Την πρώην αεροσυνοδό και νυν στρατηγό, Σουτίντα Βατζιραλόνγκορν, νυμφεύθηκε ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βατζιραλόνγκορν. Η αναπάντεχη ανακοίνωση για τον γάμο τους έρχεται πριν την τελετή στέψης του Βατζιραλόνγκορν που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο. Ο 66χρονος βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκορν...
Και είπε εν ολίγοις ότι είναι μαλακας ο λαός που δεν τον ψήφισε, ανεβηκε η κακιά Δεξιά και φταίει η ΝΔ που βγήκαν οι Σπαρτιάτες. Α ναι, θα κάνει και εκλογές στο κόμμα του χωρίς άλλο υποψήφιο.
Μιλάμε ο τύπος είναι αδιόρθωτος μαλακας
Καποια στιγμη Διαμαντοπουλου, Φλωριδης και Ραγκουσης ειχαν φτιαξει την "Ωρα αποφασεων". Ο βλακας ο Ραγκουσης πηγε Συριζα και τωρα ειναι σπιτι του. Τωρα Διαμαντοπουλου και Φλωριδης ραβουν υπουργικα κοστουμια με Κουλη.
Προβλεπω συνενωση ΠΑΣΟΚ-Συριζα σε ενα κομμα. Αν μεινουν ως εχει, ο Μητσοτακης θα βγαινει μεχρι το 2060, εκτος αν αναλαβει ενας νεος Ανδρεας το ΠΑΣΟΚ...
Καλώς τον αυλικό του Κούλη. Πρώτη φορά μου κάνουν παρατεταμένη παράθεση για το ίδιο θέμα τρεις φορές από το πουθενά. Άλλη φορά θα σταματώ την κυκλοφορία για να αποδεικνύω τι γίνεται, θα βγαζω φωτογραφίες με συντεταγμένες και θα κλάνω μιάμιση φορά. Παίρνω πολύ σοβαρά τα πολιτικά στο φόρουμ. Πήγαινε τώρα για νάνι αφού ενοχλήθηκες. Εγώ είμαι της απαξίωσης 300 με κάθε τρόπο.
Προβλεπω συνενωση ΠΑΣΟΚ-Συριζα σε ενα κομμα. Αν μεινουν ως εχει, ο Μητσοτακης θα βγαινει μεχρι το 2060, εκτος αν αναλαβει ενας νεος Ανδρεας το ΠΑΣΟΚ...