ολοι κατι ειχαμε.... αλλα τωρα επεσε πειναΕιχα μια απο καλαμαρια -εργολαβια την ειχα αλλα σταματησε -μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και δουλευει νορμαλ δουλεια .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
κανεις δεν ξερει. πανε προτεινετο και οτι βγει. δεν θα κανεις και προταση γαμου να το φιλοσοφεις και τοσο πολυΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Το οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.Με το όνομα Σαρδέλα δε γάμησαν πολύ βλάκα...Ντροπή πρέπει να νιώθει η μάνα σου που σε γέννησε...Άντε γεια
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Άκου να δεις βλάκα. Να μην ειρωνεύεσαι να είμαι κύριος απέναντι σου. Αλλά δεν εχω απαιτήσεις από ένα σκουπίδι σα και σένα να μάθει τρόπους. Άντε στη μανούλα σου...βλακακοΤο οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.
Newboyintown
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2022
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως πριν λίγο καιρό πήγα στο Βάνα και πέρασα πολύ καλά με μελαχρινή κοπέλα που την έλεγαν Νικολ. Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή που αναφερετε στο elegance αλλά ήταν όμορφη με καλό κορμί και καυλιαρικο παίξιμο μετά…
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Καλά τα λες....αλλά αυτός ξεκίνησε τις ειρωνίεςΔεν πάτε να μαλώσετε με προσωπικά μηνύματα; Λέτε οι υπόλοιποι να έχουμε όρεξη να μάθουμε ποιος από τους δύο σας κατουράει πιο μακριά;
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολΕγώ πάντως πριν λίγο καιρό πήγα στο Βάνα και πέρασα πολύ καλά με μελαχρινή κοπέλα που την έλεγαν Νικολ. Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή που αναφερετε στο elegance αλλά ήταν όμορφη με καλό κορμί και καυλιαρικο παίξιμο μετά…
Newboyintown
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2022
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Όχι, ήταν νεαρή με καλό κορμί και δυάρι στήθος.Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολ
Πέρασμα από Venus , το μαγαζί του Σάκη. Επέλεξα την Μόνικα στα 80€ για φουλ, ανάμεσα σε αυτήν και την Βίκυ. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που μπήκα. Η τύπισσα έμοιαζε πάρα πολύ σε γύφτισσα. Είχε την επικοινωνία αλλά από εμφάνιση πολύ μέτρια για εμένα. Ακόμα και στα βυζιά ραγαδες. Χίλιες φορές να πήγαινα κρυσταλ να δώσω 80€ στη Νεφέλη για μαλακια παρά εκεί ξανά.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Τελικά του Σάκη είναι η της Εβίτας π είχε πει κάποιος ότι πήγεΠέρασμα από Venus , το μαγαζί του Σάκη. Επέλεξα την Μόνικα στα 80€ για φουλ, ανάμεσα σε αυτήν και την Βίκυ. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που μπήκα. Η τύπισσα έμοιαζε πάρα πολύ σε γύφτισσα. Είχε την επικοινωνία αλλά από εμφάνιση πολύ μέτρια για εμένα. Ακόμα και στα βυζιά ραγαδες. Χίλιες φορές να πήγαινα κρυσταλ να δώσω 80€ στη Νεφέλη για μαλακια παρά εκεί ξανά.
Είχε κάτι π να αξίζει η μπα
Τη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...Και το bodyfree δεν είχε πάντα αξιόλογα κορίτσια. Ελληνίδες αξιόλογες πολύ σπάνια έβλεπες εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο κρυσταλ δεν υπάρχει ούτε σεξ ούτε πίπα.
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 1.436
Τι είπες τώρα ρε φίλε; ΠωωωωωωωωωωωΤη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...
Με γύρισες χρόνια πισω πολλά . Τρελό cougar, όντως δεν γαμιοτανε , αλλά η πίπα για σεμινάριο, και πάντα στο κρεβάτι με εκείνες τις άσπρες γόβες βγαλμένες από τσόντα της Teresa Orlovski . Εγώ είχα κάνει το εξης deal (βεβαια τότε ειμουν ελεύθερος με τα φράγκα όλα να πηγαίνουν στα γούστα ):
Ειχε εκείνη την χρονική περίοδο στο μαγαζί μια Βίκυ, που γούσταρε πολύ να κάνει rimming. Εκλεινα λοιπόν ραντεβού και με τις δυο μαζί , η Στεφανία στην πίπα και η Βίκυ στο rimming . Ενοιωθα σαν τον Rocco σε ταινία , χαχαχαχαχαχα. Ο Νίκος κάθε φορά που με έβλεπε , έκαναν δολάρια τα μάτια του σαν τα καρτούν , γιατί ειμουν ένα σίγουρο 200αρικο.
Τι θυμήθηκα ρε φίλε…… Ωραίες εποχές , και ώρα τους καλή όπου και να είναι τώρα
Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Μιας και είμαι καινουργιος στον χώρο, ποια άλλα μασατζιδικα έχετε να μου προτείνετε και ποιες κοπέλες....
Μιας και είμαι καινουργιος στον χώρο, ποια άλλα μασατζιδικα έχετε να μου προτείνετε και ποιες κοπέλες....
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Κλονε με ποια μπετονιέρα πηγές;Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Ήταν ο Σάκης εκεί , από την Βίκυ και την Μόνικα που είχε εκεί, καμία δεν άξιζε.Τελικά του Σάκη είναι η της Εβίτας π είχε πει κάποιος ότι πήγε
Είχε κάτι π να αξίζει η μπα
Όταν λες επιτρέπει διάφορα ?Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Εκτος από πίπα και σεξ που μου τα διευκρίνισε από την αρχή του προγράμματος, όλα τα υπόλοιπα ειναι εφικτάΌταν λες επιτρέπει διάφορα ?
Αξιζεε, η μπετονιερα που λες.....Κλονε με ποια μπετονιέρα πηγές;
Θα σου λεει "τωρα σου παιρνω πιπα" και θα ειναι σα να σου κανει στην πραγματικοτητα..βαλε λιγο φαντασια ρε παιδι μου..Όταν λες επιτρέπει διάφορα ?