Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν η καθυστερηση για bill ειναι τριωρο,για Κυπρο υπολογισε τρια χρονια........Εγώ θα το ξαναπώ, έλα στην Κύπρο για ένα μήνα να βγάλεις τα τριπλάσια από Ελλάδα να σε απολαύσουμε και εμείς![]()
αν η καθυστερηση για bill ειναι τριωρο,για Κυπρο υπολογισε τρια χρονια........

Tύπε, εδώ όλα τα info μαζεμένα :Θέλουμε φώτο και τι μασάζ κάνεις κούκλα μου
Ευχαριστώ πολύ φίλεTύπε, εδώ όλα τα info μαζεμένα :
Σε ευχαριστώ πολύ!Tύπε, εδώ όλα τα info μαζεμένα :
Εμένα μου ειχε υποσχεθεί φωτο από παραλιαΣε ευχαριστώ πολύ!
Θα ρίξει και αυτηΕμένα μου ειχε υποσχεθεί φωτο από παραλια
Καλή εβδομάδα ζεστές μωράκι πήγαινε να κανείς καμία βουτιά να δροσίσεις το κορμάκι σουκαλησπέρα αγόρια καλή εβδομάδα!!![]()
Ειδικά εσείς οι Κύπριοι που είστε τόσο συνεπείς στα ραντεβού σας τι να σου πωΕγώ θα το ξαναπώ, έλα στην Κύπρο για ένα μήνα να βγάλεις τα τριπλάσια από Ελλάδα να σε απολαύσουμε και εμείς![]()
Εσυ πια όλα τα ξέρεις αγάπηΕιδικά εσείς οι Κύπριοι που είστε τόσο συνεπείς στα ραντεβού σας τι να σου πω
Βρε καλώς την...καλησπέρα αγόρια καλή εβδομάδα!!![]()
Γιατί σε αλλες αγγελιες σου Κύπριοι δεν σου ρίχνουν παλτά η σου κάνουν 100 ερωτήσεις χωρίς να κλείνουν ραντεβού .Εσυ πια όλα τα ξέρεις αγάπη
Για όλα πάμεΚαλή εβδομάδα ζεστές μωράκι πήγαινε να κανείς καμία βουτιά να δροσίσεις το κορμάκι σου
Τι κανείς αγάπη;;;Βρε καλώς την...
Τι να κάνω τέτοια εποχή??? Τρέχω σε συναυλίες και λιώνω από τη ζέστη.... Άντε να σιγά σιγά να βρω άλλη δραστηριότητα να μου φύγει η ενέργεια και να ανέβει η θερμοκρασία... Έχεις τίποτα υπ όψιν σου???Για όλα πάμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κανείς αγάπη;;;