You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Clouzo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.254
- Πόντοι
- 1.191
Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.Golden έχει κάτι καλό για φουλ-κάρφωμα?
Ξέρει κάποιος, όμορφα και αληθινά....
Και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πάρει όχι στο χώρο του Golden αλλά στο χώρο της Μαρίνας που είναι στην Κηφισιά.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Κανένα από τα δύο δεν κάνει?΄Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.
Και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πάρει όχι στο χώρο του Golden αλλά στο χώρο της Μαρίνας που είναι στην Κηφισιά.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.
Μπορώ να δω κάπου σώματα κλπ φίλε @Clouzo?
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 657
- Πόντοι
- 81
https://instagram.com/goldenspa_gr?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Εχει καποιες ψωτο αδερφε
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Όπα και το μπασκετικό!!!! Στο πνεύμα των ημερών είμαστε.Ευχάριστη; Μίλησε καθολου;
Αρκετά καλό β μέρος; Γύρισε καθόλου να την δεις ή σε έπαιζε πλάτη όπως ο Φασούλας τον Τσατσενκο;
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Κι ξμως δεν εκανε τιποτα απο αυτα και εμενα παραξενο μου φανηκε αλλα ειχε αρκετα ερωτικο β μερος. Γιαυτο θα ξαναδοκιμασω να δω αν ετυχεΕυχάριστη; Μίλησε καθολου;
Αρκετά καλό β μέρος; Γύρισε καθόλου να την δεις ή σε έπαιζε πλάτη όπως ο Φασούλας τον Τσατσενκο;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Δεν είπα κάτι διαφορετικό αγαπητέ, skinny με χαλιά φάτσα με ξινισμενη έκφραση.Σαφως ολα υποκειμενικα ειναι..αλλος παει γαμαει τη θεια στην ολγας..εγω ουτε ξινιλα εφαγα ουτε ασχημα περασα..
Αν δεν σου κανει αυτο το μουνι ναι..οκ..τα γουστα μας διαφερουν κατα πολυ και ειναι δεκτον!
Anyway σεβαστή η άποψη σου περί ομορφιάς, αφού περνάς καλά το τι πιστεύω εγώ δεν έχει καμμία σημασία
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Καλά εκεί στο μασαζιο διαγωνισμό φαγητού κάνουν; Αν εξαιρέσεις την Ανυ που είναι στα όρια της ασιτίας, όλες οι άλλες από 80 κιλά και πάνω είναι. Που είναι τα μουνάκια της Μαγκης και του παλιού Άκουα ρε γμτ;Πριν απο λιγο επισκεψη massagio με αννυ. Μπορω να πω οτι μετα την τελευταια φορα που δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος ηταν το καλυτερο ραντεβου που εχω κανει στο ιδρυμα. πολυ ευχαριστη μεσα στο δωματιο. καλο μασαζ για τα δεδομενα του χωρου και αρκετα καλο δευτερο μερος θα ξανα προτιμηθει αν συνεχισει ετσι
Ακομα αυτο το χαλι εχει στο μασαζιο?Καλα δεν μπορουν μια κοπελα που να ειναι λιγο εμφανιση?Δεν μιλαμε να ειναι μουναρος αλλα να βλεπετε....απορο πως δουλευουν ακομα..Καλά εκεί στο μασαζιο διαγωνισμό φαγητού κάνουν; Αν εξαιρέσεις την Ανυ που είναι στα όρια της ασιτίας, όλες οι άλλες από 80 κιλά και πάνω είναι. Που είναι τα μουνάκια της Μαγκης και του παλιού Άκουα ρε γμτ;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Πολύ χαλι φίλε σου λεωΑκομα αυτο το χαλι εχει στο μασαζιο?Καλα δεν μπορουν μια κοπελα που να ειναι λιγο εμφανιση?Δεν μιλαμε να ειναι μουναρος αλλα να βλεπετε....απορο πως δουλευουν ακομα..
Καλησπέρα! Ο χώρος της Μαρίνας στην Κηφισιά, ποιος είναι? Υπάρχει κάποια αγγελία?Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.
Από μασατζιο ποια αξίζει στον αγώνα ...ασχέτως εμφάνισηςΠολύ χαλι φίλε σου λεω
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά.....Από μασατζιο ποια αξίζει στον αγώνα ...ασχέτως εμφάνισης
Αφού δεν σε νοιάζει , πήγαινε και διάλεξε ,αλλά μετά μην μας λες ότι δεν ήξερες.
ΡΕ φίλε μαρεσουν τα μπαμπάτσικα... Κακό είναι; ήμαρτονΔεν υπάρχει σωτηρία τελικά.....
Αφού δεν σε νοιάζει , πήγαινε και διάλεξε ,αλλά μετά μην μας λες ότι δεν ήξερες.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Άλλο τα μπαμπατσικα τα κανονικά, και άλλο τα μπαμπατσικα με τα παράξενα ακανόνιστα σώματα. Φυσικά, it's up to youΡΕ φίλε μαρεσουν τα μπαμπάτσικα... Κακό είναι; ήμαρτον
Balian
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2023
- Like
- 255
- Πόντοι
- 21
Απαντάει όταν στερεύει από πελάτες.Αυτή η Μαρίνα ρε παιδιά απαντάει ποτέ.?Τη ψάχνω ένα μήνα.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
και εγω ψαχνω καμια μπαμπατσικια με βυζαρες 4 αρια ,καμια προταση ;; αλλα καλη φατσα οχι μπουγατσααααα