Χτες βραδυ ειχα μια αφανταστη ορεξη να πληρωσω... οποτε ειπα ή Νατασα ξυλινο, ή 2η επισκευση στην Καταλινα inside, επελεξα την 2η, και φευγοντας θα πηγαινα να δω την Γερμανιδα που εχουν αναφερει στη Π.Ερημιτη και την Καρμεν που εχει στο προγραμμα στο λας βεγκας. Βγενοντας απο την Καταλινα.... παλι παραμιλουσα.!!!!!!

Καλυτερη απο την προηγουμενη φορα και ελπιζω να μην αλλαξει ροτα... μου θυμιζει την αλλη λατινα πιτσιρικα απο εμπεδοκλεους που ξεκινησε την Συλβια που στις αρχες ηταν φωτια μεσα, και στην πορεια εγινε απατη... Φυσικα φευγοντας ξεχασα να παω να δω και τις αλλες 2 που ηθελα, μπηκα μεσα στο αμαξι πηγα για σουβλακια να την ξεχασω την γκομενα....
Δεν ξερω τι εχει το μουνι της μελι.???? και την προηγουμενη φορα και αυτη την φορα 2-3 φορες καθως την γαμουσα, κοιταξα να δω αν ειναι η καποτα στην θεση της, το μουνι της τεροιαζει να πω.??? στον πουτσο μου γαντι.??? τα ενιωθα ολα λες και την πηδουσα ακαποτα....
Επισης, προσοχη.... φοραει μια λοσιων πανω της που μενει και στο κορμι μας, και οντως ειναι σκυλι μαυρο, μου δαγκωσε τα χιλια σε καποια φαση η τρελη, και με ματωσε, και οταν της ειπα οτι δεν εχω γκομενα, αρχισε να κανει χειροτερα, ρουφηγματα κτλ, αλλα δεν την αφησα.... οποτε παντρεμενοι και σχεσακιδες.... το νου σας.