brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.112
- Πόντοι
- 2.606
Ο λόγος ποιος είναι? Προσδοκά ανάσταση νεκρών?η κυρα μου.....κλεισε τραπεζι Βαρουλκο να γινουμε....απο παρτη σου![]()
Ο λόγος ποιος είναι? Προσδοκά ανάσταση νεκρών?η κυρα μου.....κλεισε τραπεζι Βαρουλκο να γινουμε....απο παρτη σου![]()
αυτοι ειναι οι τεμπελχαναδες του μπου και της κοινωνιας που ριχνουν την παραγωγικοτητα στα ταρταρα...Εγω ειμαι σιγουρος οτι λες αληθεια.Ειναι κατι δυσπιστοι-κακεντρεχεις-μπαχαλακηδες που θα σπευσουν να διαφωνησουν και να αρχισουν τα περιπαιχτικα σχολια,μην τους δινεις σημασια![]()
ρε παπαρα τα ετσουξες με καμμια ποικιλια Βουργουνδιας;Ο λόγος ποιος είναι? Προσδοκά ανάσταση νεκρών?
ειμαι ο ΑΡΧΩΝΕκτέλεσε τα συζυγικα σου καθήκοντα κι ασε το μπου γιατί το χαλάκι της εξωπορτας θα γίνει το σπίτι σου
Θεσσαλονίκη αφού....
Δεν έτυχε να έχεις έναν Γιαννακόπουλο ή έναν Αγγελόπουλο να ρίξει χρήματα και να εκτοξεύσει την ομαδάρα που είχατε.
Αυτός ο Άρης έπρεπε να έχει μια Ευρωλίγκα(πρωταθλητριών) τουλάχιστον...
Ίσως με έναν άλλο προπονητή να το είχε σηκώσει(Ίβκοβιτς).
Πάντως αδειάσαμεε από καύλα να ξέρεις όλοι οι μπασκετικοί με το ΕΠΟΣ στην Τουρκία.....
Ελπίζω στον αρχων να αρέσουν οι σκύλοτροφεςειμαι ο ΑΡΧΩΝ![]()
δεν εχω αναγκη στην αναγκη θα με φιλοξενησει ο ΣαχαραςΕλπίζω στον αρχων να αρέσουν οι σκύλοτροφες
Αν δεν τα πάει καλά η ζέλα του χρόνου,να είσαι σίγουρος πως αυτός θα ακούσει τα χειρότερα
Zηλειες ζηλειεςΕχετε φτιαξει ωραιο αρλεκιν εκει,Εσμεραλντα κι ετσι![]()
Ρε σκώληκα παραπληροφόρηση τον Γκάλη οι Γιαννακόπουλοι τον θέλανε εξαρχής και τον κλέψατε με ριφιφί....μπα δε νομιζω...! για τα συνταξιμα θα παιξει..... το ξερουν και οι ιδιοι.
ξεροεχυσαν απλά με την αρπαγη της "σημαιας" απο το αντιπαλο δεος.
το ιδιο εκαναν και οι μακαριτες Γιαννακοπουλοι με τον τεραστιο Γκαλη παλιοτερα.
ειχαν βαλει στοχο ζωης να αντιγραψουν και να ξεπερασουν τον Αρη.
μετα απο μια δεκαετια στον Αρη ,ηθελαν να γραφτει στην ιστορια οτι ο Γκαλης θα κλεισει την καριερα του στον Παναθηναικο
δηλαδη σα να βγαζεις γουστα με μια μουναρα στα ντουζενια της και οταν αρχισει να φθειρεται,να τη χαιρονται και λιγο οι αντιπαλοι σου.
και να θεωρουν κιολας οτι δικαιουνται μεριδιο της δοξας
απ οτι φαινεται και ο dpg το εχει παρει πατριωτικα πλεον,οποτε θα κανει τα παντα για να σας βγαλει -οριστικα- απο τη μεση !
η διαφορα ειναι οτι τωρα εχει εξισου φραγκατους απεναντι του..για να δουμε πως θα κινηθουν οι Αγγελοπουλοι...![]()
μιλαμε για παιχταρα τυπε....ισως αλλαξει την παγκοσμια ιστορια του μπασκετ αυτη η μεταγραφη....Έκλεισε και σενγκελια ο τρελός που θα το πάει το μπάτζετ 30 μυρια ??ευτυχώς αφού ξεκωλιαστηκε στα φράγκα με τον κορονοιο 3 χρόνια αποφάσισε να τα σκασει
μιλαμε για παιχταρα τυπε....ισως αλλαξει την παγκοσμια ιστορια του μπασκετ αυτη η μεταγραφη....
καλα για μπατζετ δεν το συζητω...απεριοριστο ναπουμε...αμα βαλεις και το εκατομμύριο στη Ρεάλ και 2 το χρόνο στον Χεζόνια, μαζι με τα 2 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα και 1 στον Βέσελι, παει το μπατζετ στα 70 μυρια....δεν εχει σημασια που δεν τους πηρες...ακολουθει προταση στον γιοκιτς 160 μυρια...![]()
Έλα τσακο εσύΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΥΣΤΑΡΙΟ