Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (16 μέλη και 165 επισκέπτες)

felix07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα στην πορνοπαρεα.
Κανενας μυστης που να γνωριζει που πηγε το παολακι μας το ελευθεροτσιμπουκο απο Κ48; Κλεινει νωρις και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι;
Παολα ελειψες στις μπαλες μου

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Κανενας μυστης που να γνωριζει που πηγε το παολακι μας το ελευθεροτσιμπουκο απο Κ48; Κλεινει νωρις και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι;
Είναι Ρουμανία. Άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Vasilis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2023
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Κάποτε στη Φωκαίας το 17’ είχε ένα κορίτσι από Ρουμανία πολύ κοντό σχεδόν αβυζο με πονηρά γατίσια μάτια μελαχρινό και μ έναν κωλο σαν μπαούλο πάντα σαλοναρισμα γυμνή με όνομα Ανκα.
Ξέρεις κανένας που πήγε μετά από εκεί ή ακόμα καλύτερα που μπορεί να τη βρει κάποιος τώρα;

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
314
Πόντοι
20
Επίσκεψη στο ΣΠ40, πέρασα με την Maria-Jose για δοκιμή ... Σώμα ,, ψιλοκαμπερο αδύνατη - ψιλό αδιαφορη αν κρίνουμε επιεικως.
Πέρασα μαζί της και ήταν εντελώς αδιάφορη στην ουσία φόλα ήταν.
Στον οίκο ήταν άλλη μια η Briatani ψιλή και αυτή λίγο πιο γεμάτη με μαγκιορικο στυλ.
Αυτά.. μόνο εκεί πήγα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Απογευματινή κατάθεση στο Ι46 στο στόμα της Φωτεινής. Είχε 2 δωμάτια πριν από μένα αλλά ήρθε ορεξάτη. Αφού μου είπε για το μαύρισμα μου και το άρωμα μου, που το αναγνώρισε επιδόθηκε σε μία πολύ ωραία τσιμπουκοδρομία χωρίς καθόλου χέρι, αλλά με άριστη χρήση γλώσσας. Αργή όπως της το ζήτησα,φιλούσε και εγλειφε το κεφαλάκι με μεγάλη λαχτάρα και λατρεία που αναρωτήθηκα μήπως οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι, αφού πήγα μετά από θαλασσινό μπάνιο και έχοντας κάνει ντουζ μόνο με νερό, χωρίς χρήση σαπουνιού .
Είμαι υπό σκέψη να το καθιερώσω αν είναι να παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες. Διαβάζω κριτικές και ενημερώσεις για το πόσο καλή είναι και έρχομαι να τις επιβεβαιώσω αφού προσωπικά δεν είμαι πελάτης, αφού έχω πάει άλλη μια φορά μόνο οπότε αποκλείεται και να με θυμάται. Συμπεραίνω λοιπόν ότι αυτές είναι οι στάνταρ υπηρεσίες της σε όλους όσους είναι καθαροί και προσεγμενοι άσχετα εάν εγώ τυχαίνει να είμαι και ομορφάντρας
Μάλλον πρέπει να την προσθέσω στα σταναράκια μου.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς καμιά μετά τις 00:00 με φουλ πρόγραμμα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Απογευματινή κατάθεση στο Ι46 στο στόμα της Φωτεινής. Είχε 2 δωμάτια πριν από μένα αλλά ήρθε ορεξάτη. Αφού μου είπε για το μαύρισμα μου και το άρωμα μου, που το αναγνώρισε επιδόθηκε σε μία πολύ ωραία τσιμπουκοδρομία χωρίς καθόλου χέρι, αλλά με άριστη χρήση γλώσσας. Αργή όπως της το ζήτησα,φιλούσε και εγλειφε το κεφαλάκι με μεγάλη λαχτάρα και λατρεία που αναρωτήθηκα μήπως οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι, αφού πήγα μετά από θαλασσινό μπάνιο και έχοντας κάνει ντουζ μόνο με νερό, χωρίς χρήση σαπουνιού .
Είμαι υπό σκέψη να το καθιερώσω αν είναι να παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες. Διαβάζω κριτικές και ενημερώσεις για το πόσο καλή είναι και έρχομαι να τις επιβεβαιώσω αφού προσωπικά δεν είμαι πελάτης, αφού έχω πάει άλλη μια φορά μόνο οπότε αποκλείεται και να με θυμάται. Συμπεραίνω λοιπόν ότι αυτές είναι οι στάνταρ υπηρεσίες της σε όλους όσους είναι καθαροί και προσεγμενοι άσχετα εάν εγώ τυχαίνει να είμαι και ομορφάντρας
Μάλλον πρέπει να την προσθέσω στα σταναράκια μου.
Ι44 :glasses:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
5.495
Πόντοι
6.147
Πέρασα την προηγούμενη Παρασκευή, ένα δωμάτιο αναμονή και καθόλου κίνηση. Με τίμησε δεόντως

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.706
Πόντοι
9.450

Παολάρα..το καλύτερο κορίτσι στο βρωμερό μετάξι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Πρωί -πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και τις καύλες στο κόκκινο, Ιάσονος 46 όροφος με την Καρίνα, πρώτος πελάτης οπότε τη ζέστανα για τους υπόλοιπους...:cheesy:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Πρωί -πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και τις καύλες στο κόκκινο, Ιάσονος 46 όροφος με την Καρίνα, πρώτος πελάτης οπότε τη ζέστανα για τους υπόλοιπους...:cheesy:
Σωστός ο παίχτης. Τα πρωινά γαμήσια είναι τα καλύτερα.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Καλημερα συναγωνιστες θα κατεβω μεταξι κατα τις 2. Θελω καποιον εμπειρο να μου δωσει ενα στανταρακι του με ελευθερο στοματικο. Ποια κορασιδα προτεινετε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom