You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 466
- Πόντοι
- 291
Απ’ ότι γράφουν τα ειδησεογραφικά ο Elon Musk και o Jeff Bezos από τον επιχειρηματικό κόσμο της πολης αλλά και οι Robert Deniro και Al Pacino έχουν ηδη διασκορπιστεί στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης αναμένοντας την άφιξή σου. Πες μας σε ποιο πηγαίνεις να μην ξεροσταλιάζουν άδικα.Φεύγω σε λίγες μέρες για νέα Υόρκη … πάρτε τα λεφτά σας και βάλτε τα στον κωλο σας . Φτωχατζες
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Απ’ ότι γράφουν τα ειδησεογραφικά ο Elon Musk και o Jeff Bezos από τον επιχειρηματικό κόσμο της πολης αλλά και οι Robert Deniro και Al Pacino έχουν ηδη διασκορπιστεί στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης αναμένοντας την άφιξή σου. Πες μας σε ποιο πηγαίνεις να μην ξεροσταλιάζουν άδικα.
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
σκουπιδια ειναι αυτοι που βγαζουν χρημα με λαμογιες και απατες. Να κατι οπως εσυΔεν έχω πελάτες τόσο σκουπίδια σαν εσενα συγκεκριμένα … μιλάτε για το άτομο μου … ασχοληθείτε και λιγάκι με τα χάλια σας τελειωμένοι .
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Φεύγω σε λίγες μέρες για νέα Υόρκη … πάρτε τα λεφτά σας και βάλτε τα στον κωλο σας . Φτωχατζες
Μήπως φεύγεις για Νέα Σμύρνη και τα μπέρδεψες;
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
γυφτιτσες ειναι. Οτι και να διαλεξεις...Καλύτερη επιλογή για Ξάνθη?
Ψάχνω ενεργητική οποίος γνωρίσει ας δώσει τα φώτα του..
![]()
ΣΑΜΙΡΑ ΚΑΥΤΗ ΤΡΑΝΣ
Γειά σου είμαι η σαμιρα ενεργοπαθητικια με καλα.προσοντα έχω δικό.μου.χωρο εχεμυθο.και διακριτικό εάν είμαι η επιλογη σου καλεσεμε να περάσουμε αξέχαστα 6940790664kanesex.com
![]()
ΕΛΑ.ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΤΩΡΑ..!!!
Γεια σου ειμαι η μαλεβη Ειμαι εδω για να σου δωσω καυλες ,φτανει να ξερεις να παιζεις με κοριτσια σαν κεμενα....Ειμαι .....μες την καυλα....Ξέρω τι θέλεις και μπορώ να σου το δωσω και να σε κάνω να ξεχαστείς για λίγη ώρα από τα προβλήματα σου. Εννοειται ότι είμαι ενεργητικη μονο με πλούσια...kanesex.com
Χαιρετω ολα τα παιδια στο site που γραφουν και βοηθανε, και να εχουμε καλο καλοκαιρι. Μεσα στο 2023 βρεθηκα με τις Αθηνα Queen, Tayla big cook και την Ντορα. Απο την Αθηνα μου αρεσε η συμπεριφορα της και τα προσοντα της, ομως τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα για το συνολο που προσφερει. Η Tayla big cook εχει απιθανο κορμι αλλα δεν το παλευει να σε ανεβασει. Για μια φορα αξιζει αυτο το κορμι, ισως σε πιο τακτικους φιλους να δινει κατι παραπανω. Η Ντορα εχει το πιο αρμονικο σχημα, δηλαδη, εμφανηση, διαθεση, χωρο, κοστος, και ειναι αυτη που θα ξαναδω. Καλα να περναμε ολοι και εδω ειμαστε για καθε νεοτερο.
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 456
Χαιρετω ολα τα παιδια στο site που γραφουν και βοηθανε, και να εχουμε καλο καλοκαιρι. Μεσα στο 2023 βρεθηκα με τις Αθηνα Queen, Tayla big cook και την Ντορα. Απο την Αθηνα μου αρεσε η συμπεριφορα της και τα προσοντα της, ομως τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα για το συνολο που προσφερει. Η Tayla big cook εχει απιθανο κορμι αλλα δεν το παλευει να σε ανεβασει. Για μια φορα αξιζει αυτο το κορμι, ισως σε πιο τακτικους φιλους να δινει κατι παραπανω. Η Ντορα εχει το πιο αρμονικο σχημα, δηλαδη, εμφανηση, διαθεση, χωρο, κοστος, και ειναι αυτη που θα ξαναδω. Καλα να περναμε ολοι και εδω ειμαστε για καθε νεοτερο.
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου !!
Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
καλησπερα!!
Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
κερνάω φίλο ενεργητικό 1 ώρα.
Χαιρετώ την Ομάδα , παιδιά είμαι νέος εδώ βρήκα το σάιτ ψάχνοντας πληροφορίες για μια κρος.

ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΛΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

Έχω δοκιμάσει 2 φορές με τρανς σαν παθητικός πέρυσι , (άπειρος με τα λίγα ) όποτε το ερώτημα μου είναι άμα εχει πάει κανείς να μου πει εντυπώσεις .

Έχω δοκιμάσει 2 φορές με τρανς σαν παθητικός πέρυσι , (άπειρος με τα λίγα ) όποτε το ερώτημα μου είναι άμα εχει πάει κανείς να μου πει εντυπώσεις .
kostas1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους. ποια εχετε να προτεινετε για τριο (με κοπελα) ?
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Διευκρινησε λιγο τους ρόλους του καθενα μην σε στείλουμε καπου κ πάθεις καμια πλακακαλησπερα σε ολους. ποια εχετε να προτεινετε για τριο (με κοπελα) ?
Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα καινούργιος εδώ, μπορείτε να προτείνετε για παθητικους κάποια με μήνυμα ευχαριστώ πολύ!
Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
κερνάω φίλο ενεργητικό 1 ώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αν υπάρχει κάποιος ενεργητικος που έχει πάρει όμορφες τρανς παρακαλώ π.μ να ρωτήσω κάτι ως προς την εμπειρία και το παθητικό κομμάτι.εγω παθητικος πρώτη φορά! Ευχαριστώ πολύ!
MIXALISAGGELOU
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το κορίτσι?????Zeta Kayla
Καλησπέρα . Έχουμε καμία πρόσφατη εμπειρία ; Νικόλ Αντωνίου!Το απόλυτο ενεργοπαθητικό πρόγραμμα....
Κατερινάκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ταξίδι αναψυχής στην Ταϊλάνδη για 10-14 ημέρες. Υπάρχει κάποιος ή κάποια που να έχει πάει; Ποια μέρη αξίζουν; Θα ήθελα ένα decent μέρος για διαμονή (όχι πολύ υποβαθμισμένο-παρακμιακό) αλλά κοντά να έχει μέρη διασκέδασης και νυχτερινής ζωής. Παράλληλα, θα με ενδιέφερε και η ιστορία του τόπου και τα μνημεία, ήθη, έθιμα και ου το καθεξίς. Θέλω να πω να παρέχεται η δυνατότητα να επισκεφτείς τέτοιου είδους μνημεία και να γνωρίσεις τον πολιτισμό εις βάθος. Το κίνητρο είναι δυνατό!!
Πραγματικά είναι όνειρο ζωής για μένα η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία . Προορισμοί μεγάλου δέους.
Θα ήθελα πολύ να πάω και στα δύο μέρη. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες ας μ στείλει ένα π.μ. . Ευχαριστώ guyz
.
Πραγματικά είναι όνειρο ζωής για μένα η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία . Προορισμοί μεγάλου δέους.
Θα ήθελα πολύ να πάω και στα δύο μέρη. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες ας μ στείλει ένα π.μ. . Ευχαριστώ guyz
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 228