Πάντως αμα γίνει βουλευτής πιστεύω πως θα ελαττώσει τις απαιτήσεις της ... τουλάχιστον όσων αφορά το οικονομικό κομμάτι. Οπότε μετά μένει το 4 που είναι ένα θέμα για εμάς τους μπουρδελιάρηδες ... και το 3 το οποίο παίζεται
Εννοώ ότι δεν είμαι μέλος. Απλά τον υποστηρίζω σε αυτές τις εκλογές. Τίποτα άλλο. Δεν είμαι παντρεμένος. Και ίσως να είναι και η μοναδική φορά που τον υποστηρίζω. Στην πραγματικότητα ένα ελεύθερο πνεύμα είμαι, ανήκω στο "κόμμα των ποιητών", που θα έλεγε και ο Άρης Αλεξάνδρου...
Υπάρχει κίνημα φτωχών με μεγα Παύλο Κοντογιαννίδη.Ωραια τα λέει...
Πάντως ΕΙΣΑΙ Συριζαιος τώρα...μετά το επόμενο κουτουλιδι που θα φάει θα γίνεις ΠΑΣΟΚ η θα πας με την Ζωιτσα
Πάντως ΕΙΣΑΙ Συριζαιος τώρα...μετά το επόμενο κουτουλιδι που θα φάει θα γίνεις ΠΑΣΟΚ η θα πας με την Ζωιτσα
Καμία σχέση όμως! Πραγματικά! Ειδικά το ΠΑΣΟΚ για μένα είναι το "κεντροαριστερό" παραμάγαζο της ΝΔ. Και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έγλειφε για συγκυβέρνηση με απωθούσε πάρα πολύ. Θα προτιμούσα να συγκυβερνούσε με Βελόπουλο. Τώρα για την Ζωίτσα τι να πω; Μακάρι το κορίτσι να βρει στη ζωή της αυτό που θέλει
και μετά να σταματήσει να μας πρήζει...
Αν βάζει από προσωπικά χρήματα ή αν έχει χορηγούς δεν παίζει ρόλο..
Βασικά στα παπαρια μου τα υπόλοιπα
Η ουσία είναι ότι με 1200€ σύνταξη ΔΕΝ είσαι φτωχός