Πίστεψέ με, ακόμα τη θυμάμαι, τη άτιμη! Καλά να είναι, όπου και να βρίσκεται! Η πίπα της, δε υπήρχε, ήταν "όνειρο"! Σεμιναριακού τύπου! Γενικά, ήταν ωραία παρουσία που πάντα, περνούσα υπέροχα μαζί της και ας μην έκανε σεξ...Τι είπες τώρα ρε φίλε; Πωωωωωωωωωωω
Με γύρισες χρόνια πισω πολλά . Τρελό cougar, όντως δεν γαμιοτανε , αλλά η πίπα για σεμινάριο, και πάντα στο κρεβάτι με εκείνες τις άσπρες γόβες βγαλμένες από τσόντα της Teresa Orlovski . Εγώ είχα κάνει το εξης deal (βεβαια τότε ειμουν ελεύθερος με τα φράγκα όλα να πηγαίνουν στα γούστα ):
Ειχε εκείνη την χρονική περίοδο στο μαγαζί μια Βίκυ, που γούσταρε πολύ να κάνει rimming. Εκλεινα λοιπόν ραντεβού και με τις δυο μαζί , η Στεφανία στην πίπα και η Βίκυ στο rimming . Ενοιωθα σαν τον Rocco σε ταινία , χαχαχαχαχαχα. Ο Νίκος κάθε φορά που με έβλεπε , έκαναν δολάρια τα μάτια του σαν τα καρτούν , γιατί ειμουν ένα σίγουρο 200αρικο.
Τι θυμήθηκα ρε φίλε…… Ωραίες εποχές , και ώρα τους καλή όπου και να είναι τώρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 1.436
Ήταν αυτο που λένε , αν πετύχει η πίπα τύφλα να χει το γαμησι. Χχαχαχαχα. Πάντως ήταν εποχές που ο Νικόλας έφερνε καλά κομμάτια . Τώρα , δραμα η κατάσταση . Πλέον η Θεσσαλονίκη έχει ελάχιστες επιλογέςΠίστεψέ με, ακόμα τη θυμάμαι, τη άτιμη! Καλά να είναι, όπου και να βρίσκεται! Η πίπα της, δε υπήρχε, ήταν "όνειρο"! Σεμιναριακού τύπου! Γενικά, ήταν ωραία παρουσία που πάντα, περνούσα υπέροχα μαζί της και ας μην έκανε σεξ...
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 462
- Πόντοι
- 21
Άρα να φέρω και κρασί...θα φάμε καλάΘα σου λεει "τωρα σου παιρνω πιπα" και θα ειναι σα να σου κανει στην πραγματικοτητα..βαλε λιγο φαντασια ρε παιδι μου..
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα. Αν και έχω καιρό να επισκεφτώ κάποιον χώρο ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάτι σε μασαζ με εκτόνωση σε σπίτι. Γιατί από ότι διαβάζω πι χώροι δεν αξίζουν ακόμα
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Αξιζεε, η μπετονιερα που λες.....
Ναι αλλά ποια μπετονιέρα ήταν δεν μας ειπες... Τι επεζε μέσα στο μασαζ πάρε το Scania και αντε στο καλό?Αξιζεε, η μπετονιερα που λες.....
Επεσε πείνα και κάνετε νεα προφίλ?
Dionisos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα!εχει κανεις τηλεφωνο ή αγγελια της Κορινας απο Βασ.Ολγας?
Μία μεγάλη και πικρή αλήθεια είναι αυτό. Η Θεσσαλονίκη, δυστυχώς, δεν ε΄χει καθόλου καλές επιλογές στα μασαζτζίδικα όσον αφορά το σεξ! Μόνο κοροιδία, εκμετάλλευση και οικονομικό "ξεζούμισμα" του πελάτη. Η σύγκριση με τα "ελαιοτριβεία" της Αθήνας με κάνει να μελαγχολώ παραπάνω!Ήταν αυτο που λένε , αν πετύχει η πίπα τύφλα να χει το γαμησι. Χχαχαχαχα. Πάντως ήταν εποχές που ο Νικόλας έφερνε καλά κομμάτια . Τώρα , δραμα η κατάσταση . Πλέον η Θεσσαλονίκη έχει ελάχιστες επιλογές
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ελαιολατρεις!
Επίσκεψη στο Σοφούλη σπα, έφαγα πετσέτα, όπως αναμενόταν, όμως μου είπανε ότι το έχει ο ίδιος που έχει και το prive spa δίπλα στο one salonica και ότι παίζει φραπέ και στα δύο. Ισχύει;;;; Ή χαζά μου είπαν;
Επίσκεψη στο Σοφούλη σπα, έφαγα πετσέτα, όπως αναμενόταν, όμως μου είπανε ότι το έχει ο ίδιος που έχει και το prive spa δίπλα στο one salonica και ότι παίζει φραπέ και στα δύο. Ισχύει;;;; Ή χαζά μου είπαν;
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 446
Οχι. Κανονικο μασατζιδικο ειναι. Εχει ειπωθει.Παίζει φραπές στο animus συναγωνιστές ;
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
καλησπερα-με ποια κοπελα εκανες στη Σοφουλη ; ; Εγω πηγα 1 φορα και εκανα με μια χοντρουλα -ξεχασα ονομα αλλα δεν εφαγα πετσετα αλλα και ουτε ηπια φραπε.Καλησπέρα ελαιολατρεις!
Prive spa δεν έχει τίποτα. Ωραίες πισινούλες να πας με τη φίλη σου και μασαζακι.Καλησπέρα ελαιολατρεις!
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.752
- Πόντοι
- 201
Στο prive spa αν τσοντσρεις ευρωπουλα πολλές φορές ίσως γίνει και κάτι....συστημένος πανταΚαλησπέρα ελαιολατρεις!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
εχει ψωμι-απλα θελει αν εισαι GOLD memberPrive spa δεν έχει τίποτα. Ωραίες πισινούλες να πας με τη φίλη σου και μασαζακι.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Για καθαρο μασαζ λεω για ANIMUS- ποιον/ποια να διαλεξω ξερει καποιος ; Πονανε ποδια παρα πολυ και ωμοι.
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 216
Πάνε καλύτερα elegance
Για καθαρο μασαζ λεω για ANIMUS- ποιον/ποια να διαλεξω ξερει καποιος ; Πονανε ποδια παρα πολυ και ωμοι.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
να διαλεξω καποιον συγκεκριμενα ;Πάνε καλύτερα elegance
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 216
Νομίζω η Σοφία είναι μονο που κάνει σκέτο μασάζ....να διαλεξω καποιον συγκεκριμενα ;