EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
εσύ ψάξου για δικό σου γκομενάκι και μην ενοχλάς! Ευχαριστώ!Αυτή την ρώτησες?
εσύ ψάξου για δικό σου γκομενάκι και μην ενοχλάς! Ευχαριστώ!Αυτή την ρώτησες?
Κοιταγεσαι μέρα?εστω κ μετα τις 5 το απόγευμα?εσύ ψάξου για δικό σου γκομενάκι και μην ενοχλάς! Ευχαριστώ!
γαμείς αίγες καυλιάρες? (πριν ή μετά τις 5 δεν έχω θέμα)Κοιταγεσαι μέρα?εστω κ μετα τις 5 το απόγευμα?
Είναι Ρουμανία. Άγνωστο πότε θα επιστρέψει.Καλησπερα στην πορνοπαρεα.
Κανενας μυστης που να γνωριζει που πηγε το παολακι μας το ελευθεροτσιμπουκο απο Κ48; Κλεινει νωρις και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι;
Παολα ελειψες στις μπαλες μου
Ι44Απογευματινή κατάθεση στο Ι46 στο στόμα της Φωτεινής. Είχε 2 δωμάτια πριν από μένα αλλά ήρθε ορεξάτη. Αφού μου είπε για το μαύρισμα μου και το άρωμα μου, που το αναγνώρισε επιδόθηκε σε μία πολύ ωραία τσιμπουκοδρομία χωρίς καθόλου χέρι, αλλά με άριστη χρήση γλώσσας. Αργή όπως της το ζήτησα,φιλούσε και εγλειφε το κεφαλάκι με μεγάλη λαχτάρα και λατρεία που αναρωτήθηκα μήπως οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι, αφού πήγα μετά από θαλασσινό μπάνιο και έχοντας κάνει ντουζ μόνο με νερό, χωρίς χρήση σαπουνιού .
Είμαι υπό σκέψη να το καθιερώσω αν είναι να παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες. Διαβάζω κριτικές και ενημερώσεις για το πόσο καλή είναι και έρχομαι να τις επιβεβαιώσω αφού προσωπικά δεν είμαι πελάτης, αφού έχω πάει άλλη μια φορά μόνο οπότε αποκλείεται και να με θυμάται. Συμπεραίνω λοιπόν ότι αυτές είναι οι στάνταρ υπηρεσίες της σε όλους όσους είναι καθαροί και προσεγμενοι άσχετα εάν εγώ τυχαίνει να είμαι και ομορφάντρας
Μάλλον πρέπει να την προσθέσω στα σταναράκια μου.
Πέρασα την προηγούμενη Παρασκευή, ένα δωμάτιο αναμονή και καθόλου κίνηση. Με τίμησε δεόντωςΚαλησπερα στην πορνοπαρεα.
Κανενας μυστης που να γνωριζει που πηγε το παολακι μας το ελευθεροτσιμπουκο απο Κ48; Κλεινει νωρις και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι;
Καλησπερα στην πορνοπαρεα.
Αποκλείεται, λείπει εδώ κι ένα μήνα. Με άλλη πέρασεςΠέρασα την προηγούμενη Παρασκευή, ένα δωμάτιο αναμονή και καθόλου κίνηση. Με τίμησε δεόντως
Σωστός ο παίχτης. Τα πρωινά γαμήσια είναι τα καλύτερα.Πρωί -πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και τις καύλες στο κόκκινο, Ιάσονος 46 όροφος με την Καρίνα, πρώτος πελάτης οπότε τη ζέστανα για τους υπόλοιπους...![]()
Έχεις δίκιο στο Φ87. Sorry εκ παραδρομήςΕμφανίζεται και στο 86? Δεν το γνώριζα.
67Έχεις δίκιο στο Φ87. Sorry εκ παραδρομής
Το τερμάτισα...οκ 67 άσπρη πόρτα που παίζει και Έλενα.