκετά τέτοια σκηνικά και τα θύματα πολλά.Τωρα είχα αυτές τις ημέρες μια συζήτηση με ένα φίλο σε μια καφετέρια.Την βλέπεις ρε την Βουλγάρα μου λέει δεν είχε βρακί να βάλει και βρήκε έναν μαλακά και φτιάχτηκε του έφαγε ταξί και ένα ακίνητο τα έγραψε στο όνομα της συν πόσα άλλα μικρό δωράκια .Αυτο είναι για μένα μεγάλη μαγκιά.
....Αγιε μου, μακρυα απο μενα τα "ελιτιστικα" και η κατηγοριοποιηση των ανθρωπων σε επιπεδα! Αυτο που εννοω ειναι τα λιγοτερα ραντεβου με σκοπο την επιτευξη του ιδιου οικονομικου στοχου στο κλεισιμο!![]()
Τυπε ουτε παντρειες ουτε τιποτα αν η αλλη ειναι γατα στα εχει φαει χωρις να το εχεις καταλαβει . .Περιστατικα μιλαμε αρκετα δεν γραφω αλλα.Ημίμετρα
Τον παντρεύεσαι, τον σκοτώνεις, τον κληρονομείς, πας στον επόμενο.
Μαύρες χήρες λέγονται.
Λόγω έκτακτου κολλήματος μου, βγάζω σε πλειστηριασμο αυριανό ραντεβού με το Μαλβινιω στις 23:00 στον φιλόξενο χώρο του Μπιλ. Τιμή εκκίνησης €180 και (κρατηθείτε): περιλαμβάνει ΚΑΙ ΚΩΛΟ! Ο πλειστηριασμος θα είναι ανοιχτός έως τις 21:00 σήμερα. Ο νικητής κατοχυρώνει στέλνοντας μου μια pay safe των €50.
Exει φάει ψίχουλα.Τυπε ουτε παντρειες ουτε τιποτα αν η αλλη ειναι γατα στα εχει φαει χωρις να το εχεις καταλαβει . .Περιστατικα μιλαμε αρκετα δεν γραφω αλλα.
ψιχουλα δεν τα λες ουτε την πηραν τα χρονιαExει φάει ψίχουλα.
Της πήρε χρόνια και γερνάει.
Παστρικές δουλειές.
Μαύρες χήρες.
H μαλακια ειναι οτι δεν εχω χρυσα δοντια να τα εκποιησωΜαλβινα γλεντα τους
Βαλε και κωλο με +100 να αρχισουν να πουλανε τα χρυσα τους δοντια στον ριχαρδο![]()
Λόγω έκτακτου κολλήματος μου, βγάζω σε πλειστηριασμο αυριανό ραντεβού με το Μαλβινιω στις 23:00 στον φιλόξενο χώρο του Μπιλ. Τιμή εκκίνησης €180 και (κρατηθείτε): περιλαμβάνει ΚΑΙ ΚΩΛΟ! Ο πλειστηριασμος θα είναι ανοιχτός έως τις 21:00 σήμερα. Ο νικητής κατοχυρώνει στέλνοντας μου μια pay safe των €50.
Δεν βγαίνω μάνα μου με κάτω των €180. Πλειοδοτησε εσύ και μετά βρες τα με το κορίτσι, σαματις, στον κωλο μου θα μπει....Ενδιαφέρομαι μόνο για τον κώλο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Δεν βγαίνω μάνα μου με κάτω των €180. Πλειοδοτησε εσύ και μετά βρες τα με το κορίτσι, σαματις, στον κωλο μου θα μπει....
Λυπάμαι, το ραντεβού δεν είναι duo... Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι καλύτερα, για 100 δίνω κωλο εγώ (120 αν προηγηθεί κλυσμα + 60 αν θες λεύκανση-αποτρίχωση, χοτελι στο κέντρο ή μου πληρώνεις και ταξί πάνε-έλα).Μπορούμε να το ¨σπάσουμε" μαζί με συναγωνιστή που ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα. Δίνω 100 για κώλο.
Λυπάμαι, το ραντεβού δεν είναι duo... Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι καλύτερα, για 100 δίνω κωλο εγώ (120 αν προηγηθεί κλυσμα + 60 αν θες λεύκανση-αποτρίχωση, χοτελι στο κέντρο ή μου πληρώνεις και ταξί πάνε-έλα).
Ρε φίλεΕνδιαφέρομαι μόνο για τον κώλο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;