Louis de Bine
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2019
- Like
- 712
- Πόντοι
- 80
Κανείς απολύτως. Ο χρήστης George A αστειεύεται απλά.Ποιος ορίζει στην κάθε εποχή ποιο είναι το κανονικό μαγιό και ποιο το αντικανονικό;!!
Κανείς απολύτως. Ο χρήστης George A αστειεύεται απλά.Ποιος ορίζει στην κάθε εποχή ποιο είναι το κανονικό μαγιό και ποιο το αντικανονικό;!!
βρε παιδια αυτες οι φωτο ειναι απο το ιντερνετ και στο εξωτερικο τραβηγμενες, σε κατι σελιδες forum με voyeur περιεχομενο τις βρισκειςΑπό ποιά περιοχή-παραλία είναι οι φώτος σου φίλε;
Τύπε, welcome to Lefteris38 Club! 50€βρε παιδια αυτες οι φωτο ειναι απο το ιντερνετ και στο εξωτερικο τραβηγμενες, σε κατι σελιδες forum με voyeur περιεχομενο τις βρισκεις
Ήξεραν μάλλον ότι προκαλούν αναστάτωση...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να ψιλό κατάλαβαν αλλά συνέχισαν να στήνονται τα τσουλακια![]()
Σε λιγο καιρο θα γινει μοδα να βλεπουμε γυναικα με κανονικο μαγιο..
Σε λίγο καιρό μπορεί να βλέπουμε μόνο σιλικονάτους κώλους.Από Ιταλία. Πηγαίνω κάποιες φορές εξωτερικο
Τωρα πια έγινε κανονική κανέλλα...Ο Κανέλλος είναι αυτός?
Τι σκατα ειναι ΑΥΤΟ!!!;;Σε λίγο καιρό μπορεί να βλέπουμε μόνο σιλικονάτους κώλους.
Ο "δικός" μας ο Κανέλλος, με μερικά κιλά σιλικόνη έφτιαξε κώλο όχι αεροδρόμιο αλλά κοσμοδρόμιο...
![]()
![]()
![]()
Από τους καλύτερους κόλους που έχω δεί!
Μιλάς για σοβαρές χώρες τύπε.Σε εκτιμώ λίγο περισσότερο για την άψογη τοποθέτηση σου.Διοτι όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο, όπως μπορεί η καργια να βγάλει τον κωλο της χωρίς προσβολή δημόσιας αιδούς, έτσι και γω μπορώ να στρέψω τον φακό της κάμερας μου όπου θέλω.
Σαν την γυναίκα σου δεν είναι !!!!!!!Καυλακια με βυζαρες λιγο ακομα και θα βλεπαμε και μουνακι![]()
Τι υπέροχος κωλος!
Πανέμορφος κωλοςΤι υπέροχος κωλος!
Μετά από τις θεές, πάρετε και δύο ΜΠΑΖΑ, μπας και σας πέσει καθόλου...1 - 2 - 3 κώλοι ...
![]()