Happiness26cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Πήρα σήμερα στο Κρισταλ στις 13.00 και με είπανε για ραντεβού με οποιοδήποτε κοπέλα μετά τις 15.30 γιατί ήταν φουλ.
Μαλλον τρομαξαν με τους 26 ποντουςΠήρα σήμερα στο Κρισταλ στις 13.00 και με είπανε για ραντεβού με οποιοδήποτε κοπέλα μετά τις 15.30 γιατί ήταν φουλ.
Μαρία θα συμφωνήσω 100% , μια φορά την πήρα και ποτέ ξανά, τουλάχιστον η Ξένια ξέρει να πιάνει την πουτσα. Η Βαλέρια τί είναι; Καινούργια;Αυτές τις μέρες στο golden Μαρία και Βαλέρια η επιτομή της ξινιλας.
Απορώ πως σας σηκώνεται....
Όχι είναι όλο το καλοκαίρι εκεί αλλά πίστεψέ με ούτε αυτή ξέρει να πιάνει την πουτσα, μεγάλη αγγαρεία κάνει. Θέλει ανανέωση το μαγαζί.Μαρία θα συμφωνήσω 100% , μια φορά την πήρα και ποτέ ξανά, τουλάχιστον η Ξένια ξέρει να πιάνει την πουτσα. Η Βαλέρια τί είναι; Καινούργια;
Καλά ρε γμτ υπάρχει ακόμα κόσμος που πάει με την Ξένια;Μαρία θα συμφωνήσω 100% , μια φορά την πήρα και ποτέ ξανά, τουλάχιστον η Ξένια ξέρει να πιάνει την πουτσα. Η Βαλέρια τί είναι; Καινούργια;
για πες...εξωτερικα πως ειναι ?Πέρασμα από Κρυσταλ σήμερα....Μπέλλα ... Μπέλλα....Μπέλλα....Μπέλλα... ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΕΛΛΑ...TOP ΜΟΥΝΙ...ότι καλύτερο υπάρχει
Καυλαγια πες...εξωτερικα πως ειναι ?
Και όμως την φορτώνει ένας από Λάρισα νταβας γιατί ξεπετες με κάτι σουγκαρ ναντιδες από Ελλαντα, Χαλκιδική δεν κάνει όσες φορές την έχω πετύχει Cabana την φορτώνουν τα μπαρμανια για πουτσα και όλα καλαΓια τη Χαλκιδική δε γνωρίζω σίγουρα. Στη Μύκονο όμως έχει τέτοια κορμιά που την φίλη μας την Εύα θα τη πηδάνε για 45€ και δυο πακέτα μακαρόνια….. Δε νομίζω να αξίζει το κόπο να τρέχει μέχρι εκεί.
Την εχω πετυχει και σε μαγαζι ανατολικα να δουλευει φουλ.Εχει παει κανεις τελευταια στην ευα jumbo ;
Μαλλον την βικτωρια λες μια μικρη που ειναι απο αρχες καλοκαιριου..2 φορες την εχω παρει προγραμμα 80 στοματικο..τσιμπουκωνεται καλα και κανει 69.Αυτές τις μέρες στο golden Μαρία και Βαλέρια η επιτομή της ξινιλας.
Απορώ πως σας σηκώνεται....
Τι εννοείς φίλε ;Την εχω πετυχει και σε μαγαζι ανατολικα να δουλευει φουλ.
Οτι διαβαζεις..ελληνικα γραφω.Τι εννοείς φίλε ;
Στο dames πήγαινε ενίοτεΤι εννοείς φίλε ;
Ναι αυτή λέω αρχηγε μου, αλλα επιμενω στο χαρακτηρισμό μου περι ξινιλας.Μαλλον την βικτωρια λες μια μικρη που ειναι απο αρχες καλοκαιριου..2 φορες την εχω παρει προγραμμα 80 στοματικο..τσιμπουκωνεται καλα και κανει 69.
Σαφως ολα υποκειμενικα ειναι..αλλος παει γαμαει τη θεια στην ολγας..εγω ουτε ξινιλα εφαγα ουτε ασχημα περασα..Ναι αυτή λέω αρχηγε μου, αλλα επιμενω στο χαρακτηρισμό μου περι ξινιλας.
Οσον αφορά την εμφάνιση σαφως είναι υποκειμενικό, αλλα μηδεν καμπυλες και φατσα αστα να πανε ειναι ρεαλιστικό.
Για το 69 , αφου δεν φοβαστε να γλυφετε εκει που έχυσε ο αλλος πριν, ουδεν σχόλιο!
Ευχάριστη; Μίλησε καθολου;Πριν απο λιγο επισκεψη massagio με αννυ. Μπορω να πω οτι μετα την τελευταια φορα που δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος ηταν το καλυτερο ραντεβου που εχω κανει στο ιδρυμα. πολυ ευχαριστη μεσα στο δωματιο. καλο μασαζ για τα δεδομενα του χωρου και αρκετα καλο δευτερο μερος θα ξανα προτιμηθει αν συνεχισει ετσι